Vegyük tudomásul, hogy Magyarországnak – ahogy nincs egy valódi, értékteremtő és értéket megtartó jobboldali konzervatív pártja – úgy baloldali pártja sincs. Az MSZP nem azért nem baloldali párt, mert sikertelen és nem képes tömegeket megszólítani, hanem azért, mert nem képvisel versenyképes baloldali értéket, sem a hagyományosak, sem a ma feljövők közül. A „fizessenek a gazdagok” és párt honlapjának szombati vezető híre, idézem szó szerint: „Az MSZP több politikusa is felsorakozott Botka László mögé” nem annyira megdöbbentően együgyű, mint amennyire vicces. Főleg a második, amely szerint – még az MSZP több politikusa is támogatja a saját jelöltjét. Ez igazán biztató.

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A 2018-as választások végeredményélt most itt borítékolom mindenkinek és garanciát adok rá, hogy ez lesz: a FideSS nyeri. Le sem kellene bonyolítani. Ha lenne ellenzéki párt ma Magyarországon, mintahogyan nincsenek csak álellenzéki pártok egyértelműen bojkottálniuk kellene ha már idáig nem tették ezt, mert már kellett volna. Ország-világ előtt ki kellene jelenteniük: a demokráciát lerombolták Orbánék, kivégezték a médiát, kivégezték az alkotmányt és sorozatosan állam ellenes bűncselekményeket hajtottak végre.

Orbánt és bűnbandáját a néperejével lehet kirobbantani a hatalomból. Amíg nem érti meg a nép tettre kész része addig készüljön mindenki, mert a nyomor lesz a köbön. Bizony még ennél sokkal nagyobb nyomor és ahová vezetnek ezek a rezsimek az a totális összeomlás.
karma1
@peterkelemen: A Zsebesi cikk ismet kivalo, mint mindig - sajnos a temaja pedig rettenetesen aktualis es igaz!
A Kadar korszak adott mindenkinek egy kellemes operett-biztonsagot a haborus es 56-os forradalmi idok utan, - az egesz rendszerre Kadar szemelye volt a biztositek: az o lavirozasa kelet es nyugat kozott hozta azt az al-beket, amiben az olyan szemetek (is) ki tudtak fejlodni a melyen hatranyos helyzetbol, mint a Bibo kollegistak, es orban.
Sajnos a magyarok mar regen elszoktak attol a fajta nelkulozestol, amiben peldaul az ukranok a haboru vege ota permanensen benne voltak, vannak. De ok mar felebredtek, nem kernenek belole tovabb, csakhogy putyin nem engedi oket az EU karjaiba, mert ahhoz tul ertekesek.
Ugy latszik, a magyaroknak is le kell sullyedniuk annyira melyre es annyira nagy szamban, hogy azt mondjak, hogy "eddig es ne tovabb!"
Es ez az ido talan csak jovore jon el, vagy a szavazas utan, amikor mar keso lesz a jogszeru valtasra, amikor mar csak egy polgarhaboru johet az erdekervenyesitesre...
Kar lenne ezt megvarni, de sajnos nem lesz mas mod: mindket oldalon rengeteg a hazugsag, a multbol a rossz dolgok felemlegetese peldakent (lasd horthy, homan -imadat), es szomoru, hogy a megfelemlites minden mas erzest elnyom: meg az egeszseges eletosztont is!
Desischado
@peterkelemen: Minden szavaddal egyetértek. Nem tudom, mi lesz itt, de én is ettől félek. Annyi biztos, hogy megyek innen, ha megint ez a rabló, parazita banda nyer. Az is biztos, hogy a diktatúra sötét évtizedei jönnek, tiszta Észak Korea leszünk. De én azt már nem fogom megvárni. Ha marad a banda, az országnak vége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.