A szakértői páholyban foglalt helyet az MVM-ből és a BKV-ból is jól ismert egykori vezető. Az MVM és a paksi atomerőmű többmilliárdos hűtlen kezeléssel vádolt volt igazgatója is feltűnt a tárca nélküli miniszter, Süli János keddi eskütételén – írja a Magyar Nemzet. Kocsis István ellen jelenleg is büntetőeljárás zajlik hűtlen kezelés miatt, mivel a vád szerint ő és több társa milliárdokkal károsíthatta meg az MVM-et. Bár első fokon felmentették az ügyben, a Pécsi Ítélőtábla tavaly májusban hatályon kívül helyezte a nem jogerős felmentő ítéletet. Egyúttal Kocsissal és három társával, a másod-, a heted- és a nyolcadrendű vádlottal szemben új eljárás lefolytatását rendelte el – emlékeztet a lap.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ha a fiú benne van a brancsban jár neki a belépő. Ezek szerint benne van.
RonaGyuri
Nem értem, hogy nem értik

Egy régi arc a közelmúlt rejtélyeiből

Legalább is a derék hvg.hu azt a látszatot igyekszik kelteni, mintha … pedig kitudja. Persze nekem, ahogy lenni szokott van magyarázatom a dologra.
A derék portál az mno.hu-ra hivatkozva csodálkozik rá arra, hogy „Az MVM és a paksi atomerőmű többmilliárdos hűtlen kezeléssel vádolt volt igazgatója, Kocsis István is feltűnt a tárca nélküli miniszter, Süli János keddi eskütételén ”!
Az értetlenkedést nem is értem, hisz kézenfekvő, hogy a padrone családi ünnepén a család jelen van, s egyébként is, csak arról lehet szó, hogy ismerkedik a jövendő cellatársaival! =))
karma1
Asszem, a kedves vezeto, don padre akkor erzi magat a legjobban, ha korulotte feltunik az alvilag. Nem baj, hogy korozottek, nem baj, hogy eliteltek vagy mar a bortonbol kijott egyenekrol van szo, mert ezekkel szemben semmi averzioja sincs a draga Apanknak - szerintem ilyenkor titokban lazasan erdeklodik a bortonkoszt meg a csicskaztatas mikentje felol, hogy nmire odakerul, tudja mihez tartani magat... :o)))))
justhpeter
Ha a fiú benne van a brancsban jár neki a belépő. Ezek szerint benne van.
Eladott Ország
Egyszerűen csak úgy viselkednek, mint a közönséges bűnözök, bűnszervezetbe tömörülve és van pofájuk magukat kormánynak nevezni! Ha nem a Szerencsejáték Zrt, akkor az MVM, vagy a harmadik, meg a negyedik állami vízfej, de lehetőleg mindegyik oda nyomja a pénzt, ahova a felsőbb utasítás szerint kell. És bár kevés olyan hely van a világon (van azért), ahol ezeknek az állami vállalatoknak a vezetői szabadlábon lehetnének, itt a nemzeti összetartozás napján és jegyében is nekik csicsereg a turulmadárka.
papa.49
Ezt a kampót megvakarva nagyon sok ,,politikus,, - szerintem meg inkább gengszter,- lenne nagy, nagy szarban MIND A KÉT OLDALON!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.