Sokkal több CT- és MR-berendezés van Magyarországon, mint hat éve. Akinek még ez sem elég, valószínűleg ellenzéki politikus - derült ki Rétvári Bence nyilatkozatából.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Fidesz fanoknak ez elég, sőt.
A többi meg nem számít. Nagyon nem számít. :(
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
Buzi számokat mondjál amik bizonyíthatóak, ne regélj, mert aztmár tudjuk, hogy csak HAZUDNI TUDSZ!!!
Pálinkás Pál
Ez a rétvári is tökéletesen illik a qrmány agyagedény gyűjteményébe!!
elnyomott
Fidesz fanoknak ez elég, sőt.
A többi meg nem számít. Nagyon nem számít. :(
Clavigo
Te köcsög,,,,,gondolom annyi van ,,hogy a felesleget már kinyomtátok a határon túliaknak..Nem igaz ?? Idióta.
nezelodo
Igazán sajnálom, hogy egy kormánypárti politikus még nem tesztelhette le az Európa szerte híres eü szolgáltatásunkat, mert mellé dőlt az a fa... Ha meg ellenzéki aspiráns jár a veszélyes helyen, tökéletes munkát végez az osztrák félvak nyugger.
Nessy
Édes jó fiam Rétváry! Ha még jobban akarod fényezni magatokat, akkor 1960-hoz képest nézve számolj be a CT készülékek számának alakulásáról! Tény, hogy jó pár magán cég van a piacon, OEP szerződéssel is. Nem mindegy, hogy pár kilométerrel arrébb van ilyen készülék, mint ahol a műtétnél szükséges lenne, vagy ott helyben!
Nem tudom mit szólnál, ha a te gyermekedet kellene nyitott mellkassal vizsgálatra szállítani egy másik intézménybe! Akkor is szemrebbenés nélkül tudnál tudatosan valótlant állítani??
Arról nem is beszélve, hogy molettebb beteg ne akarjon gyors CT - MR vizsgálatot, mert a készülékek egy részébe nem fér bele.
magyarbakancs
"Folytatja a kormány a győzködést, hogy szárnyal az egészségügy"
Igaza van a kormánynak ennyire még nem szárnyalt az egészségügy lefelé.
magyarbakancs
@Nessy:" Arról nem is beszélve, hogy molettebb beteg ne akarjon gyors CT - MR vizsgálatot, mert a készülékek egy részébe nem fér bele."
Én egy nagy darab gyerek vagyok képzeld el CT vizsgálatra akartak küldeni de nem a humán kórházba hanem az állat klinikára mert ott van olyan készülék amibe elférek.
186 cm vagyok 132 kg..
Ez még semmi a kórházak nagy többségében 120 kg -ra vannak a műtő asztalok hitelesítve.
Az ismerősöm alatt műtét közben össze tört az asztal.
szegényke 140 kiló.
szaboria1
Sajnos most kell igazán megtapasztalnom miként is működik ma a ez EÜ. A párom strokot kapott egy hét alatt már felfekvése lett mivel a szépen hangzatos krónikus beteg osztályra át helyezték. Ami számomra az elfekvőt jelenti. A nővérek elég hangosak és felháborodnak ha a mozgásában korlátozott beteg pl. a vizet magára önti. Ezért úgy döntöttem haza hozatom mert már látom nem arra törekednek, hogy meggyógyuljon a beteg. Egyszerű az ellátás pelenka katéter és ennyi.
Nessy
Van "normális méretű" is, csak az jóval drágább,ergo lassabban térül meg az ára.
Az meg csak hab a tortán, hogy egy - két hét múlva kapsz eredményt!
A barátnőm immáron több mint egy hata nem alszik, hogy mi az a tüdején, amit a rtg mutatott. Egy régi gyulladás, vagy egy tu. Ezt kellene az MRI-nek megválaszolni, ha lesz aki leletez.
Qqberci
A temetkezési üzletág is szárnyal...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.