Halász Jánost megkérdezték, mit szól ahhoz, hogy a lovagkereszttel kitüntetett Bayer taknyot és vért emlegetve uszított civilek ellen. Az Index ezzel kapcsolatban kérdezte kormánypárti politikusok véleményét. Halász János, a Fidesz-frakció szóvivője azt mondta, Bayer Zsolt barátja nagyon indulatosan fogalmazott, de ez nem meglepő, mert egy fontos, és erős témáról van szó (emlékeztetőül: a civil szervezetek megbélyegzése ellen papírlapokkal tiltakozó állampolgárokról volt szó), és Halász meg nagyon sokan így szeretik Bayert:

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
SystemError
Nagyon sokan embertelen náci retkek vagytok...:)
quadrocopter
A másik unszimpi sunyi köcsög ez a Halász nevű megélhetési pártmocsok!
Equus
Tisztelettel, Halász úr! Engedelmeddel, mi nagyon sokan úgy szeretnénk, ha bajer úrral együtt nyaljátok ki a kutyánk seggét, természetesen csak akkor, ha a kutyánk megengedi.
SystemError
@quadrocopter: Én is csípőből hányok a sunyi, anyját is eladó fejétől... Persze ezek a tulajdonságok a fideszben azonnali karrier..:)
Béla333
Szeressétek egymást, a fene bánja! Csak legalább ne legyél erre ilyen büszke!
Azt én is hallottam már, hogy Bayer szereti a fiúkat, de hogy ez a Halász is?
A Fidesz már csak ilyen...
quadrocopter
@Béla333: Jó melegek ha egymásra találnak a hordapárton belül...
SystemError
@kakaósbögre: Én csak a 2-3. generációt.. El menekült mindenki, aki normális volt. Csak a szart hányó vonal maradt. Elnézért a Bayerezés miatt!:)
mariaberta
Kedves Halász Te éppen olyan szar ember vagy mint a példaképed. Remélem egyszer Te is a taknyodon, saját szarodon fogsz kicsúszni az parlamentből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.