A 2018-as választások alapvetően új irányt szabhatnak Magyarországnak, mivel az emberek többsége ma úgy gondolja, "nincs elég perspektíva ebben az országban" – jelentette ki a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke kedden Kecskeméten.

Gyurcsány szerint új irányt szabhatnak a választások

Gyurcsány Ferenc országjáró körútja kecskeméti állomásán, lakossági fórumon azt mondta: miközben egyesek perspektívát keresnek, a miniszterelnök mindig háborút talál, "a politikát összekeveri a grunddal", holott mindkettőnek megvannak a maga szabályai. Nem Brüsszeltől és nem a világtól kell azonban megvédeni az országot, hanem éppen a miniszterelnökétől – jelentette ki.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
Nem tett ez a Gyurcsány semmit az országért, azért is nem vette fel a fizuját. Csak bevitte az országot az EU-ba, csak pár száz km autópályát épített, stadiont egyet sem. Még a haverokat sem tömte ki zsével, neki meg egyenesen szüksége sem volt rá. Mocskos egy ember az ilyen. Hogy jön az ki, h Bp-ről 2,5 óra alatt bármelyik nagyobb város elérhető, h talán éppen ezért is csökkent az utakon meghalók száma... pfúúj...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@adrenalink: Az üveghíd az látványhíd. A sík mezőn épített alagút lényege, hogy minnél több közpénzt tudjanak lenyúlni, minnél drágább legyen. Az egy másik kérdés, hogy miért kell üveghidat épíreni akkor, amikor ki van a seggünk a lyukas gatyából. Illetve akkor veszünk hangfalszettet házi mozit, amikor még lakásunk nincs én erre céloztam.
Eladott Ország
@Béla333: Erre céloztam én is a buzamezőn épített alagúttal, a minnél több közpénz lenyúlása céljéból. M6-os és M60-as autósztráda Szekszárd és Pécs közötti szakasza.
adrenalink
@Eladott Ország:Az üveghíd kérdésében szerintem itt van a válasz: "ez a világ leghosszabb üveghídja lenne, ugyanis 700 méteres hosszával 270 métert verne az eddig csúcstartó kínai függőhídra."
Orbán mindenáron szeretne valami nevéhez kapcsolható nagyot, maradandót alkotni. Még akár kvíz kérdés is lehet belőle:-)))
Eladott Ország
@adrenalink: Lehet hogy a nemzetünk tacskóhitlere lesz a Kárpátok második Géniuszsa Ceausescu után, de lehet hogy beelőzi.
Béla333
@adrenalink: 07.21
"Orbán mindenáron szeretne valami nevéhez kapcsolható nagyot, maradandót alkotni."

Ez már most sikerült neki: ilyen kártékony vezetője nem tudom hogy volt-e már az országnak mint ő?!
adrenalink
@Eladott Ország: Én azért olyan véget nem kívánok neki mint a Ceausescué, túl enyhe büntetés lenne az elkövetett merényletekért!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.