Hiába állapította meg teljesen egyértelműen az 1956-os Intézet, hogy a forradalom 60. évfordulóján az utcákra került plakátokon nem Dózsa László, hanem Pruck Pál szerepel.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
ettől a bandzsa rihonyától nem is volt várható!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus
ezek a mocskok nem tudnak tévedni. A bocsánatkérés meg ... ezektől?
papa.49
A fütyiszes az TÉVEDHETETLEN, ha meg ráadásul ,,milliomszemű,, akkor meg pláne))))))))))))
Mobil123
ettől a bandzsa rihonyától nem is volt várható!
Clavigo
Én nem tartanék igényt a Bonyolult Tekintetű p..csa bocsánat kérésére.. ...Leszarnám..
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/10/21/ahol-csak-az-adofizetokrol-lenyuzott-milliardokat-onkenyesen-eltapsolo-gerinctelen-agymoso-partkatonaknak-jar-az-elismeres/
És akkor itt van extrában, koktélcseresznye a NER rothadó tortájának tetején Schmidt Mariska
néni. Hát ki, ha nem ő? Ő ne kapna kitüntetést, hát hiszen verejtékes munkával dolgozik azon, hogy lehetőleg mindent meggyalázzon abból, ami 1956­-ból következmények nélkül
meggyalázható. 13,5 milliárd forint közpénzből. Ha csak az Emlékév hivatalos himnuszának
kikiáltott borzalmas bazsevát, illetve az azt övező botrányos tényeket vesszük figyelembe (és
például eltekintünk történészi munkásságának propagandától bűzlő migránsozással ­
ballibezéssel nyakon öntött megcsúfolásától, vagy attól, hogy mennyi érthetetlen és értelmetlen programot hozott össze felfoghatatlan adófizetői pénzből), felmerül az emberben a kérdés: melyik hazához hűséges ez a derék némber?
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/03/07/terror-maria-ideologiai-moslek-kavargato-pedig-boldogan-unnepel-a-romokon/
Schmidt Mária udvari loVAGINA ideológusnál kártékonyabb pártkatonát keresve sem találhatott volna a nemzetinek hazudott kormány arra a legfőbb feladatra és célkitűzésre, ami 1956 teljeskörű átírására vonatkozik. A megélhetési történelemhamisító, a fröcsögve kommunistázó, elmúltnyolcévező, történészi minőségében mániásan libsiző terrornagyasszony, aki szerint a kivégzett Nagy Imrének szép halála volt, de ő soha nem lesz hős, hanem kizárólag a fegyvert fogó, kiskorú gyerekek kezébe fegyvert adó hétköznapi emberek a hősök (külön Dózsa László); aki szerint a közadakozásból épített és eredetileg a Kossuth téren felállított Forradalom lángja emlékmű jobb helyen van egy marginális, kerületi kutyafuttató mellett, az ’56-­os forradalom megtorlásának 60. évfordulója alkalmából, érdemei elismerésekképpen újra könyékig matat a közpénzben. Küldetése nem más, mint hogy a múltat a pávatáncos Orbánkormány jelenlegi kurzusához kozmetikázza. Ahol a kommunistákat már nem Moszkvában, hanem Nyugaton kell keresni, ahol minden nyomorúságunkról Brüsszel tehet, és ahol minden, a Fideszre nézve kínos és terhelő múltbéli történést nyomtalanul el kell törölni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.