A magyarok fele nem engedheti meg magának, hogy elmenjen egy hétre nyaralni. Ezzel az eredménnyel az ötödik legrosszabb helyen állunk az Európai Unióban. Az Európai Unió statisztikai hivatala szerint az unió lakosságának csaknem a harmada, 32,9 százaléka nem tud nyári vakációra utazni. Ugyanerre a magyarok 50,7 százalékának nincs pénze.

(Forrás: zarojel.hu, Városi Kurír által)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

emerencia
Illiberáciában ez természetes jelenség, nem hír. Minél jobban dübörög, erősödik az ország, annál több a napi megélhetéssel kínlódó ember. Ez egy ilyen rendszer. :-(
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@kokopelli: naná! :-)) Méghozzá elég rá a nyugdíjemelés! Na mit Te szólsz?
kokopelli
@Nessy: én nem vághatok fel,mert az éhhalál peremén vergődöm!:--(
Még pocsojánk se nem vagyon! Nem áll meg az a qrva víz a zutcán..! :--(
Eladott Ország
https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/20...
Az a büdös nagy helyzet, hogy 5-6 év alatt az unortodox gazdaságpolitikánk oda vezetett, hogy a kitartó néphülyítésbe csomagolt korrupció a régió és Európa sereghajtói közé katapultált úgy,
hogy ugyanazok a fejlődési lehetőségeink voltak, mint mindenki másnak. A rendelkezésre álló
források ésszerű (re)disztribúciója és a piacpárti intézkedések helyett az állampárt mindent
megadóztatott, mindent központosított, mindenbe beleugatott és a házi oligarchák között
osztogatta szét a monopolizált javakat. Következésképpen Putyin seggének nyaldosása közben mára ánuszrózsán fejeltük a szlovák gazdaságot is, ami azért nem éppen kis teljesítmény. És ebben nem az a durva, hogy közben például a kormány saját nagyszerűségeként próbálja eladni a gáz világpiaci árának csökkenését, hogy könyékig vájkál a közpénzes bödönben, hogy nyolcadrangú senkikből zsíros strómanokat tenyészt, akik mindent felzabálnak, hanem hogy közben a társadalom legalsó rétegeiben hányódó szerencsétlenek meg a leszakadó középosztály (igen, a közepet méri ez a vizsgálat) helyzete párhuzamosan ezzel egyre kilátástalanabb lesz. Maradnak a lózungok, az egyre agresszívebb plakátkampányok, amikből pontosan lehet tudni, hogy napról napra szarabb a helyzet. Minél jobban üvölt a propaganda, annál nagyobb a szar. Ez itt csak egy szelete a pöcegödörnek. Ha nem a fényestekintetű segglyukából nézzük, mindenhonnan pöcegödör ez. Tehát ebből a szempontból már a bukaresti gyors már elrobogott mellettünk.B*sszátok meg a dübörgéseteket!
emerencia
@1magyar: 2007 tavaszán 3 napig Budapesten turistáskodtam. Előtte, utána semmi... Mehetnék de nem merem megengedni magamnak. Sokan vannak ezzel így.
percsi
@Nessy: Sietni kell, mert hamarosan több milliárdos kerékpárút lesz belőle!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

Ingyenes hírlevél