Az üdvösségig bezárólag minden beígért már Botka László, mégsem tudta egy árva lélekkel sem bővíteni az MSZP táborát az elmúlt 4 hónapos karrierje során. (fotó: Hegedűs Róbert) Ez derül ki a Závecz Research szerdán közzétett kutatásából. A ZRI az egyike azon kevés intézeteknek, amelyik nem áll…

Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Marhára elég már a DK riogatásából! Járják végre végig az országot, építsék a kapcsolatokat az emberekkel, ne Botka ellen áskálódjanak már!
A történelmi bűnt ezzel a bomlasztó, az egész "ezen" oldalt szétverő hozzáállásával a DK követi el!
Minden nap megjelenik egy Nyugatifény blog a politikai ellenfelek sározásával!
Elég már!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Marhára elég már a DK riogatásából! Járják végre végig az országot, építsék a kapcsolatokat az emberekkel, ne Botka ellen áskálódjanak már!
A történelmi bűnt ezzel a bomlasztó, az egész "ezen" oldalt szétverő hozzáállásával a DK követi el!
Minden nap megjelenik egy Nyugatifény blog a politikai ellenfelek sározásával!
Elég már!
Béla333
Nyilván a a Závecz Tibor által alapított Závecz Research a DK házi közvélemény kutatója! Rendszeresen felül méri a DK-t, a többieket meg alábecsüli!
A kíváncsiság kedvéért jó lenne tudni, hogy pl. ezt a közvélemény kutatást, amire hivatkozik a Nyugatifény ki rendelte meg, ki fizette ennek a költségét.
Nem lennék meglepve, ha egy DK-hoz köthető valaki vagy egy DK-hoz köthető cég!
Hazudnak mind, mind annak akar megfelelni, azt mérik magasabbra, ahonnan a pénzt kapják!
Szerintem!
aremy
tesz érte rendesen hogy a levesbe kerüljenek. bár már ott tartanánk!!!
Cefi
@Béla333: Akkor ne olvasd bazdmeg, ha már magadtól nincs annyi eszed. Ez egy ingyen tanács volt.
Nessy
Az a baj, hogy az "ellenzék, an block" nem tudja mit akar, de azt nagyon!
Minden kis párt önállóan "méreti meg" magát.
Aztán majd megjelenik a felirat: Mene, tekel, faresz!
Magyarul: Megmérettél, megszámláltattál, és híjával találtattál.
A "bizonytalanok" meg továbbra is ülnek a szebbik felükön, és a választási joguk helyett csak a ius murmurandi - val élnek.
Béla333
@Cefi: 14.34
Kösz! Te meg ne olvasd el az én beírásaimat, ha nem tetszik a véleményem! B+ te!
aremy
@Cefi: ne szórd ingyé a tanácsaidat mikor én félpénzért meg venném a béla meg az elmp kívül mást nem lát ideje lenne zöld botra gyűjteni hogy ne egyedül kolbászoljon.
Béla333
@Nessy: 14.42
Hát már hogyne tudnák a kis pártok hogy mit is akarnak!
Azokat pályán kívül látni, akiknek ezt a mai helyzetünket köszönhetjük! Akiknek inkább börtönben lenne a helyük, nem a politikai színpadon!
Csakhogy a jelek szerint önszántukból nem lépnek hátra, inkább megválasztatják magukat a saját rajongóikkal 98%-al! Ezért van ez a patt helyzet "ezen" az oldalon!
Cefi
@aremy: Ne írjál ilyeneket, mert megint felizgatja magát, és a klaviatúrára dőlve kap infarktust. Egyébként pedig lófaszt más a politika...:-))
Hellcat
Aki másik ellenzéi pártot bolmaszt és nem a fideszt az jobb ha be sem jut a parlamentbe.
Béla333
Akkor talán nézzük mi Gyurcsányék hozzáállása Orbánék leváltásáról?:

"„Találkoztam néhány hónapja Ferivel, teljesen ki volt akadva Kerék-Bárczyra. Azon háborgott, hogy Szabolcs mit képzel, amikor azt írja, hogy ő [mármint Gyurcsány – a szerk.] nem is akar nyerni, és egyetlen célja, a többi baloldali párttól minél több szavazatot elszipkázni, hogy a következő ciklusban ő dominálja a baloldalt. Majd rátért a 2018-as választás boncolgatására, ami szerinte teljesen esélytelen, 30-40 helyen lehet a Jobbikkal együtt legyőzni a Fideszt. Addig azonban a DK-n és az MSZP-n kívül az összes kisebb pártot el kell takarítani, a két nagyobbnak meg koordináltan kell indulni, hogy eldőljön, ki lesz az ellenzék vezetőereje.”
Mindezt egy szocialista körökben fontosnak számító politikus meséli, de hasonló élménybeszámolót más MSZP-sektől és a baloldalhoz tartozó értelmiségiektől is módunkban állt meghallgatni."
hvg.hu/itthon/20170118_baloldal_miniszterelnokjelolt_botka_gyurcsany_kaosz

Ejnye! Lehet hogy a cikk megjelenése óta a történések a szerzőt igazolják?!
Nessy
@Béla333: Tisztelem az LMP elkötelezettségedet. Csak " egyedűl nem megy"!
És a kicsik sem képesek összefogni!
Béla333
@Nessy: 14.58
Nem az LMP mellett vagyok elkötelezett, hanem egy tiszta, korrupciómentes közélet mellett. Jelenleg ezt az LMP képviseli, ezért támogatom őket, de ez csak ennyi!
Szívesen venném, ha lenne az LMP mellett másik 3-5 hasonlóan gondolkodó alakulat és a bőség zavarával küzdhetnék, hogy hová húzzam az x-et!
Béla333
@Nessy: 14.58
Még egy!
Mindenki az LMP-t ekézi, hogy nem áll össze... de kivel is?
Ha szétnézel jelenleg nincs egy olyan párt sem, aki bárkivel is összeállt volna választási szövetségben?! Mindenki egyedül!
bencemacska
Itt az oldalon ugyanaz a helyzet, min az 1%-os pártok egymáshoz való viszonyában!
Hajrá Juhász, Szél, Fekete-Győr, Kovács, stb, stb, ki ne hagyjátok a nem összefogásból Thürmer Gyulát!!!
coni
@Béla333: A jelenlegi választási rendszerben addig marad a Fidesz amíg a teljes ellenzék nem hajlandó összefogni arra az időre amíg visszaállítják a jogállamot. Persze ha ők egymást szidják (Botkával az élen) akkor nehéz lesz a választókkal megértetni, hogy miért nem szavazhat a kedvenc pártjára, csak azután ha már visszaállt a kétfordulós rendszer.
2014-ben Bajnai ezt akarta elérni az MSZP-nél, hogy adjanak garanciát írásban a választóknak, hogy hogyan fogják együtt az új választási rendszert, új alkotmányt stb.. kialakítani ha sikerül együtt hatalomra kerülni.
Az nem kérdés, hogy hosszú távon nem működne egy ilyen öszvér-párt.
Az összes párt amelyik azt ígéri, hogy egy fordulóban, egyedül legyőzi a Fideszt hazudik a választóinak és a Fideszt támogatja. A jelenlegi parlamenti felállásban olyan mintha nem is lénne ellenzék a fizetésüket kivéve. Ezt a helyzetet prolongálni felesleges kiadás.
Béla333
@coni: 15.33
"Az összes párt amelyik azt ígéri, hogy egy fordulóban, egyedül legyőzi a Fideszt hazudik..."

Fogadjunk, te suttyomban Bartust olvasol:

nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html
"A Demokratikus Koalíció először megkötötte a kompromisszumokat Orbán hivatalos ellenzékével. Nem velük szemben kínált kompromisszumok nélküli alternatívát, hanem beolvadt közéjük. Azt állította, hogy egy nem demokratikus, nem szabad és nem tisztességes választáson velük legyőzi Orbánt. Ekkor világossá vált, hogy a DK pozícionálása a baloldalon fontosabb mindennél.
Gyurcsány pártja a kompromisszumok nélküli elvek hirdetésével nyerte meg a liberális demokratákat, majd ezek elárulásával vitte őket a megsemmisítő vereségbe, amely előre látható volt. Ez az elvtelenség az oka, hogy nincs esély, nincs remény, nincs egyetlen hiteles ellenzék, nincs semmi, amiben ma Magyarország bízhatna. Gyurcsány magával rántotta az ország legjavát, és fogságba ejtette őket. Eladta őket Orbánnak."
Béla333
"Az árulás bizonyítéka, hogy a választáson Gyurcsány pártja már a „Kormányváltók” nevet viselő kollaboráns-szövetség és álösszefogás tagjaként lemondott a rendszer ellenzékének szerepéről, amelyet Gyurcsány korábban úgy fogalmazott meg: „mi mostantól nem a kormány ellenzéke vagyunk, hanem Orbán önkényre épülő rendszerének ellenzéke vagyunk”. Gyurcsány korábbi nyilatkozataiból tudható volt, hogy a kormányváltás nem elegendő a rendszer leváltásához. Kormányváltáson át nincs rendszerváltás. Ezért még egy győzelem sem jelentett volna megoldást, de esély sem volt a csaló választáson győzelemre.
Ennek ellenére belerángatták a jóhiszemű embereket. Hazudtak nekik, és laposra verették őket. Orbánnak pedig menlevelet adtak a következő húsz évre.
A többi hiteltelen és hazug ellenzéki párttal együtt kórusban hazudik és áltatja a reménykedő emberek százezreit, hogy Orbánt választáson lehet és kell legyőzni. Elhiszik, hogy bármit is számít az, hogy ma ki hogyan reagál egy bojkott felhívásra és egy bojkottra. Ezzel szemben az igazság az, hogy aki egyenesen úton jár, az marad ennek a népnek az utolsó reménye, és amikor lehullik szemükről a hályog, akkor hálával és tömegesen fognak csatlakozni ahhoz az igazi ellenzékhez, amely nem volt megalkuvó, nem hitegetett senkit, akik tisztában voltak a helyzettel és az egyetlen elfogadható, morális és törvényes magatartással. "
nepszava.com/2015/02/velemeny/bartus-laszlo-lehet-e-gyurcsany-nelkuli-dk.html
Eladott Ország
Az MSZP tábora -már így is lenulláztátok magatokat, bejelentés nélkül is.
papa.49
A botkát kilóra megvette a hazugovics ez már látható a működéséből!!!
coni
@Béla333: "Fogadjunk, te suttyomban Bartust olvasol"

Nekem nem kell suttyomban olvasnom, mert Veled ellentétben én egy szabad országban élek.
Azóta, hogy 2014-ben rádöbbentem, hogy a magyar ellenzék az LMP-vel az élen még 20 évig elvan a parlamentben Orbán csicskájaként.
Nem idesorolva a MOMÁ-t, PM-et, Együtt-et és a Gémesi pártot. De a távolból is sajnálom, hogy kicsináljátok a valódi ellenzéket és az országot, saját gyerekeitek jövőjét.
Béla333
@coni: 20.13
Az LMP a legnormálisabban gondolkodó és cselekvő társaság az egész ellenzéki térfélen.
Biztos olyan messze élsz abban a szabad országban, hogy odáig ez el sem látszik!
Cefi
@Béla333: Hogy a faszba' kerül a cikkhez és a témához a Gyurcsány? Vedd be a gyógyszereidet, oszt' nygoggyá' le.
Béla333
@Cefi: 20.39
Tudod biztos, hogy a Nyugatifény blog szerkesztői a DK szóvivője (Gréczi mester) és a DK média emberkéje (Vágó István).
Ez a cikk Gyurcsány áskálódása a vetélytársa ellen. Bírod még követni?
Egyébként nem vagyok ideges, de a jelek szerint te az vagy, így a gyógyszer neked kellene!
Cefi
@Béla333: Üldözési mániád van. Kezeltesd. Az lmp pedig aztjelenti: Lófaszt Más a Politika. Menjél pihenni.
Béla333
@Cefi: 21.14
Mondjál még ilyen nagy bölcsességet! Mindenki issza a szavaid!
Örülök, hogy legalább azt felfogtad, mi a kapcsolat a Nyugatifény blog és Gyurcsány között. Kár hogy segítség nélkül nem megy, túl komplikált volt neked az összefüggés! Na majd legközelebb!
JAJMÁR
Az emeszpé már elkövette a maga bűnét és eléggé lenullázta magát. Biztos jó érzés neki ezen a szinten, mert ott is maradt. A Botka nem tőlük, hanem a pártja ellenére népszerű!
coni
@Béla333: "Habár az olimpiai aláírásgyűjtésnél még nagy volt az egyetértés a Momentum és a szervezetet segítő LMP között, várható volt, hogy a párttá alakulás után nem lesz ilyen nagy az összhang. A két párt ugyanis nagyjából ugyanarra a szavazótáborra hajt."
index.hu/belfold/2017/03/30/kitort_az_lmp-momentum_harc/

A Fidesz a MOMO-t fogja fegyverhordozónak választani az LMP helyett, a mór megtette kötelességét (segített a Fidesznek 2/3-ot szerezni), mehet...
bencemacska
Az LMP segített a MoMo-nak , a MoMo nem segít senkinek a Városliget ügyében aláírást gyűjteni!
Erre varrjatok gombot!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.