A kormány összesen hárommilliárd forintot költ különböző hazai és határon túli fociklubok, illetve utánpótlás-programok támogatására, írja a Magyar Nemzet a Magyar Közlöny alapján. A legtöbb pénzt a Magyar Labdarúgó Szövetségen (MLSZ) keresztül a szlovák második ligában szereplő Komáromi Football Klub kapja, amely ötmillió-kilencszázezer eurót, azaz körülbelül 1,8 milliárd forintot költhet stadion felújítására

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
van határa ezeknek a pénzdobálásoknak?
A minimálnyugdíj az éhenhaláshoz is kevés, de arra van pénz, h sosem látott, új értéket a nemzetnek soha nem termelő ingyenélőknek milliárdokat dobáljanak ezek a macskajancsik. Meddig még?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
van határa ezeknek a pénzdobálásoknak?
A minimálnyugdíj az éhenhaláshoz is kevés, de arra van pénz, h sosem látott, új értéket a nemzetnek soha nem termelő ingyenélőknek milliárdokat dobáljanak ezek a macskajancsik. Meddig még?
peterkelemen
Ezidáig több, mint 400 milliárdot herdáltak el üresen kongó stadionokra. Erről már ne is beszéljünk, hogy külföldön is milliárdokat szórnak el a magyar adófizetők pénzéből. Mesélje már el akár egy fideszes szavazó is, hogy ez miért jó? Mi ebből a hasznom? Mi ebből az ország haszna? Kinek jó ez Orbán Viktoron kívül és azokon a vállalkozókon kívül akik ebből profitálnak? Senkinek sem jó, de mégis tűrik az agyhalottak. SZÉGYEN!
RonaGyuri
könnyen szórja hisz nem ő hanem mi dolgoztunk meg érte!
lusta
@RonaGyuri: Mikor dolgozott ő meg bármiért is ebben az országban? Még az úgy-ahogy kikupálódását is Soros fizette.
Equus
Csak a tisztánlátás kedvéért: az a nyugdíjas, aki Mo-n élte le az életét nem csak a jáurékát fizette be az államnak, hanem az ÁFÁ-t is azért a termékért, amivel életben tartotta magát. Az a szolovákiai focista, akinek az ölébe hullik a magyar pénz egy rohadt vasat nem tett Mo. asztalára és mégis kap a kajából, amit mások vittek oda. Milyen jogon?
Hellcat
@Equus: Itthon is lenne helye annak a kurva pénznek...
Pálinkafőző Rézüst
@Hellcat: vajon lesz olyan, hogy a határon túliak nem fogadják el a júdáspénzt??? Na akkor lennének igazi magyarok!!!
peterkelemen
A határon túliak akárcsak Orbán és bűnbandája a magyarság szégyenfoltjai. Hiába vannak kivételek köztük, mert még egyszer sem hallottam, hogy ezek tömegével elhatárolódtak volna mindezektől az égbe kiálltoó aljasságoktól.
RonaGyuri
kiiiiiiikuuuuuuuuuuuupűálóóóóóóóóóóóódni???
Ne már, ezt a sötét műveletlen paraszt-suttyót? Bár kétségtelen tény, hogy volt az oxfrodi tanfolyamnak ilyen terve, de csodákra ők sem képesek. Ráadásul Őfenesége még el is bliccelte a jelentős részét! =))
tudode
Csak nem a zemberek döntöttek valamelyik KONZULTÁCIÓ alkalmával, hogy karoljuk fel a szomszédos országok SPORTJÁT, EGYHÁZAIT, mert idehaza már felesleges FORRÁSOK VANNAK, nincs mire költeni, mert rendben van a CENTRALIZÁLT EGÉSZSÉGÜGY, az OKTATÁS, a SZOCIÁLIS ELLÁTÁS, a SZOC. LAKÁSÉPÍTÉS, és nincs mire költeni.
.
De ha az ALRENDSZEREK, a KÖZJÓ SZOLGÁLATA, a NEMZETI HATÁSKÖRBEN lévő feladatok rohadnak,
.
ÚGY KELLENE A RENDSZERVÁLTÁS REMÉNYSÉGÉT alfélen billenteni, hogy taknyán, nyálán csússzon vissza fatornyos falujának abba a putrijába, ahonnan ELINDULT BUDAPESTRE SZERENCSÉT PRÓBÁLNI!!!
.
Szentségtörés, hogy ezek az ORSZÁG HÁZÁT bepiszkolják!
quadrocopter
Úgy látszik nem tolonganak a várhatő erdélyi szavazók, kell a felvidéki birka is!
A külföldre szórt milliókról is volt nemzethy konzultésön? Mikor?
Nessy
A jól teljesítő gazdaság ad erre lehetöséget, hogy a határon túliak egészségét is támogassuk a sportolási lehetőségek megteremtésével!
nem én hülyültem el, ezt mondta pártunk és kormányunk, indoklás képen.
Nessy
@quadrocopter: Szerintem már alig várnak pár új jégcsarnokot. Ha jól tudom, ott a hoki a fő szám,nem a foci. Bár nem tudom.
quadrocopter
@Nessy: Én sem tudom, mi a menő arrafelé, de mindegy is, mert lehet, hogy csalk címet adtak a pénznek, de nem ott fog landolni az egész!
1magyar
Itthoni állandó lakhellyel nem rendelkező magyar állampolgár nem is adhatna le szavazatot!
Mindet érvényteleníteni kell.
A pofátlanság netovábbja amit ezzel a focibuzisággal elherdálnak!
1magyar
Behajtókat küld a kórház egy 3 és fél éves kislány édesanyjára, mert nem tudta kifizetni a lázas gyereke kórházi számláját
Erre nincs pénz???
Nessy
@1magyar: Még csak méltányosságot sem kellem gyakorolniuk, hanem időben kiadni a TAJ kártyát! Jó lenne, ha a "határon belüli" magyarokkal is törődnének, nem csak a levelezőtagozatos határon túliakkal.
Igaz, a kislány még nem potenciális szavazó. De a szülei igen!
kokopelli
@Nessy: Tudod te is valószinűleg,hogy milyen gyorsan lehet a "lé" egy részét Schwez-ba visszacsurogtatni! Ha elég nagy az összeg,akkor jólöltözötfekete bőr diplomata-
táskás urak akár személyesen is értemennek!
"0 rizikó Canada sem akadály"! Dokufilmben láttam,hogy hogy műxik a balhé! :--)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.