A legjobb futballistáink, beleértve Puskás Ferencet is mostanáig sikerrel vitték Magyarország jó hírét a világban, ezt a munkát fogja Szöllősi György folytatni – ezzel indokolta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter azt, hogy a Nemzeti Sport főszerkesztőjét a magyar futball és a Puskás-ügyek hivatalos nagykövetének jelölte. A jelölést már jóvá is hagyta Áder János államfő, így a zsurnaliszta már nagyköveti rangban főszerkesztheti Orbán Viktor miniszterelnök kedvenc lapját.

„A Külgazdasági és Külügyminisztérium a magyar labdarúgók által eddig végzett munkának a folytatását, kiterjesztését kéri Szöllősi Györgytől, hogy koordinálja, segítse mindazokat a kezdeményezéseket, amelyek a gazdag magyar futballkultúrának állítanak emléket bárhol a világon, hogy hazánk jó hírét, megítélését, a számos más nemzetnek is sok örömet szerző futballnagyságaink emlékének ápolásával is árnyaljuk és gazdagítsuk. Ehhez a szolgálathoz a Külgazdasági és Külügyminisztérium minden támogatást megad, nagykövet úrnak pedig sikeres és jó munkát kívánok”

– indokolta a kinevezést Szijjártó a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia honlapján – írja a hvg.hu.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nagy magyar foci! 6:3! Régi dicsőségünk, hol késel az éji homályban?
Már megint a múltra hivatkozunk, miután a jelen csapnivaló!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vladimir putin
ekkora tudassal jo lett volna akar meg miniszterelnoknek is.
papa.49
Aki nem ért hozzá az tanítja))))))))
papa.49
Szerintem jobban hangzana a hülyeorbánügyi titulus!!!
F_Viktor
"A legjobb futballistáink, beleértve Puskás Ferencet is mostanáig sikerrel vitték Magyarország jó hírét a világban, ezt a munkát fogja Szöllősi György folytatni..."

Nem értem mi értelme, mikor éppen orbán és szájas petya minden nap az ország jó hírét temetik?

"...a zsurnaliszta már nagyköveti rangban főszerkesztheti Orbán Viktor miniszterelnök kedvenc lapját."

Aha, ez is csak egy jutalom-állás egy aktuális seggnyalónak.

"...futball és Puskás-ügyi nagykövet..."

Puskás???
El kellene már szakadni Puskásról, már Magyarországon is csak az 50 éven felüliek láthatták idősen, pocakosan, kis pályán játszani. Szép korszak volt, de elmúlt, erre egy ország image-t építeni lehetetlen.
Nessy
Nagy magyar foci! 6:3! Régi dicsőségünk, hol késel az éji homályban?
Már megint a múltra hivatkozunk, miután a jelen csapnivaló!
advocat
Mert a komenizmusban volt 4 jó évük? Ez nem egy nagy eredmény. Azóta semmi. Mit kell dicsőíteni? Puskás is a Reál Madridban lett valaki.
bakegya
BAROMSÁG-a magyar foci orbán segge alatt naggyon-naggyon drága és szar.
(Puskás is migránsként lett befogadva a R.Madridba)
RonaGyuri
Folytassa Szöllősi!

Csak az irigység beszél belőlük

Hát mit mondjak? A magyar média – na jó azért vannak kivételek, aki szerint Puskás elvtárs ezt megérdemli – nem kis értetlenkedéssel fogadták hogy „Szöllősi Györgyöt, a Nemzeti Sport és a FourFourTwo magazin főszerkesztőjét ’a magyar futball és a Puskás-ügyek’ rendkívüli és meghatalmazott nagykövetévé” nevezték ki.
Külön hüledeznek azon, amit a derék Szájjártató külgarázda mondott „A Külgazdasági és Külügyminisztérium a magyar labdarúgók által eddig végzett munkának a folytatását, kiterjesztését kéri Szöllősi Györgytől, hogy koordinálja, segítse mindazokat a kezdeményezéseket, amelyek a gazdag magyar futballkultúrának állítanak emléket bárhol a világon, hogy hazánk jó hírét, megítélését, a számos más nemzetnek is sok örömet szerző futballnagyságaink emlékének ápolásával is árnyaljuk és gazdagítsuk. Ehhez a szolgálathoz a Külgazdasági és Külügyminisztérium minden támogatást megad, nagykövet úrnak pedig sikeres és jó munkát kívánok”.
Az az igazság, hogy nem értem őket mi a gond, hisz
egyfelől; mint tudjuk 14-ben kormányprogramként is elég volt a folytatjuk,
másfelől; talán ismert a vicc mikor a kivándorló Kohn emlékbe Lenin szobrocskát visz magával, s mikor kiderül, hogy platinából van visszakérdez: miért Lenin elvtárs nem érdemli meg!
végül, de nem utolsó sorban, gondoljátok meg proletárok Puskás alacsony, kövér, arrogáns, erőszakos nagyhangú akarnok volt, még a nem éppen pöttymentes komcsi múlt is stimmel. Na jó mellékesen focizni is tudott! =))
Cicamama55
Foggal, körömmel kapaszkodunk a "Puskás" névhez, mert azt a mai magyar focival ellentétben mindenhol ismerik, elismerik! Nem más ez, mint a "márkanév" lejáratása!
telegdilaci
Ez is csak a pénzről szól,egy szaros seggnyalót jutalmaztak egy kreált,titulussal,hihetetlen mi mindent,kitalálnak ezek a gazemberek hogy szórhassák,az adófizetők pénzét!
namihami
Erről a Puskásról, mint ""csodacsatárról"" nekem valahogy mindig a sztahanovista kőműves vagy esztergályos jut eszembe.
Annak is és ennek is több ember hordta a keze illetve a lába alá a lehetőséget, hogy naggyá lehessen.
A kőművest 6-8 ember szolgálta ki, hogy meglegyen a többszáz százaléka. Ennek a focifenoménnak is több ""vízhordó"" dolgozott a lába alá, hogy ő legyen a csúcs. És a Real Madrid-ban is ez volt, hogy a neki fizetett gázsi visszahozza saját magát. Érdekes helyzetet hozott volna, ha hirtelen ő lett volna a 11-ből az egyik és nem a 10 fölötti 11-dik. A vége pedig az lett, hogy a ""Superman"" kénytelen volt csórón hazaköltözni és adóforintokért Kútvölgyi szintű luxusellátásban gyógyulni. Még az asszonykája taxiköltsége is minket terhelt.
Hová illant el a csodálatos pályafutás révén megkeresett pénz?
És még annyi: '56-ban mint katonatiszt DISSZIDÁLT, tehát ilyen értelemben hazaáruló volt, hiszen tiszti ranggal rendelkezett. Vagy mindez nem számít, csak a falat lehessen szépre festeni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.