A helikopterezése kapcsán hazugságon kapott propagandaminiszterét hátrébb vonta ugyan, de a durva választási kampányra készülő kormányfő nagyon is számít Rogán Antal szolgálataira. Hosszú idő után a Brüsszelben magyarázkodó Orbán Viktor táskahordozójaként jelent meg múlt héten a nyilvánosság előtt – a külső megjelenésében erősen meggyötörtnek látszó – Rogán Antal. A korábban bulvárműsorokban is többször fellépett fideszes politikus nem csak az effajta könnyed kitárulkozási lehetőségeket kerüli azóta, hogy a tavaly őszi (először letagadott) helikopterezési ügyét megszellőztette az azóta beszántott Népszabadság. Parlamenti aktivitása is látványosan visszaesett.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Itt az ideje, hogy a Jóságos Anyaföld végleg betakarja ezt a mocskos patkányt, de lehet, hogy be sem fogadná!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
papa.49
@quadrocopter: A föld nem fogadja be ezt a patkányt...
Grafix69
Láttam én is a tv -ben , olyan kinézete volt mint a Pál utcai fiukból megismert Nemecsek Ernő , persze nem a jellemében , inkább a szerencsétlen kinézetében hasonlított rá.
simmering73
Aggódni? Egy köztörvényes bűnözőért? Na ne vicceljünk.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2016/12/22/pofatlanabb-arrogansabb-politikust-keveset-termett-az-anyafold/
Pofátlanabb, arrogánsabb politikust keveset termett az anyaföld. Putyin kezét csókolgatva nem lehet európai érdekeket védeni, mint ahogy hatalmi pozícióból lázadozni is minimum nevetséges. Ettől függetlenül valóban érik a lázadás, amelyért a kommunista KISZ­ titkárokból meggyőződéses liberálissá, szabadelvű liberálisokból pedig polgári­-keresztény­-nemzeti-­vérpopulista­ demagóg illiberálisokká átvedlett köpönyegforgatók bandája mindent el is követ. Szánalmas, ahogyan azt a politikai berendezkedést ócsárolják vállvetve, amelynek évtizedek óta kaméleonokat megszégyenítő alakítói és főszereplői. Nem Soros, nem Soros civiljei, hanem Rogán és a fényességes egyélőisten. Szégyen és gyalázat, hogy egy hűtlen kezeléssel, csalással, okirathamisítással, hivatali vesztegetéssel és egyéb bűncselekményekkel szorosan összefüggésbe hozható műveletlen bugris tajparaszt tahó mások erkölcsiségét egyáltalán a szájára veheti, és karaktergyilkosságot kiáltva mártírkodhat, miközben tevőlegesen hozzájárul az ország lassú és fájdalmas összeomlásához. Ahol Rogán nem létező karaktere erkölcsi és szakmai mérce lehet, ahol egy kimosakodott bűnöző fontos alkatrésze lehet a kormányzásnak, ott nem tegnap óta nagy a baj. A jó hír az, hogy ha lesz lázadás – márpedig szükségszerűen lesz ­, akkor a Pasa parki luxus­elefánttorony sem ússza meg. Bármit is jelentsen az elefánttorony, te ostoba, félművelt gazember.
dr. prédikátor
Oszt mé kellene aggódni a helikopteres geci arrogáns tonyóért???Aggódjon érte a radai rosseb!!!
human
Farkas Flóri is miután lebukott a milliárdos sikkasztással egyből Orbán háttérembere lett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.