z intuitív táplálkozás legfőbb alapelve az, hogy az evést elsősorban a szervezetünk jelzésire alapozzuk. Ez azt jelenti, hogy egy intuitív evő akkor eszik, ha fizikai éhséget érez. Vannak azonban olyan esetek, amikor ez éhségjelzések egy időre eltűnnek. Ebben a cikkben arról lesz szó, hogyan egyél intuitíven, ha szinte sosem érzel valódi éhségérzetet.

Feltöltő: novreka
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

qxy
Megoldás???
Hagyni kell a gyereket mozogni, ne mondja a szülő,.- Hagyd kicsim, majd anyu meg csinálja . Mikor mennek le a boltba a mai gyerekek? mikor hoznak haza egy vagy két szatyrot? mikor fáradnak el abban hogy tettek valamit?? Mit is csinál a gyerek?? és ki tehet erről?? Na ugye meg van.
Mit akarsz enni??
mit akarsz inni? mit akarsz csinálni? nyugi majd ide hozom. nyugi majd én meg csinálom. Mit ér el ele a szülő, aki " állítólag szereti a gyerekét?
Felkészíti arra hogy ki van a segge nyalva,világ életében, de ha én nem leszek, akkor baszik rá, de leszarom. Semmire nem képes, semmit nem tud meg csinálni, semmit nem talál,( anyúúúú hol a zoknim??)és a szülő nem gondol arra hogy ha nem leszek, kinek kiabál hogy hozzá már be üdítőt mert most nem érek rá. basztatom a netet. és az fontosabb. ott űl a székben a nagy kajla fasz és agyal mit kellene csinálni de már ki sem tudok menni a sok pizzás doboztól. Lehet gondolkodni kérem. Lófasz amit erről írnak intuitív? Ha valaki dolgozik, tesz valamit akkor igen is baszhatja azt a kifejezést hogy " intuitív" .- Jó a paprikás krumpli is .-Próbáld mondani a gyereknek hogy itt a lista és szaladj "" le a boltba.
36
Rászoktatták az embereket a hülye filmekkel, hogy nem kell reggelizni. Csak egy kávé, vagy narancslé és már is indulás. Persze így, délig sík ideg a munkahelyen és a gyomra is kilyukad. Én is műveltem ezt, amíg cukorbeteg nem lettem.
Reggeli-tízórai-ebéd-uzsonna-vacsora. Erre kellene beállni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.