Magas vérnyomásúak számára nem ajánlott cikk következik! “Megállítottuk a leszakadást” – hazudja az interjúban Hegedűs Zsuzsa. Orbán havi egymillió forintot kereső szegényügyi tanácsadója szerint nincs már gyermekéhezés Magyarországon. Hegedűs azt is elmondja: azért nem valósult meg semmi a leghátrányosabb helyzetű járások számára kitalált “fapados uszodákból”, mert a program négy éve megfeneklett a Lázár János vezette Miniszterelnökségnél. Ugyanezért nem lett semmi a rászoruló bölcsődések ingyenes étkeztetéséből sem. Azt a tényt, hogy az EUROSTAT adatai alapján nőtt a gyermekszegénység Magyarországon, Hegedűs Zsuzsa azzal magyarázta, hogy a kritériumok a „Nyugatra vannak szabva”. A HírTV videója:

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: Cefi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ahol flori gyerek a felzarkoztatas mestere, ott a masik cigany azt mond , amit akar, a focigany meg megvedi mindkettojuket...Oszt jonapot
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
@verőce21: IDE?
Úgy pucolnak innen, a megértés és humánum országából, hogy még a föld is porzik a talpuk alatt. Csak kénytelenek (tudod, földrajz) rajtunk keresztül tenni mindezt.
Vajon miért kopott el a Bécsbe vezető aszfalt a talpuk alatt, amikor még mehettek? Hányan maradtak itt?
Most se maradnának, csak a szerbnél, a mi aktív közreműködésünk révén és erőszakkal ugyan, de itt tartjuk őket. Napi 10-12 ellenőrzés? Kivéve a szabadszombatokat, vasárnapokat és persze az egyházi ünnepeket. Meddig fog tartani és mikorra fogynak el? Ja???, hogy kerítés, amiből a haverok gazdagodnak, rabmunka révén? Akkor még több kellene belőle, akár az egész országon körbe, de legalább 4-5 sorban. Elég, ha a Cinege utca és szűk környezete érzi szabadnak magát. És legalább a köz se zavarná őket a pihenésben, a jólvégzett munkájuk után.
GeoCravker
Nem 2015-ben mondta, hogy megszünt a gyermekéhezés? Pontosabban már akkor is mondta, és még mindig itt tart?
verőce21
@F_Viktor: Na tisztázzunk valamit. Aki eljut Görögországba, az onnan tovább már nem menekült!
Főleg nem Szerbiában. Görögországban az Unió területén van már! Hogy lehet menekültként továbbmenni egy uniós országból?
F_Viktor
@verőce21: Kihagytál egy fontos tényt, a regisztrációt!
verőce21
@F_Viktor: Kinek a feladata lenne a regisztráció?
nezelodo
Hát hogyne lenne jobb a helyzet, a kiosztott haveri rohadt rakókrumpli annyira felpörgette a mezőgazdaságot, hogy mi látjuk el kolompérral a világ rászorulóit. A malacnevelés is bejött, felnőttek, tele a politikai vezetés disznókkal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.