Több mint 2500 fájlt szivárogtattak ki ismeretlen hekkerek a Soros György által működtetett szervezetektől. Az RT arról ír, hogy a közzétett adatok rávilágítanak Soros György különböző tevékenységeire, prioritásaira és stratégiáira is, többek között arra is, hogyan befolyásolta az európai választásokat, a bevándorlást és az Európában elfogadott menedékkérelmeket.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: Csizmás Kond
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

95 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
@Csizmás Kond: Igazad lehet, a mieink ezek a fiatalok, mert én nem a határ túloldaláról osztom a jótanácsokat, és a szavazatomat sem a határon át érvényesítem. Így hát elismerem, mert tény, fiataljaink innen elmenekültek, (ha neked úgy tetszik akkor migráncsok), a jobb élet reményében dolgoznak külföldön. De akkor ugyanúgy migráncsok az Erdélyiek is, akik elhagyva a szülőföldjüket, itt próbálnak ügyeskedni az én és honfitársaim szülőföldjén.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
...Már csak az a kérdés hogy Orbán keze benne volt-e ...?
nezelodo
@Csizmás Kond: Dehogy volt benne a dakota keze, az ő programozói még egy vécéajtó nyitásszámláló programot is képtelenek összehozni. Aki meg ért hozzá az a kormányzati portált hekkeli, vagy már Angliában programoz.
Csizmás Kond
@nezelodo: ...ugyértve a hekkerek mind migráncsok...?
nezelodo
@Csizmás Kond: Bizony a mieink külföldön "migráncsként" programoznak. Aztán majd magyar üldözésnek fogjátok fel, és sír a szátok, ha átveszik Orbán hordószónoki paneljeit, és a mieink ellen hergelik a saját megvezethető nemzetvédőiket.
Aki Én
@Csizmás Kond: Beléd égették ezt a Sorost (ez is volt a cél), ezért nagyon nem akarsz valamit megérteni.
A tüntetések és az össznépi felháborodás nem Sorosért van, hanem a korrupt és hazug kormány ellen. Soros olyan amilyen, de kevesebbet ártott ennek az országnak, mint a fidesz kormány. Attól nem lesz szebb a kormány megítélése, ha Sorosoztok állandóan. Ezt a hozzád hasonlóknak találták ki, és a jelek szerint működik.
karma1
atv.hu / RT / Sputnik / DC Leaks

Hat ezek a rendkivul hiteles forrasok... Rohog a vakbelem,...:o))))
Tulajdonkeppen a templomban mar ezek szerint nem Jezushoz es a Joistenhez kell fohaszkodnunk, hanem egyenesen Soros Gyorgyhoz, es o az a mindenhato, aki mindent el tud intezni, aki allitolag dollarbilliokat kolt a vilag romba dontesere, de meg igy is dollarbillioi vannak a zsebeben...
Mit mondjak, ez a pali tudhat valanmit...:o))))
Mar latom is, hogy Magyarorszagon orbant penzeli folyamatosan, o, Soros a hatterhatalom, szurke eminencias, es a satan, drakula, lucifer egyszemelyben...
Csizmás Kond
@nezelodo: ...a tieitek...mármint a migráncsok.
Csizmás Kond
@Aki Én: persze hogy én találtam ki sorost...
SystemError
Nehogy belessünk abba a hibába, hogy Soros szent, sőt.. Putyinhoz képest és a Putyini alternatívához képest viszont az!

Régóta mondom kedves nagy-magyar barátaimnak, hogy aki igazán független "nemzeti" az senkinek a csicsája nem lesz, sem az oroszokénak, sem az amerikaiénak.
Amíg választhatok, nem zavar Soros, amint kényszer lenne, mint ahogy Putyin tolja magát Soros is leves lenne. Egyenlőre viszont az van, hogy Soros tud értéket felmutatni, Putyini propaganda meg csak magyaráz és elvesz. Volt már valaki oroszországban? Miért gondolnánk, hogy Putyin jobbat akarna, mint maguknak...
nezelodo
@Csizmás Kond: Igazad lehet, a mieink ezek a fiatalok, mert én nem a határ túloldaláról osztom a jótanácsokat, és a szavazatomat sem a határon át érvényesítem. Így hát elismerem, mert tény, fiataljaink innen elmenekültek, (ha neked úgy tetszik akkor migráncsok), a jobb élet reményében dolgoznak külföldön. De akkor ugyanúgy migráncsok az Erdélyiek is, akik elhagyva a szülőföldjüket, itt próbálnak ügyeskedni az én és honfitársaim szülőföldjén.
Csizmás Kond
@SystemError: ..ha már hasonítasz akkor azt csak a fajtájában lehet, másra ugyanis nem. És putyin...ő a magáét akarja soros meg a másét...ennyi csak a kettő között az eltérés.
Soha nem voltam oroszbarát viszont a mostani oroszozás ugyanarra a sorosféle politikára épül mint a migráció...a félrevezetésre.
Hányszor történt meg, hogy az orosz a saját etnikai határain kívül fenyegetett volna valakit mint ámerika és csatlósai ? Hány orosz gyarmatot tudsz összeszámolni ?
Csizmás Kond
@nezelodo: nem érdekel hol vagy, de szerény meglátásom szerint neked csak annyi közözd van az egészhez hogy beszélsz magyarul.
karma1
@nezelodo: Igen, ok is ott ANgliaban, en is itt jo messze megelhetesi bevandorlok vagyunk, akik csak azert hagytuk el a szulohazankat, hogy otthon ne haljunk ehen, illetve a gyerekunknek tudjunk tisztesseges megelhetest, jo iskolat biztositani.
Megprobaltunk mindent, tudom, de nekem nem lett volna alternativa a jo szakmam, hivatasom mellett a munkanelkuli hivatalba jarni pecsetert sem. (Igaz, ettol megkimelt a Sors, mert elobb leptem, nem vartam meg, hogy par ezer forint alamizsnat kapjak 28 evi otthoni munka, ado- es jarulekfizetes utan...
Mindenkinek van valasztasa bizonyos hatarok kozott , en viszont rengeteg olyan emberrel, barattal, ismerossel beszeltem otthon, akik csak valami nagyon sulyos ok miatt nem tudnak elmenni otthonrol, pedig szivesen tennek. Erdekes modon, egyikuk sem csinal ebbol erteket, nem veri a mellet, hogy mekkora hazafi es azert marad otthon, mert mar regen rajottek orban elmebeteg szolamaibol, hogy csak az a magyar, aki moge es a fidesz moge all, a tobbi nem magyar es minimum hazaarulo.
Hat ok nem. Csak nem tudnak 65-70 eves korban nyelvtudas nelkul uj eletet kezdeni, mert a befogadas az o korosztalyuknak nagyon kicsi lehetosegeket ad.
Akit tudok, igy is segitek, bar egyre nehezebb, es nem a muszlimok miatt...
nezelodo
@Csizmás Kond: Ha te mondod biztos így van, de kiábrándítalak, az egész kiterjedt család beszéli Kazinczy nyelvét, itt az anyaországban, sokan közülük több nyugat-európai nyelvet is, fordítanak is, ráadásul akad aki szociológusként ismeri a nemzet vadhajtásait is, olyanokat, aki magyarnak hiszik magukat és osztják az észt, nem ismerik el más véleményét de csak ártanak a magyarság összetartozásának. Az olyanokra számított Szálasi, Rákosi, mostanság pedig Orbán. Nekik a zűrzavar a széthúzás és a világhatalom volt az életelemük. Nem számítok arra, hogy megváltoznának ezek az emberek, azt tapasztalom, amennyire nagy az egojuk, annyira mini az IQ-juk, és annyira semmitérő a munkájuk.
Csizmás Kond
@nezelodo: Szálasit rákosi és a fajtáját is a hozzád hasonló pénzért üvöltözők tartották hatalmon, mert nekik is a zűrzavar a széthúzás a világhatalom volt az életelvük.
A kommunizmust is az utcán idegen támogatásra szülték meg.
nezelodo
@Csizmás Kond: Talán kijózanodnál, ha tudnád, miként került az imádottad apja a Vmegyi Pb-be, Papp János ötvenhatos véreskezű rendcsináló mellé, aztán három hónap múlva a fia Oxford, Soros ösztöndíj. Aztán nagyon gyorsan, vajon miért, itthon találta magát. Apuka a rendszerváltásig a Középkő Bányák MSZMP Pártbizottságának titkára, parancsnoka a cég munkásőr századának. Na akkor jó kommunistázást, meg egy jó agykurkászt kívánok, hátha megnyugtató rendet tud teremteni a zűrzavarban nálad.
Aki Én
@Csizmás Kond: 12:19 mondja ezt Román?
Csizmás Kond
@nezelodo: Még a kilencvenes években is aki nem volt valamilyen viszonyban az emeszempével az még csoportvezető sem lehetett. Ha ezen a vonalon indulunk akkor mindenki kommunista volt...még az is aki nem volt emeszempé tag csak az rejtve.
Aki Én
@Csizmás Kond: 12:19 mondja ezt egy Román?
Aki Én
@Csizmás Kond: Értem. Tehát ha valaki önérdekből szolgálta a komcsikat, akkor az oké...
Ha ezért javakat kapott, ő és szülei párttitkárok, tehát a rezsim szorgos kiszolgálói voltak, akkor azokat te kedvedre felmentheted. Persze a te értékrended és érdekeid alapján. Bravó! Ez valóban hiteles érvelés a ,,mi" komcsijaink mellett.
Meg az is rendben van ugye, ha orbán Putyinnal akarja megvetetni az egyik tv csatornát...
Egészen elképesztő, amilyen ostobán és kettős mércével okoskodsz itt.
nezelodo
@Csizmás Kond: Ejnye de megengedő lettél egyszerre, egyébként nem igaz, hogy mindenki kommunista volt. Az viszont tény, hogy az Orbán Kormány több mint kétharmada kőkemény kommunista volt. Ahogy látom a gerincüket, ne adj isten fordulna a kocka, holnap újra azok lennének cöf Csizmadiástól Bayer Zsótiig, és újra lennének békepapok, azok is akik ma kalasnyikovot emlegetve prédikálnak a szószéken. Persze ezt csak a püspök fia teheti meg katolikuséknál. A Semilyen Zsóti is húzna vissza az Állami egyházügyi hivatalba.
Aki Én
@Csizmás Kond: 13:00 ,,csak ezt már annyiszor mondtam, hogy már természetesé vált."
Na ez az agymosásotok lényege baszki.
Szókrakész
@karma1: "csak azert hagytuk el a szulohazankat, hogy otthon ne haljunk ehen"

Te az akkori és most is üzemelő komcsi időben mentél ki.
Ne maszatolj.
Csizmás Kond
@Aki Én: Nem oké, mert nem erről írtam, hanem arról hogy ha valaki lépni akart akkor előbb nyalt.
...és roppant gyenge a szövegértelmezői tehetségetek...mindent kétszer kell elmagyarázni...ami azt bizonyítja hogy a gyorstalpaló párttanfolyamon szocializálódtál.
Aki Én
@Csizmás Kond: Vicces mikor ti akarjátok megmondani ki mennyire magyar. Különösen a határon túlról.
Semmiképp sem az a magyar, aki a magyart kizsigerelő rezsimet imád, és szembe megy a valós többséggel!
Csizmás Kond
@nezelodo: Az ilyen mese...aki mindig csak a jót a helyénvalót csinálta független volt pártol és vallástól...na ilyen nincs, tehát te nem is létezel.
Csizmás Kond
@Aki Én: Nem én mondom meg hanem mindenki a saját viselkedésével bizonyít.
karma1
@Szókrakész: Legyszi, masold mar be azt a hsz-emet, amiben azt irom, hogy en orommamorban usztam az Antall kormany alatt?
Megmondom, antall volt az elso hazaarulo, o csak megagyazott ennek a bunozo rezsimnek. Hiaba mukodott jol az uzletem, ha nem jon kozbe az egyeves kenyszerfekves a torott labammal, es nem kell az uzletemet bezarni, akkor biztosan nem jottem volna ki: en belsoepiteszkent sajat uzletben dolgoztam, jol kerestem. Amikor el kellett a 2 allando asztalosomat meg a besegito bacsit kuldenem, mert a MAV rehabjan fekudtem, a szivem szakadt meg, es tudtam, hogy nem tudom ugyanott folytatni, ahol abbahagytam. Tudod, akkor 44 eves voltam, es hiaba akartam elmenni a szakmamba dolgozni, minden keplekeny volt, sehol sem lehetett egy 44 evesnek elhelyezkednie, aki raadasul no is, es gyereket is nevel egyedul. Elmentem volna en a Tesco-ba is arufeltoltonek, de oda sem vettek fol, mert tulkepzett voltam hozza. Senkinek sem kivanom azokat az idoket, meg az ellensegemnek se. A gyerekem pedig suliba jart, ettni kellett, lakbert fizetni. Szoval ha talaltal tolem egy olyan bejegyzest, hogy konnyesre sirom magam a szocik rendszereert, akkor masold ide, lecci... Te legalabb egy huszassal fiatalabb vagy nalam es ferfi. Fogalmad sem lehet arrol, hogy mirol beszelek.
A legnagyobb hibam az volt, hogy soha nem voltam parttag, tehat segitseget se varhattam az elvtarsaktol. (Igaz, ma sem tennem, ma sem lepnek be egyetlen partba sem, sem Ma.o.-n, sem itt. Igaz, itt nem is lenne belole semmi elonyom. Otthon igen, ha fideszes lennek. De en szeretek tukorbe nezni, es nem lekopni magam reggelente. )
Csizmás Kond
@karma1: Ez már a harmadik önéletrajzi változatod...és ha így haladunk rekordot döntesz.
Szókrakész
@karma1: "Megmondom, antall volt az elso hazaarulo"

Már a komcsik is hazaárulók voltak.
Csak akkor, a módszerváltás idején Antall adta az arcát ehhez az arcátlan gaztetthez.
Az egész parlament az volt.
nezelodo
@Szókrakész: Látod, hiába megy elemről a Vittátor óriási ellensége, nem tudja elvágni a csípőfogóval a rézdrótot Dzsorzsibácsinál! Nem is csodálom, mert láttam kordonbontáskor is hogy állt a kezében a villáskulcs! Gondolom a munkához szokott kezével fordítva markolná a csípőfogót is, lehet, hogy külföldről kell bérelni neki egy Sztahanovistát, a családjában úgysem találna munkást, csak pártmunkást.
nezelodo
@Csizmás Kond: Mondom én, hogy agykurkász kell neked. Persze megértelek, mert látom, akik itt sikereket értek el odaátról, munkahelyi vezetőként vagy tulajdonosként, furcsa szokások rögzültek beléjük. Vezetői értekezleten ki kell venni a telefonjaikból az aksit a résztvevőknek! Azt hiszik ők is, hogy itt is mindenki szekus. Úgyhogy semmin nem csodálkozom, ami a klaviatúrádból kijön.
Csizmás Kond
@nezelodo: Még soha nem voltam olyan vezetői értekezleten ahol a telefonból ki kellett volna vegyem az aksit, azonkívül mindig lehalkítom a csengőjét ha közösségi akármin veszek részt.
nezelodo
@Csizmás Kond: Elhiszem, mert a szocialista brigád megbeszélésen nem kellett, de egy magáncég erdélyi tulajdonosa ma nem hiszi el a telefonszolgáltató adatkezelési szabályzatának tartalmát. A helyében, lévén ez Orbánia, én sem hinném egy szavukat sem.
karma1
@nezelodo: Hat igen... A ruhesben meg mindig dolgozik a szekus mult: rolam azt hiszi, hogy mar a 3. valtozatot irom az oneletrajzombol. Pedig nekem is csak egy eletem, es ennek megfeleloen egy eletrajzom van.
Viszobnt itt aztan most mindenki reszkethet, mert bejott o ide, es megmondja a tutit, es persze mindenkirol "anyagoit" fektet fel...

(Nem baj, szunyi, mena sagh, vagy ahogy szeretned hogy hivjanak, gyujtogesd csak rolam az anyagodat, ez legyen az eletedben a legnagyobb orom, : a regi oregek ilyenkor szoktak mondani , hogy "nyugodtan fujhatsz egy kilo fosztott tollat a s@ggembe", ettol en meg az vagyok, aki vagyok, es nem mas eletrajzaval foglalkozom, mint te, a regi szekus...:o))))..
nemfideszes
@Csizmás Kond: "Hányszor történt meg, hogy az orosz a saját etnikai határain kívül fenyegetett volna valakit mint ámerika és csatlósai ?"

Szíria pontosan mikor is került "etnikai határon" belülre?

"És putyin...ő a magáét akarja soros meg a másét...ennyi csak a kettő között az eltérés."

Erről azért a Grúziában, Ukrajnában, vagy a Balti államokban élőknek "kicsit" más a véleménye.

"Soha nem voltam oroszbarát viszont a mostani oroszozás ugyanarra a sorosféle politikára épül mint a migráció...a félrevezetésre."

Mondja ezt az aki simán felül az orosz dezinformációs propagandának...
index.hu/belfold/2016/04/07/kozel_negyven_oldal_tolja_oroszorszag_szekeret_magyarorszagon/
karma1
@nemfideszes: Kulonben feltettem a kerdest ennek a cimnek a tartalmara, es probaltam valamit talalni, ramentem az RT (Russia Today) angolnyelvu oldalara is, de sehol nincs szo Soros weboldalanak a meghekkeleserol...
De a magyarnak - meg a romannak, aki tud magyarul - azt adnak be, amit akarnak...:o))
nemfideszes
@Csizmás Kond: Amúgy '90 előtt hol éltél?
karma1
@nemfideszes: Ahol most,... Csikszeredan,...:o))))
SystemError
@Csizmás Kond: 12:18-ra

" ..ha már hasonítasz akkor azt csak a fajtájában lehet, másra ugyanis nem. És putyin...ő a magáét akarja soros meg a másét...ennyi csak a kettő között az eltérés."

Tehát Putyin tudható "fajtáját" és érdekérvényesítését, propagandáját, pártfinanszírozásait nemzetközi szinten te úgy látod, hogy csak a "magáét" akarja?:) Putyin hány egyetemet tart fent, ahol ha tetszik ha nem, élvonalbeli képzés folyik! Fizikát te hogyan tanulsz jobb, bal vagy soros/putyin "módon"? Olvass utána Sorosnak, hogy milyen élete volt. Akar adni is a világnak és közben egy vérmes üzletember is.. Sajnos a globalizáció is egy természetes kőrforgás az elején nagyon sokszínű és versengő azt egyszínű, megmondó, monopol és lassuló. Na ezt a korszakot éljük most, ez Soros, Putyin, Trump, Orbán stb. Majd rájönnek az emberek, hogy nem maradhat csak egy a végén, mert akkor nem fejlődünk tovább..

"Soha nem voltam oroszbarát viszont a mostani oroszozás ugyanarra a sorosféle politikára épül mint a migráció...a félrevezetésre. "

Én oroszbarát vagyok!:) DE nem Putyin és orosz rendszerbarát! Voltál te vagy olvastál már olyan ázsiai országról, ahol a putyintól "vízumot kapott" dagadt oroszok kilóra felvásárolják az országot. pl thaiföld...? Írtad, hogy csak azt veszi el, ami a magáé.. Oroszországban voltál már? Maradjunk annyiban, hogy fogalmad nincs az orosz "fajtáról" akár jó vagy rossz tulajdonságaikat nézzük. Putyint próbálod magadban ideologizálni, de nincs sok értelme.. Én pl imádom az orosz népet, nagyon talpraesettek, állatok:), belevaló gyönyörű nők. Ha kötözködnek, kb. a mellkasodban oltja el a csikket, mindezt nyugodt fejjel..de valahol ez a félrebeszélés hiányának a jele is:) Én bírom őket, de a hatalmi vezetés(történelmileg) gáz, nem élnék ott és abban a rendszerben soha! Néhány moszkvai orosznak és főleg maffiózónak megadatik a jólét és a paloták. De ez a számok szintjén: ott egy "panelproli" 50nm2 lakásért kb. 1000 dollárt fizet. 5000 egy éttermi alap kaja...
SystemError
@Csizmás Kond: 12:18-ra

...és persze van jó néhány milliárdos is Moszkvában, de ez a felső tízezer. A többi, aki nem panelproli(magyar aspektusban) az mély szegénységben él...ez az orosz "jólét" és vezetése és aki pofázik az meghal..

"Hányszor történt meg, hogy az orosz a saját etnikai határain kívül fenyegetett volna valakit mint ámerika és csatlósai ? Hány orosz gyarmatot tudsz összeszámolni ?"

Ez most komoly? Erre nem válaszolok, olvass utána hányszor és hol..
Csizmás Kond
@nemfideszes: Szíriát ki is támadta meg először ?...és tudtommal az orosz az ottlévő kormányt pártolta nem lerohanta...ennyit az ismereteidről.
Csizmás Kond
@SystemError: mesélve hazudsz vagy hazudva mesélsz...
Csizmás Kond
@karma1: ..naszóval ha én romániai létemre szekus voltam akkor te magyarországi létedre ávos voltál...?..mer így egyenlő az egyenlet.
1magyar
Én meg máán azt hittem Soros zsidó származású! De ha Izrael ellen kampányol, akkor hogy is van ez?
Csizmás Kond
@nezelodo: ...ezzel most le akartad hencegni hogy egy erdélyi magáncég büszke tulajdonosa vagy ???
nezelodo
@Csizmás Kond: Te tényleg nagyon hülye vagy, ha ezt olvastad ki belőle, sőt menthetetlen.
Csizmás Kond
@nezelodo: ...akkor mit akart jelenteni benne az a kitérő ?
SystemError
@Csizmás Kond: 16:24 Ezt bírtad...:) Baszki te propagandista agyhalott kis fasz. Na látod ezt írtam, hogy egy orosz ember, nem úgy mint te beleoltja a szemedbe nézve a csikket. Csak valami csürhe tagja akarsz lenni. Hülye és tájékozatlan, ostoba, valahova tartozni vágyó gyenge birka vagy!
Csizmás Kond
@SystemError: Az előző kiegészítés volt a mégazelőttihez.
SystemError
@Csizmás Kond: Szájba vernélek, de jogállamban élünk!:)
nezelodo
@Csizmás Kond: Szövegértés kolléga, az hibádzik. Egy magáncég erdélyi tulajdonosa, és nem egy erdélyi cég tulajdonosa... Szóval nem a cég erdélyi, hanem a tulajdonost szalasztották onnan. Ott szokott hozzá a szeku miatt a beteges titkolózáshoz de nekem tök mindegy mit olvasol ki egy egy hozzászólásból. Ja és a hatalom sok mindent tudni akar, erre vannak ma is a besúgók adatgyűjtők. Nyilván a cégek ezért nem kötnek sok mindent az orrukra. A besúgókból egyébként nem szorulunk importra, ott szaglásznak mindenütt, mert jönnek ezek maguktól is a nemzeti hívó szóra meg az ingyen nyugdíjra amit a mi befizetett járulékunkból oszt a nemzetvezető.
Csizmás Kond
@SystemError: ...csak nehogy leverd a képernyőt...
nemfideszes
@Csizmás Kond: "...és tudtommal az orosz az ottlévő kormányt pártolta nem lerohanta..."
Azt a kormányt mely 10 ezrével végeztette ki a politikai ellenzékét... azt a kormányt mely 10 ezrével éheztette halálra a körbe zárt városokban ott rekedt civil lakosokat... azt a kormányt mely vegyi fegyverekkel írtja a saját népét. És persze szerinted mindez az oroszoknak is felmentést az alól, hogy szarrá bombáznak iskolákat, kórházakat...
Az országot pedig nem támadta meg senki. Már rég dúlt a polgárháború amikor a mérsékelt ellenzéki erőket képviselő szunnitákat segítve Amerika és kb. másik 10 állam (köztük arab államok is) beszállt a háborúba.
Mindez elkerülhető lett volna ha Assad elfogadja akkor még csak tüntetők reform követeléseit, vagy legalább leül velük tárgyalni... ehelyett közéjük lövetett, és harckocsikat vetett be fegyvertelen emberek ellen.
De te csak tapsikoljál, annak hogy az egyik diktátor "kisegíti" a másikat, közben ezrével halnak meg az emberek vagy indulnak el Európa felé... azaz nem Soros hanem putyin haverod miatt.
Csizmás Kond
@nezelodo: Legyen...de kire értetted vagy ha nem mit akartál vele kifejezni ?..és ki élte fel a te járulékaidat ?
SystemError
@Csizmás Kond: Közben rájöttem, hogy te milyen tájékozott vagy és az érveid is mennyire ütnek... Ne haragudj, ha nem jött át eddig a logikád, már értem, hogy nincs benne logika:)
Csizmás Kond
@nemfideszes: ...én neked, vagy a kedvenc hatalmasaidnak milyen köze van ahhoz, hogy más hogy akar élni ?
Az ilyen utólag kiagyalt meséket mát a félkegyelműek is unják.
Ámerika meg az kengyelfutó jizráel felbolygatta az egész arab világot, mert övék a jövedelem, fegyvergyártástól a kereskedelemig meg a bankokban szunnyadó aranyhalmokig.
Addig senki se akart migrálni, nem sírtak az elnyomás miatt mindenki legeltette a saját kecskéjét és élt boldogan...
...és soros...ő mint a sakál a dögre megy...megment a haláltól úgy, hogy az életed végéig a z adós a szolgája maradsz...ennek tapsikoltok ti.
nezelodo
@Csizmás Kond: Vedd be a fluimucilt és ne kérdezd folyton, hogy de miért, de miért, de miért,?!
Csizmás Kond
@SystemError: nahát...hogy te mennyire fogékony vagy...
Csizmás Kond
@nezelodo: ..szóval fogalmad sincs miről hadováltál...
nezelodo
@Csizmás Kond: Mond, te tényleg ennyire zokni vagy, vagy csak tetted magad? Tudod mit ne is mond...
Csizmás Kond
@nezelodo: ...nézd ...ha nem akarod hogy a picsába küldjelek maradj a témánál és az ilyen kérdéseket tedd fel az anyukádnak, vagy a kölkeidnek.
SystemError
@Csizmás Kond: Az vagyok amúgy, ezért általában tudom miről beszélek. Nem rossz tudatállapot, próbáld ki!:) Véletlen fogékonyan voltam azokban az országokban, amiről beszéltem. Oroszországban négyszer hetekig, vidéken is... Szerinted ez mese, szerintem te vagy az "egysoros" mese:)
Csizmás Kond
@SystemError: ...sejtem hogy te nagyon okoska vagy...de az engem nem érdekel...add el másnak.
SystemError
@Csizmás Kond: Na jól beáraztad magad! Akkor maradjunk is ennyiben:)
coni
Nem először hivatkozik a hatalom erre a semmiből felbukkant (orosz hekker??) oldalra. Az sem meglepő, hogy az ATV is lehozza miután Németh Sándor elfogyaszt egy jóízű ebédet Vajnával. Egészségükre!
nemfideszes
@Csizmás Kond: "Szálasit rákosi és a fajtáját is a hozzád hasonló pénzért üvöltözők tartották hatalmon, mert nekik is a zűrzavar a széthúzás a világhatalom volt az életelvük."

Ezzel a mondatoddal be is bizonyítottad, hogy nem vagy 100-as.

Szálasi nacionalista, míg rákosi kommunista eszmék mentén próbálta a nemzetet egy "zászló" alá tömöríteni. Azokat pedig, akik nem akartak beállni a sorba, azaz az ő értelmezésük szerinti "széthúzókat" a „hazaárúlókat”pedig likvidálták. Mint ahogy ma a fidesz is „széthúzónak” és „hazaárulónak” titulál mindenkit, aki nem áll be a csuti seggnyalók táborába.
Szálasinak, mint a nácik bábjának, Rákosinak, mint az oroszok bábjának pontosan milyen világhatalmi törekvései is voltak? Pontosan milyen gazdasági és (vagy) katonai erővel is rendelkeztek ennek eléréséhez? Bár az lehet, hogy ők is nagy formátumú politikusnak és vezetőnek képzelték magukat akár csak viktorka.

„pénzért üvöltözők tartották hatalmon…”

A helyzet az, hogy a CÖF akkor még nem létezett, de szellemi elődeik már ott vonultak „üvöltözve” a regnáló hatalom mellett.
Szóval, az a „ruha” amit az ellenzékre próbálsz kicsavart módon ráhúzni, az nagyon is a fideszre illik. Úgy is mondhatnám, hogy fordítva ülsz a lovon.
Csizmás Kond
@nemfideszes: Dehogy húzok én bárkire is valamit...magatok bujtok bele önként...
nezelodo
@Csizmás Kond: Cicus, kölkei csak a macskának vannak és csizmások attól is lehetnek ha elvétik a tehénlepény átugrását. Anyámat meg hagyd ki, én sem emlegettem a tiédet, a világért sem bántanám, eléggé megtréfálta a teremtő.
Ludmilla
@nezelodo: Karma,mit dühöngtök egy román idióta hülyeségei miatt?
nezelodo
@Ludmilla: Á csak beszélgetünk, valószínűleg az elemi iskolában rosszul bántak vele, lelki sérült, mi csak megpróbáljuk megteremteni a lelki békéjét, ingyen... Új Istent úgysem tudunk neki teremteni, meghagyjuk neki a mostanit, amíg nem jön másik.
SystemError
@Szeparepa2: Azért holokauszttúlélőként biztos kinézett az oxigénsátorból, amikor ezek a gecik Horthyztak meg történelemhamisító emlékművet avattak. 2010-ben még simán zsídóztak a parlamentben
Foglalkozik ő vele, de nem jobban mint egy kártékony kis dagadt patkánnyal.
hetöndöe
És azt hallottátok,hogy Soros csecsemőket reggelizik és vért iszik.A vöröskeresztnél van egy liberális,cionista beépített embere,aki naponta szállít neki 3 liter friss vért de kizárólag fiatal,húsz éves fiatalemberek lecsapolt vérét.Desszertnek meg derék magyar keresztény házaspárok titokban eltávolított zigótáját fogyassza.Ezt sokkal biztosabb forrásból tudom,mint a Pesti Prostik.:-)
desiro
@Csizmás Kond: Ekkora baromságot honnan szedsz elő, ez nem igaz.
Igazgató, főmérnök nem biztos, hogy lehetett, de ezt is megye vagy a város vezetésén múlott.
karma1
@Ludmilla: Szia Dragam, mi nem duhongunk, hanem jot rohogunk ezen a szerencsetlenen, aki ugy cumizza be a hamis hireket, mint ujszulott az anyatejet...:o))))
Mi jot szorakozunk, a ruhes meg csak vagdalkozik, es nem tudja ott Romaniaban, hogy vajon mit b@szott el...:o)))
De azert koszi az aggodast ertunk: kell ez a napi hulyeseg a jo emesztesunkhoz, hidd el...:o)))
SystemError
@hetöndöe: A keresztény zigóta érdekel, jól fog jönni a földpályázatok megírásánál!:)
nemfideszes
@Csizmás Kond: 1. Nincsenek kedvenc politikusaim ahogy kedvenc „hatalmasaim” sincsenek. Az hogy veled ellentétben a nyugati demokráciákat preferálom a keleti diktatúrákkal szemben nem engem, hanem téged minősít.
2. Veletek ellentétben normális emberek nem csak végletekben gondolkodnak. 2010 előtt habzó pofával szidtátok az oroszokat a vezérrel az élen. Most meg csontig benyaltok a „kedvenc” putyinnak. Az amerikai választások előtt habzó pofával szidtátok Amerikát, most csontig benyaltok a „kedvenc” Trumpnak. A vezér elsők között gratulált neki, a hívek pedig még beiktatási bulit is rendeztek Trump tiszteletére. A fidesz apparátus pedig vért hugyozva az erőlködéstől, próbál összehozni egy washingtoni meghívást a vezérnek.
3. És az oroszoknak momentán mi köze van ahhoz, hogy az ukránok, hogy akarnak élni, hogy kelet helyett inkább nyugathoz szeretnének tartozni?! Az oroszoknak mi köze van ahhoz, hogy a szíriaiak nem akarnak Assad diktatúrájában élni?!
Ami meg Magyarországot illeti, nem Soros vagy Amerika akar belepofázni az emberek vásárlási szokásaiba a vasárnapi boltzárral, hanem a kedvenc pártod.
Nem Soros vagy Amerika pofázik bele, hogy mi is egy nő dolga, hanem a kedven pártod.
Nem Soros vagy Amerika szabja meg, hogy kinek lehet földje, trafikja hanem a kedvenc pártod. Nem Soros vagy Amerika fenyeget következményekkel alkalmazottakat, tanárokat, diákokat ha részt vesznek a kormány elleni tüntetésen, korlátozva ezzel a jogaikat, hanem a kedvenc pártod és emberei. Nem Soros vagy Amerika akarja megszabni, hogy gyermekeink milyen egyetemeken is tanulhatnak, hanem a kedvenc pártod.
Nem Soros vagy Amerika akarja megszabni, hogy mi számít családnak és mi nem, hanem a kedvenc pártod. Nem Soros vagy Amerika nyomja percenként a képünkbe a különböző média felületeken a hazug és uszító kormányzati propagandát, hanem a kedvenc pártod. Nem Soros vagy Amerika miatt mennek el fiataljaink 10 ezrével nyugatra, hanem a kedvenc pártod miatt.
nemfideszes
@Csizmás Kond: 4. Ha jobban hiszel a hazug magyar vagy orosz kormány propagandának a független hírcsatornák helyett az a te bajod. De csak a félkegyelműek és a gerinctelen seggnyalók nem hajlandók elfogadni a valóságot, mert akkor saját magukat kéne szembeköpni. Amúgy ha „kiagyalt mese” akkor talán cáfold tényekkel…..
5. Valóban, addig senki nem akart „migrálni” amíg csak a határon lőtték volna le őket, de most, hogy már az otthonaikban gyilkolják az embereket, és a határokon már nem állnak ott az elnyomók katonái, inkább a menekülést választják. És nem Soros hanem az oroszok és Assad bombái miatt.
6. A helyzet az, hogy ma Magyarországon csak a nemzet gázszerelőjén keresztül lehet állami vagy önkormányzati megrendeléshez, azaz munkához megélhetéshez jutni, méghozzá piaci áron alul. Vidéken pedig fideszes kiskirályok, polgármesterek dolgoztatják a közmunkásokat saját cégeikben, földjeiken szolgaként, éhbérért, és nem Soros!
Szóval elmehetsz te 3.14-ba a hülye dumáddal egyetemben! Főleg ha nem itt élsz, és nem vagy elszenvedője a fidesz mocskos maffia rendszerének, csak tapsikolsz a határ túloldaláról!
Úgy is mondhatnám, a saját pöcsöddel verd a csalánt ne a mienkével! Capisce?!
SystemError
@nemfideszes: 10:40 Ne lepődj meg, ha egysoros választ fog adni..de szerintem nem fogsz:)
SystemError
@nemfideszes: És abban nagyon ügyes Viktor, mint amiben Hitler is az volt. Nem 100% másol rendszereket, hanem minden rendszerből összeollózta azokat, ami az országban releváns eszköz lehet. Szóval én bőven látok orosz és amerikai elemeket, de sok más keleti országét is. Ezzel nem is lenne baj, ha nem csak a geciségeket ollózta volna ki!:)
nemfideszes
@SystemError: Nem is várok többet egy szőrös talpútól. :)
Ördögvadász
@SystemError: hívjál atyát a cimborádnak! Ámen.
nemfideszes
@SystemError: 11:11
Igazad van. Bár én az "ügyes" jelzőt semmiképpen sem használnám egy pitiáner, bosszúálló, gyáva, hatalommániás elmebeteg ember esetében. Sőt az sem biztos, hogy ez csak az ő "keze munkája". Valószínű Finkelsteinnek és Gucci Árpikának is van benne érdeme.
Ördögvadász
@SystemError: te közelebb állsz a gyogyihoz!
SystemError
@Ördögvadász: Éppen anyádban vagyok, nem érek rá
SystemError
@Ördögvadász: Ehhez a Bayer fosáshoz ma nincs kedvem baszadék!
Csizmás Kond
@nemfideszes: Te..azért mégsem kellett volna ennyire megerőltesd magad-...
Nekem sincsenek kedvenc politikusaim és kedvenc politikám sincs, sőt a politikát egy szükséges rossznak tartom.
...és veled szemben...az nem jó ha az ember fantomképek előtt képzeleg...
...a többi..hát az agymenés...ilyen hülyeséget normális ember nem zagyvál össze.
nemfideszes
@Csizmás Kond: "Nekem sincsenek kedvenc politikusaim és kedvenc politikám sincs..."
Akkor ezek szerint pusztán pénzért élteted a vezírt és annak maffia NER rendszerét!
"..az nem jó ha az ember fantomképek előtt képzeleg..."
... mindenesetre nem én szenvedek soros fóbiában...
"...ilyen hülyeséget normális ember nem zagyvál össze."
A helyzet az, hogy amíg tényekkel nem tudod cáfolni állításaimat addig azok tények maradnak, bármi másnak is próbálod meg beállítani. De mint mondtam, ne a határ túloldaláról akarj belepofázni a mi életünkbe. Mert, hogy téged idézzelek, mi közöd van ahhoz, hogy mi hogy akarunk itt élni?
Csizmás Kond
@nemfideszes: ...na azért nem kell föltétlen a saját beállítottságodat másra vetíteni...
itt szeretek vitázni...ennyi.
nemfideszes
@Csizmás Kond: Vitatkozni érvekkel és tényekkel alátámasztva szoktak, pro és kontra.De te csak "sorosozol", "migráncsozol", minősíted a cikkben szereplőket vagy a kommentelő társaidat, esetleg próbálod őket hiteltelennek beállítani. Ami persze érvek és tények nélkül megint csak nem fog menni.
Csizmás Kond
@nemfideszes: Igen és ?...azért jövök ide mert migráncsozni akarok, meg sorosozni, meg sörösözni, meg mittudomén...mi bajod ezzel ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.