Kiakadt Hosszú Katinka a Nemzetközi Úszószövetség szabálymódosításán, amely vk-versenyenként négy egyéni versenyszámra korlátozza a résztvevőket.

Shane Tusup, Katinka férje és edzője is kiállt mellette egy Instagramos kiírással. Tusup szerint Katinkától elvettek minden előnyt, amit a kemény és odaadó munkájának köszönhet.

Shane Tusup: "hánynom kell ettől az egésztől"

Összetört a szívem és hánynom kell az egésztől. Végignéztem ahogy egy fantasztikus tehetség jóformán megöli magát az órákig tartó munkával, fejleszti a tudását és a képességeit, hogy ezzel is a mezőny elé kerüljön. Mindezt azért, hogy a szenvedélye egyben a munkája is legyen és jó példával járjon elöl.

– írja bejegyzésében Tusup, aki szerint ezzel azt mutatja a FINA, hogy semmi értelme a kemény munkának.

És mit kapott cserébe? Ahelyett, hogy remek példaként emlegetnék, aki megmutatta mit jelent a sport és mi mindent lehet elérni kemény munkával, inkább korlátozzák a versenyszámait és semmissé teszik a kemény munkának köszönhető előnyét. A legrosszabb az egészben, hogy ezzel az egésszel azt mutatják a jövő úszóinak és szurkolóinak, hogy soha nem értékelik majd őket és erőfeszítéseiket és nincs értelme a kemény munkának, mert egy szabálymódosítással elvehetik tőled a kemény munka gyümölcsét…

- fogalmazott.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szép új világ
Annak örüljünk, hogy Mészaros a Lőrinc nem indul úszóversenyen csak közbeszerzésen, mert a végén még azt is Ő nyerné.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Így viszont másoknak is adtak esélyt a teljesítményük elismeréséhez.
RonaGyuri
@CsipkeRózsa: ja persze; akik kevésbé tehetségesek és kevesebb munkával akarnak érvényesülni! =))
CsipkeRózsa
@RonaGyuri: Mindkét felfogásnak van értelme, hiszen mások is nagyon megdolgoznak, az eredeti megoldás szerinti, második helyezésért. Az a kevesebb munka nem olyan sokkal lehet kevesebb, hiszen csak nagyon pici eredmény-elmaradást jelent.
papa.49
Ki is a FINA alelnöke, NEM KELL TALÁLGATNI a gyárfás, nem véletlen a kisbetű, még ezt a méretet is nagynak tartom az embertelenségéhez mérve!!!
Ez a pacák egy kicsinyes szarzsák!!!
Hellcat
Hát...a szabályozás is kurva nagy faszság...ez a kiakadás meg olyan mintha azért menne mert egy valag pénztől esik el.
papa.49
@Hellcat: Te nem lennél kiakadva, ha ,,egy valag pénztől esnél el,, egy ilyen nyilvánvalóan személyre szabott kibaszás miatt???
Én biztos hasonlóan reagálnák mint az amcsi koma...
Egyébként ha csalnak a Katinkáék /én nem hiszem/ akkor a nagyhatású WADA keresse meg a dopping szert, de amíg az nincs meg ne építsen be fékeket a versenyzők elé!!!
RonaGyuri
@Hellcat: azért kell némi matyaros SI faktor ahhoz, hogy azoktól sajnáld a pénzüket, akik mocskosul megdolgoznak érte! =))
Hellcat
@papa.49: @RonaGyuri: Mint írtam faszság ez az egész...gyárfaszos maitt kb lex katinka az egész. Viszont a telhetetlen sportolókkal sem igen tudok egyetérteni.
papa.49
@Hellcat: A második mondatoddal egyetértek, de amíg indul és nyer és nem doppingolt addig az kiszerűgyárfásfaszok ne akadályozzák a nyerésben, egyébként bárkinek lehet nekiállni csinálni ugyanazt amit a Katinka csinál, lehet hogy még jobb eredményeket is tudna produkálni!!!
Hellcat
@papa.49: Hát én nem fogom megsajnálni ha mondjuk félmillió dollár helyett csak negyedmilliót nyer. Mint írtam ettől függetlenül nem értek egyet FINA val sem...ez ovis szintű kekeckedés és piti bosszú.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/11/gyarfas-hosszu_629-770x470.jpg
Mert mégis ki az a Hosszú Katinka, hogy csak úgy beszólogasson a keresztapának? Katinkát a magyar úszósport egyik főszereplőjének tekintik, csak éppen a kurv*anyját neki. Gyárfás Tamás, minden hájjal megkent üzletember, mindenféle rezsimeket túlélő nettó érdekember és MÚSZ­ elnök volt.
szép új világ
Annak örüljünk, hogy Mészaros a Lőrinc nem indul úszóversenyen csak közbeszerzésen, mert a végén még azt is Ő nyerné.
Manhattan
@Hellcat: Miben telhetetlen? A rengeteg aranyéremben?
Hellcat
@Manhattan: Pénzben. Hamar megszokja a jót az ember tudod aztán ha nem képes fenntartani az életszínvonalat, akkor meg jön ez.
csa-csa
@Manhattan: nem is értem miért nem fordítottak már rég hátat ennek a tetves országnak!
hajrá Katinkáék!!
CsipkeRózsa
"Cornel Marculescunál rákérdeztünk arra is, vajon lehet-e igazság abban, amit Hosszú Katinka a Facebookon valószínűsít.
Abszurd. A versenyszabályokkal nem az elnök, vagy az alelnök foglalkozik, hanem a Technikai Bizottság. A módosítások az idei évre szólnak. Ha úgy érezzük, a cél érdekében további finomításokra van szükség, úgy jövőre ismét változtatunk.
– válaszolta a nemzetközi szövetség elöljárója."

24.hu/sport/2017/05/31/kihuztak-a-talajt-shane-tusup-es-hosszu-katinka-uzleti-modellje-alol/

Nem biztos, hogy Gyárfás Tamást szidnotok kell!
sokanvagyunk
@csa-csa: A FINA nem magyar szervezet - az öt földrészen fekvő országok nemzetközi szervezete.
Manhattan
@Hellcat: Dehogyis telhetetlen! Hisz Tusup tehetős, kaliforniai bankárcsalád egyetlen gyereke.
idppp
@CsipkeRózsa: Ha konyítana egy cseppet is a sporthoz, a sportdiplomáciához, nagyon jól tudná, hogy egy elnöknek vagy alelnöknek milyen nagy érdekérvényesítő képessége van! Az aljas Gyárfástól kitelik, - életútját ismerve - hogy nyomást gyakoroljon egy bizottság tagjaira! Ha a riói olimpián nem a nevenincs pártkatona, Németh Szilárd a Birkózó Szövetség elnöke nyújt be óvást, hanem, mondjuk, a nagy tekintélyű, nemzetközileg elismert Hegedűs Csaba, akkor másképp alakul a magyar kötöttfogású birkózó sorsa! "Péteri László, több megdöbbentő dolgot állít. A 2014-es év aranysípos magyar bírója az állítja, barátja, a Lőrincz Viktor elcsalt meccsén szőnyegelnöklő szlovén Sztaniszlav Sernek azt mesélte neki, hogy folyamatos pressziót gyakoroltak rá, hogy a magyar ellen ítéljen.Péteri azt állítja, az UWW orosz alelnöke, az orosz Mihail Mamiasvili mozgatja a háttérből a szálakat."
papa.49
Aki azt hiszi hogy a tetves vezetők nem manipulálják a szabályokat az enyhén szólva is téved, mert bizony manipulálják, mivel a stoppert nem tudja befolyásolni így ilyen eszement szabályokkal akadályozzák meg az indulást...
Pedig nagyon egyszerű legyen TŐLE GYORSABB AKI NYERNI AKAR ELLENE!!!
Peller Anikó
@Hellcat: kedveskéim, ezek megdolgoznak azért a pénzért, érmekért, dicsőségért.

Itt vannak például eleink akik egy tollvonással lopnak el ezerszer annyit és akkor a Katinkáék külföldön összelapátolt pénzecskéjét irigylitek?
csa-csa
@sokanvagyunk: tudom! rosszul fogalmaztam. úgy értettem meddig akar még magyar színekben versenyezni. Ha nyer azért nem tudják elviselni, ha nem, azért szapulják. Mindegy mit csinál! Állandóan a "bukszájában" turkálnak. Utána kell csinálni és ennyi!
nemkati
@CsipkeRózsa: "Így viszont másoknak is adtak esélyt a teljesítményük elismeréséhez. "

Egy verseny arról szól, hogy győzzön a jobbik.
nem tibi
haggyá má , éjjel nappal tusupolva van szegény csaj . :-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.