Lázár János múlt héten bejelentette, hogy visszavonják a háztartási kutak engedélyeztetésére vonatkozó rendeleteket, de a gazdálkodókról egy szót sem szólt, rájuk továbbra is vonatkozik a kötelezés. A kisebb kertészetek tulajdonosai közül többen azt fontolgatják, hogy bezárnak. Korábban volt bőven ígéret, hogy az állam akár ingyenessé is teszi az öntözést, de a tervek a fiókban landoltak. Már megint a kisebb gazdaságokat hagyták pácban.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Zeta: Mindenki, aki nem a haverjuk, csicskásuk!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Rá kellene szerveződniük a fiatalok tüntetésére mindazoknak akikkel szembe olyan törvényeket alkotott ez a kormány ami az életüket negatívan érintette, ellehetetlenítette. Szellemi, gazdasági, magánéleti, mindenki legyen ott és lehetőleg egyszerre, mert csak úgy lehet igazán kifejezni a rendszer elleni nemtetszést. Most már orbánt is idegesítí a sorozatos tüntetés, ezért nem szabad abbahagyni. Az elaprózódott demonstráció viszont nem érdekli őket.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/12/20/olvasoi-level-foldonfutova-lettem-e-csodalatosan-erosodo-novekvo-palyara-allitott-felfele-ivelo-mocskos-pocegodorben/
Földönfutóvá lettem e csodálatosan erősödő, növekvő pályára állított, felfelé ívelő, mocskos pöcegödörben Egyáltalán, egy olyan országban – ma csupán egy maffiaszerű Ertének mondható, mind mélyebbre süllyedő és egyre jobban bűzlő pöcegödörben –, ahol a közből kipréselt forintok kizárólag a cégre és a népítéletre már rég megérett cégéreseikre költődnek s nem az ország, az összesség javára fordítódnak, milyen alapon követel valaki adónak mondott sarc formájában pénzt bárkitől is? Talán az útonálló jogán? Netán a képzelt kormányfőség okán, amely azt véli, hogy mindenre szabad kezet kapott? Igen, képzelt, mármint képzelt kormányfő.
Eladott Ország
nyugatifeny.blog.hu/2015/05/19/akkor_most_ki_itt_az_eloskodo
"Az elmúlt 25 év legnagyobb megélhetési politikusa, aki életében egy percet nem dolgozott a reálgazdaságban, kikéri magának az élősködést. Eközben gázszerelő strómanjának milliárdok hullanak ki az ingujjából, huszonéves veje pontosan annyi közbeszerzést nyer, amennyin elindul, a „saját lábon álló” lánya meg félévente 15 millióért tanul Svájcban.
Értesüléseink szerint Orbán Viktor arcbőrének anyaga iránt már a NASA szakemberei is érdeklődtek a magyar nagykövetségen. Ha ugyanis sikerülne megfejteni a titkot, azzal forradalmasítani lehetne az űrkutatást, hiszen eddig a teflon volt a legellenállóbbnak hitt anyag, amivel az űrsiklók felületét bevonták..."
karma1
@Eladott Ország: Szerintem ezeknek van egy kulon kommandojuk, akik azt keresik a mai magyar kozeletben, hogy kivel nem basztak meg ki, kinek az eletet nem tetttek meg teljesen tonkre, mert a megterhelt emberek nem birnak masra, kozossegre gondolni, csak a sajat egyeni boldogulasukra, megelhetesukre.
De lehet, hogy most rettenetesen elszamolta magat.
Desischado
Ki kellene menni mindenkinek, akik megszenvedik orbán harácsolását. Mert sajnos, amíg csak ezrek vannak kint, és több millió meg hallgat, addig nem lesz eredmény. Talpra magyarok, ébresztő!!!
Eladott Ország
@karma1: Csak nyissanak mindenkivel frontot, hamarabb buknak meg. A fidesz közutálata nőttön nő.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.