Tarlós István úgy érezte, kérdéseink nem ütik meg a "főpolgármesteri" szintet, amikor a 3-as metró felújított szerelvényeiről és a megrekedt alagút-renoválásról kérdeztük. A Fidesz által jelölt budapesti városvezető állítja: megküzdött Orbán Viktorral a projektek támogatásáért. Mi pedig megkérdeztük, miért néz ki úgy, mint aki a vitás kérdésekben rendre alulmaradt. Interjú.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Egy tisztességes embernek - amivel a derék Fityísznyikről nem gyanúsítható - be kellett volna jelenteni, hogy ha nem bánnak tisztességesen a fővárossal, akkor lemond. Ő nem tette, sőt gátlástalan hazugságokat eregetett, s most sem csinál mást! 7év után még mindig Demszkyzni minimum pofátlanság!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Egy tisztességes embernek - amivel a derék Fityísznyikről nem gyanúsítható - be kellett volna jelenteni, hogy ha nem bánnak tisztességesen a fővárossal, akkor lemond. Ő nem tette, sőt gátlástalan hazugságokat eregetett, s most sem csinál mást! 7év után még mindig Demszkyzni minimum pofátlanság!
Béla333
Büfékocsi nem szükséges, de légkondi igenis legyen! Ugyanis MI FIZETÜNK és Mi szeretnénk, ha nem izzadna le az ember a bokájáig, mikor megy egy pár megállót a metróval!
Azért nincs erről fogalma Tarlósnak, mert ő a 2 év után lecserélt légkondis szolgálati autó viszi a munkahelyére az ő kedvéért zöldhullámra átállított útvonalon!
Ideje már elkergetni ezt az egész bagázst, hogy valós képet tudjanak alkotni az országról, az életről, mert az elsötétített autó üveg mögül úgy látszik nem látnak ki!
papa.49
Az egész eddigi hivatali ideje alatt mindig csak bűnbakot keresett, de mindig másban, magában soha nem!!!
Pálinkafőző Rézüst
Barom! Ez nagyon utálja BP.-öt,miközben abból él kurva jól... Hányadék...
Eladott Ország
i.imgur.com/fIZKcdd.gif
Mi zenélő kutat is szeretnénk a metrón, de egy kérésünk van, hogy ne az oroszok építsék be, mert akkor nem fog zenélni és nem fogjuk tudni Tarlós úr nótáját elhúzni, pedig már régen el kellett volna húzni. Örökre.
Cefi
Igen, te nagyon tahó, legyen légkondi. A te ki nem fizetett új passzátodban is van. Utaztál te egyáltalán metrón, köcsög? Az elhúzott ablakok és szellőzőn keresztül mennyi grafitport szívnak be az utazók? Fasszopó geci vagy. Hazug fideszállat.
Nessy
A XXI. században a légkondi már nem ördögtől való a tömegközlekedési eszközökön, pláne a Metrón!
Jó tudom, ha lehetne ti a sötét középkort hoznátok vissza, királysággal, inkvizicióval együtt.
Egyébként ha engem is egy új, légkondis autó szállitana mindenhova, engem sem érdekelne a Metró!
Cinizmussal, másra mutogatással nem lehet problémát megoldani!
Pálinkafőző Rézüst
Ez a sarlós(és kalpácsos) nem akar többet főpolgi lenni... Megszedte magát, tönkre tett, és tesz mindent, amit lehetett, elloptak,és ellopatott mindent, amit lehetett, és lehet még...oszt jónapot...Cumi Budapest! És megérdemeljük... :(((((((((
Eladott Ország
@Béla333: Minden a pénzről és a hatalomról szól, amihez bármi köze van a kormánynak. Márpedig nekik mindenhez közük van, mindenhol ott vannak, mindent bedarálnak, kifosztanak, lefölöznek. Ha egyszer majd valaki összeszedi a történteket, végigvezeti a szálakat, felfejti az áttételeket akkor azt fogja látni, hogy lényegében mindig ugyanaz a pár név, ugyanaz a néhány család van a fonal túlsó végén. Azonban nem árt tudni a lassan ébredezőknek – például a fővárosi önkormányzatok vezetőinek sem – hogy az ő közreműködésük nélkül nem jöhetett volna létre a maffia. Ehhez kellettek a közkatonák, a szó nélkül beletörődők, a parancs végrehajtók, a félrefordított fejű szolgák. A magam részéről üdvözlöm, hogy néhány polgármester felfedezte, miért és kikért kellene neki dolgoznia és mi a köz érdeke a kormány érdekével szemben. Márpedig a nyalással az a fő gond, hogy eljön az idő, amikor ürítés közben is kell nyalni. Annyit szeretnék csak mondani: ruhatár a folyosó végén. A levetett gerinceket és elveket ott lehet visszakérni. Persze csak akkor, ha még megvannak ezek az értékek.
elnyomott
Nekem személy szerint tökéletesen elég lenne, ha biztonságosan lehetne közlekedni, ha rendszeresen legalább megközelítőleg karbantartanák úgy, mint a kádár-időszakban.
relatív
Maga a ' küzdés ' szükségessége már kérdéses, hiszen a mindenkori miniszterelnök az állampolgárok igényének a lehetséges maximális teljesítésére választották meg !

A Metro felújításakor viszont a felújítás idejében - a lehető fejlődésre IS tekintettel - a legújabb igények szerint kell eljárni, hiszen ellenkező esetben a felújításnak nincs értelme gazdaságilag sem !
Eladott Ország
Tarlós! Szerintem ne ronts tovább a helyzeteden, bár neked már nagyjából tökmindegy. Állj
bele, mert ez az egyetlen esélyed, hogy ne teljesen megszégyenülve és porig alázva legyél
kénytelen életed alkonyán visszavonulni és eltűnni a süllyesztőben. Én a helyedben kevesebbet beszélnék, nem hisztiznék és nem mutogatnék másokra. Itt és most már nem a ti úri kényetek és kedvetek diktál. Nem az ellenzék világosodott meg, hanem az emberek, beleértve a 90 éves Mária néniket, akiket te penetráns módon megaláztál. Látják, hogy rohad az ország, füstöl a metró, amortizálódnak a stadionok, ti meg harácsoltok, mintha nem lenne holnap. Gyáva, megalkuvó, köpönyegforgató visszavonulás helyett állj bele, Tarlós!
Cefi
@Pálinkafőző Rézüst: 14.43 hétköznap tömegközlekedéssel járok, hétvégén autóval. Az elmúlt 30 évben nem volt ilyen szar állapotban budapest, mint az elmúlt ötben. És a fidesztákolmányokat és beszerzéseket az átadásukat követően golyamatosan brengelni kell. És ez tény.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.