A Fidesz leszavazta a 13. havi nyugdíj bevezetését kezdeményező szocialista indítványt az Országgyűlés népjóléti bizottságában kedden. A 2018-as költségvetéshez benyújtott módosító indítvánnyal kapcsolatban Korózs Lajos azt mondta, az MSZP-nek fontos annak a 2,7 millió embernek a sorsa, akit érintett volna ez a rendelkezés. (...)

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Semmi sem segíti egy politikust jobban a kampány során tett ígéretek
elfelejtésére, mint a megválasztása.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Kérdezzék Rétváryt! Szerinte már a sokadik havi nyugdíjat is megkaptuk! Ja, hogy egyre kevesebbet ér? Igy jártunk!
Perwool
Semmi sem segíti egy politikust jobban a kampány során tett ígéretek
elfelejtésére, mint a megválasztása.
36
Jeles példája a minap itt folytatott beszélgetésünknek, a kiegyezés és a nemzeti minimum teljes hiánya témának.
36
Ez az alja magyar mentalitás-az írígység után a legundorítóbb jellemző-a csak azért se legyen jobb.
Perwool
Basszus, nem tudom Bözsinénihez eljut-e a hír? Meglátogatja Vitya "megent", és megmondja neki, hogy " meglátjuk- megláttuk... de nem adunk.
Veleda
Egy percig sem vettem komolyan, úgyhogy nem sújt le a hír.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2017/05/nagyg%C3%A9c2.jpg
Hát hiszen Bözsi néni is megmondta. De hogy szűk egy évvel a választások előtt még mindig a Fidesz – Bözsi nénik által diktált – tempójában csordogál az ellenzéki politizálás (akinek nem inge, ugye), az egészen döbbenetes. És ezzel nem a 13. havi nyugdíj létjogosultságát vitattam el azért, mert szándékosan bele akartam kötni a nyugdíjasokba, hanem ötleteket próbáltam adni egy konstruktív, élhetőbb ország építésének fáradságos munkájához. Hogy lehetne ezt másképp is, okosabban is, anélkül, hogy abban próbálná bárki megverni a Fideszt, amiben a legjobb: az ostoba, sehova nem vezető, pillanatnyi demagógiában.
Eladott Ország
@Perwool: Tudom, hogy sokaknak ökölbe szorult ma a kezük ettől a minden kritikán aluli szerepléstől (év végén, ha úgy vannak a számok, akkor emelek megint), ettől az arcpirító egyes szám, első személytől, amellyel adóforintok szétszórásáról elmélkedik az istenkirály, de talán Bözsi néni demokrácia igényén is (választáskor mindig emelnek egy kicsit a nyugdíjakon, ergo arra kell szavazni, aki a nyugdíjakat emeli). Én mégis szánom Bözsi nénit, és nem gondolom, hogy őt kellene köpködni. Még akkor sem, ha nem érti, hogy valami olyasmiért hálálkodik, ami jár neki. Még akkor sem, ha nem érti, egyáltalán nem Orbán kegyéből emelkedik az ő nyugdíja, hanem mert ezt törvény szavatolja. Nem lehetőség ez a félistennek, hanem kutya kötelesség. Nem a 720 ezres spórolt konyhapénzéből adja, hanem a közösből.
lampa laz
Megmondta ez a hazug görény már régen, h ne azt figyeljük mit mond, hanem azt, h mit tesz.
telegdilaci
@Veleda: Nem lehet a Fidesznek hinni folyamatosan,hazudnak,csak akkor ne POFÁZZANAK,hogy Gyurcsány és az MSZP-akkor ők miért nem adják vissza,14-havit is be ígérték,eszükben sem volt,adni!
Veleda
@telegdilaci: hát persze, egy politikus annyira nem szegény, hogy ígérni ne tudjon. Meg aztán más a kampány és más a valóság.
simmering73
Na Bözsi nyénye. Annyira jól élünk, hogy teljesen felesleges bevezetni a 13. havi nyugdíjat. Na erre varrjon gombot. Ha meg nem tetszik a rendszer, varrja be a a nemzetmgvezetője száját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.