A legjobb futballistáink, beleértve Puskás Ferencet is mostanáig sikerrel vitték Magyarország jó hírét a világban, ezt a munkát fogja Szöllősi György folytatni – ezzel indokolta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter azt, hogy a Nemzeti Sport főszerkesztőjét a magyar futball és a Puskás-ügyek hivatalos nagykövetének jelölte. A jelölést már jóvá is hagyta Áder János államfő, így a zsurnaliszta már nagyköveti rangban főszerkesztheti Orbán Viktor miniszterelnök kedvenc lapját.

„A Külgazdasági és Külügyminisztérium a magyar labdarúgók által eddig végzett munkának a folytatását, kiterjesztését kéri Szöllősi Györgytől, hogy koordinálja, segítse mindazokat a kezdeményezéseket, amelyek a gazdag magyar futballkultúrának állítanak emléket bárhol a világon, hogy hazánk jó hírét, megítélését, a számos más nemzetnek is sok örömet szerző futballnagyságaink emlékének ápolásával is árnyaljuk és gazdagítsuk. Ehhez a szolgálathoz a Külgazdasági és Külügyminisztérium minden támogatást megad, nagykövet úrnak pedig sikeres és jó munkát kívánok”

– indokolta a kinevezést Szijjártó a Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémia honlapján – írja a hvg.hu.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Nagy magyar foci! 6:3! Régi dicsőségünk, hol késel az éji homályban?
Már megint a múltra hivatkozunk, miután a jelen csapnivaló!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
BAROMSÁG-a magyar foci orbán segge alatt naggyon-naggyon drága és szar.
(Puskás is migránsként lett befogadva a R.Madridba)
RonaGyuri
Folytassa Szöllősi!

Csak az irigység beszél belőlük

Hát mit mondjak? A magyar média – na jó azért vannak kivételek, aki szerint Puskás elvtárs ezt megérdemli – nem kis értetlenkedéssel fogadták hogy „Szöllősi Györgyöt, a Nemzeti Sport és a FourFourTwo magazin főszerkesztőjét ’a magyar futball és a Puskás-ügyek’ rendkívüli és meghatalmazott nagykövetévé” nevezték ki.
Külön hüledeznek azon, amit a derék Szájjártató külgarázda mondott „A Külgazdasági és Külügyminisztérium a magyar labdarúgók által eddig végzett munkának a folytatását, kiterjesztését kéri Szöllősi Györgytől, hogy koordinálja, segítse mindazokat a kezdeményezéseket, amelyek a gazdag magyar futballkultúrának állítanak emléket bárhol a világon, hogy hazánk jó hírét, megítélését, a számos más nemzetnek is sok örömet szerző futballnagyságaink emlékének ápolásával is árnyaljuk és gazdagítsuk. Ehhez a szolgálathoz a Külgazdasági és Külügyminisztérium minden támogatást megad, nagykövet úrnak pedig sikeres és jó munkát kívánok”.
Az az igazság, hogy nem értem őket mi a gond, hisz
egyfelől; mint tudjuk 14-ben kormányprogramként is elég volt a folytatjuk,
másfelől; talán ismert a vicc mikor a kivándorló Kohn emlékbe Lenin szobrocskát visz magával, s mikor kiderül, hogy platinából van visszakérdez: miért Lenin elvtárs nem érdemli meg!
végül, de nem utolsó sorban, gondoljátok meg proletárok Puskás alacsony, kövér, arrogáns, erőszakos nagyhangú akarnok volt, még a nem éppen pöttymentes komcsi múlt is stimmel. Na jó mellékesen focizni is tudott! =))
Cicamama55
Foggal, körömmel kapaszkodunk a "Puskás" névhez, mert azt a mai magyar focival ellentétben mindenhol ismerik, elismerik! Nem más ez, mint a "márkanév" lejáratása!
telegdilaci
Ez is csak a pénzről szól,egy szaros seggnyalót jutalmaztak egy kreált,titulussal,hihetetlen mi mindent,kitalálnak ezek a gazemberek hogy szórhassák,az adófizetők pénzét!
namihami
Erről a Puskásról, mint ""csodacsatárról"" nekem valahogy mindig a sztahanovista kőműves vagy esztergályos jut eszembe.
Annak is és ennek is több ember hordta a keze illetve a lába alá a lehetőséget, hogy naggyá lehessen.
A kőművest 6-8 ember szolgálta ki, hogy meglegyen a többszáz százaléka. Ennek a focifenoménnak is több ""vízhordó"" dolgozott a lába alá, hogy ő legyen a csúcs. És a Real Madrid-ban is ez volt, hogy a neki fizetett gázsi visszahozza saját magát. Érdekes helyzetet hozott volna, ha hirtelen ő lett volna a 11-ből az egyik és nem a 10 fölötti 11-dik. A vége pedig az lett, hogy a ""Superman"" kénytelen volt csórón hazaköltözni és adóforintokért Kútvölgyi szintű luxusellátásban gyógyulni. Még az asszonykája taxiköltsége is minket terhelt.
Hová illant el a csodálatos pályafutás révén megkeresett pénz?
És még annyi: '56-ban mint katonatiszt DISSZIDÁLT, tehát ilyen értelemben hazaáruló volt, hiszen tiszti ranggal rendelkezett. Vagy mindez nem számít, csak a falat lehessen szépre festeni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.