Egy kisgyermekes anyuka szerette volna bepelenkázni a babáját a Duna Arénában, de több körben sem sikerült olyan mosdót találni, ahol ez lehetséges.

Négy hónapos csecsemőjét szerette volna tisztába tenni egy anyuka a Duna Arénában, ám ez többszöri nekifutásra sem sikerült neki. 

A 444-nek küldött levelében Szandra azt írta, először a női vécének kihelyezett konténer vécében próbálkozott, ott azonban nem volt pelenkázó, pedig hely lett volna rá. 

Aztán megkérdezett két önkéntest, akik továbbirányították a főépületbe, ahol az irodák vannak. 

Le a tonna lépcsőn babával a kezemben, át a kerten, odaérek az épülethez, szekus megkérdezi, mit szeretnék, mert ide nem mehetek be. Elmondom, hogy miért küldtek ide. Szó nélkül beenged. Fent az irodáknál megkérdezték önkéntes vagyok-e (baba volt a kezemben...), mondom, nem én tisztába szeretném tenni a kisbabám. Mondják, hogy van konténer wc, mondom, hogy abban nincs hely rá. Felajánlották, hogy ott az irodában egy asztalon tegyem tisztába és rögzítik a kívánságom, mert ezek szerint ez igény lesz. 2017-ben erre senki nem gondolt?

- idézi az anyukát a lap.

Mire a pelenkázással végzett, azt találták ki a szervezők megoldásnak, hogy menjen a VIP-bejárathoz, ott egy kerekesszékeseket kísérő önkéntes majd elvezeti egy olyan vécéhez, ahol ez megoldható.

Eltelt pár óra, elmentem a VIP-részhez, a két szekusnak elmondom, mit szeretnék. Mondják, hogy ők életükben nem hallottak kerekesszékeseket kísérő önkéntesekről sem, nemhogy VIP pelenkázásról, de megkérdezik nekem.

Egy öltönyös ember azt mondta, hogy ide márpedig csak VIP-jeggyel a nyakban lehet bejönni. Itt azért már rákérdeztem, hogy egy 3000 forintos IKEA-pelenkázót miért nem lehetett megvenni, hozzá egy láncot, hogy azért mégse lopják el. Nem értékelték a kérdést.

Eljöttem onnan. Másik beengedő emberek, amikor látták, hogy egy babával a szemerkélő esőben és szélben keringek, megkérdezték mit keresek. Elmondtam. Visszairányítottak az első helyszínre, a konténer wc-hez vagy azt mondták, hogy próbáljam meg a mozgáskorlátozott wc-t, amit nem tudtak hol van. Nem tudtak megkérdezni senkit, hogy mi a megoldás.

- olvasható az "élménytúra" a 444 cikkében. 

Az anyuka végül megkérdezett más babakocsisokat, hogy ők hogy oldották meg a pelenkázást, mire azt válaszolták, hogy a babakocsiban a lelátón. A levélíró nő is végül ezt a módszert választotta.

A lap megkereste a vizes vébét szervező céget, ahonnan ezt a választ kapták:

A 17. FINA Világbajnokság fő helyszínét biztosító Duna Aréna épületében 6 db pelenkázó van elhelyezve, a környékén pedig további három.

Sajnáljuk a kellemetlenséget, azért, hogy ez a jövőben ne okozzon problémát, több irányítótáblát helyezünk ki.

(Címlapi kép: pixabay.com CCO)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
erre miért futná, az is a ellpoható pénzt csökkenti! =))
Eladott Ország
Az anyuka álcivil volt, a baba meg Soros!
ha már VIP vendég:
Örömmel fedeztem fel, hogy a vébé megnyitóján az egykori nagy bajnok úszók helyett - nagyon helyesen - továbbra is a Szent Család közvetlen környezetében többek között jelen volt a közelmúltban lebukott Lehel László, alias Filozófus, ex III/III-as ügynök, aki az előző átkosban tevékenyen segítette a szocializmus építését.
uploads.disquscdn.com/images/9650500c4963e77443f3fb97325d5b9c90eb2daca43d6cd8418c0e62473b9033.jpg?w=600&h=208
Lévai apukával anno "munkatársak" voltak. onnan az ismeretség, merthogy neki is ez volt a mellékállása. Ők használták a 6 db pelenkázó valamelyikét.
cs.n.
Végül is hányszor pelenkázta a gyereket, egyszer az irodában, aztán még a babakocsiban is?
tothjani
Mondjuk valamelyik Fideszes nagy ember nemrég megmondta a nőnek otthon a helye a fakanál mellet!!
Hát mit képzelnek ezek a szülőgépek, hogy egy ilyen eseményre be mernek menni??
:(
Pálinkás Pál
Halkan jegyezném meg...egy négyhónapos csecsemővel miért is kell oda menni???biztos valami életbevágó ,mi???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.