A delhir.info a Vajdaság magyar nyelvű portálján jelent meg egy délvidéki asszony válaszlevele Orbán Viktornak. A “Tisztelt Honfitársam! Tisztelt Orbán Viktor! ” megszólítású levél írója, úgy kezdi, reméli nem lepődik meg a megszólításon a miniszterelnök: ” Hiszen megint levelet hozott a postás. Ön írta nekem. Ismét szüksége van rám.“

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Bárcsak minden vajdasági, erdélyi, ukrán, meg isten tudja milyen magyar így gondolná.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
orban egyre melyebbre assa el magat, egyre tobb embert haragit magara.
Szegeny Egri Emma - minden tiszteletem az ove, hogy ezt ilyen szepen osszefoglalva megirta, hiszen az o borere (is) megy a dolog!

orban nem nezi a sajat nepet, es most mar odaig pofatlankodik, hogy mas orszagok legbensobb belugyeibe is belepofazik...
Utoljara ez a dolog Matyas kiralynak allt jol, de nagyon sokan az uralkodasat nem ugy eltek meg, hogy o volt Matyas, az igazsagos, hanem Matyas, a leigazo, a felelmetes Feketesereg legfobb parancsnoka...
ne akarjon kiraly lenni, diktatornak is nagyon szar...
Remelem, Grazban csak-csak helyrepofozzak az agyat, mert egyre tobb szemetsegre hajlando, minel jobban elveszti a kapcsolatot a valosaggal...
Macskaszem
Bárcsak minden vajdasági, erdélyi, ukrán, meg isten tudja milyen magyar így gondolná.
bakegya
Csókoltatom Egri Emmát-kiváló magyarságáért Szerbiában!!!
Nessy
Sajnos egy fecske nem csinál nyarat! Most mindenhol stadiont, óvodát templomot építenek, hogy "megvásárolják" a szavazatokat a mi adónkból! Mert nem a saját pénzükből ilyen nagylelküek!
colibri
@karma1: Hiába a remény, sajnos látszik, hogy Grazban sem tudnak csodát tenni. Elég figyelni a politikában töltött időbeni el/változásait. A levél írójának minden elismerésem, nagyon reális gondolkodású és eltökélt, hogy levélben megírta a véleményét. Sajnos nem változik tőle az égvilágon semmi!
karma1
@Nessy: Szerintem Egri Emmat egy epulo stadion nem fogja meghatni, mint ahogy Teged sem a millio otthon epulo stadion... Ez meg mindig csak a magyar csokosoknak - es a helyi alvallalkozoknak - ellophato penzek kifizetohelyet jelenti...
Szarnak ok a magyarokra, barhol is eljenek azok, majd hoznak egy torvenyt, hogy minden Romaniabol erkezo szavazat duplan szamit - na jo, az elhunytak szavazatai mar csak egyet , nehogy kilogjon a lolab...oszt jonapot...
karma1
@colibri: Nagyon remelem, hogy sok lud disznot gyoz,... Bar az meg azert veszelyes, mert ha sok ilyen level jon, akkor meg a vegen a habony-=gepezet kitalal ennek az ellensulyozasara valamit, es akkor megiscsak el lesz csalva a szavazas mint ahogy az oriasi valoszinuseggel meg fog tortenni...
colibri
@karma1: A szavazás ígyis, úgyis el lesz csalva. Pont ezért lett kiemelve a semmilyen zsolt, hogy szervezze le az egymillió új magyar állampolgár honosítását. Mindent biztosított a kormány hozzá, idő is volt rá. Már az előző választáskor bebizonyosodott, hogy nagyon jól működtethető ez a levélben szavazási csalás! Mellé jön még a rengeteg gyülöletbeszéd, amit minimum évente egyszer /Tusványos/ orbán helybe visz Székelyföldre.
bakegya
@Macskaszem: ...és az se ártana ha nyíltan így cselekedne,a képeslapon szavazgatás luxusa helyett SK!!!D
quadrocopter
Áááá...én nem hiszem, hogy van olyan ember Európában, aki nem imádná a Gecit!
Milliárdokat tologat át a határokon, belügyekbe való beavatkozással vádolja Sorost, miközben pontosan a Geci az, aki belepofázik a szomszédos országok belügyeibe, feszültséget gerjeszt, szít, amerre csak megfodul a mocskos, hazug pofája!
Mikor szavazták meg a magyar adófizetők, hogy Európa egyik lefosztós adórendszerébe befolyt milliárokat, kedve szerint tologathatja át a határon, pártpolitikai célokból?
Eladott Ország
Bizony a 1,5 milliós olvadozó fideszes "abszolút" többségnek úgy kellenek a határon túli szavazatok, mint egy falat kenyér. Most ezt beszopták.
karma1
@colibri: Tudod, az a legijesztobb az egeszben, hogyha tomjenzsotinak egyetlen egy szavazot se sikerul megszolitania, otthon, Magyarorszagon meg lekommunikalhatja ugy az egesz dolgot, hogy rengeteg - majdnem egymillio - szavazot sikerult Romaniaban "csinalni" ezzel a kettos allampolgarsaggal, es soha a kutya sem fogja tole kerni az adatokat, vagy a kettos allampolgarok listajat, mert egy laza konnyu kezmozdulattal az egeszet 80 evre titkositja, mint nemzetbiztojnsagi kerdest, es fujhatunk egy kilo fosztott tollat a seggebe.

Pontosan ugy mukodik ez, mint a ket 80 eves bacsika parbeszede a szexrol:
- Te Jozsi, hallottad, hogy a Peter meg most is hetente haromszor megprutykoli az asszonyt?-
Mire Jozsi bacsi :
- Hat Pista batyam, ha annyira irigykedsz, akkor mondd te is!

Ugyanilyen alapon mennek peldaul a kaparos sorsjegyek is vilagszerte: mindegyik iger neked egy nem tul oriasi osszegu fonyeremenyt, ami meg hiheto, es pont azon a hataron van, hogy te vegyel abbol a sorsjegybol.
Vagyis azt mondja, hogyha veszel egy kaparos sorsjegyet 5 dollarert, akkor akkor siman nyerhetsz azonnal 500 ezer dollar keszpenzt! Mire te ugy gondolkodsz, hogy 5 dolcsit meger, megveszed, nem nyersz, de a kisordog mozog benned, veszel meg egyet, na, azzal nyersz egy jutalom ticketet, azzal ujrajatszhatsz, aztan legkozelebb nyersz 20 dolcsit, tehat valahol eppen nullszaldos leszel a jatekkal, es megveszed a kovetkezot is.
Na, en meg sohasem lattam azt egyetlen kozerdeku hirdetesben sem, hogy XY megnyerte volna ezt az 500 ezer dollaros dijat! SOHA, egyetlen esetben sem!
Vagyis a szerencsejatek es tomjenzsoti rendszere azon alapul, hogy nincs hivatalos, tobbparti ellenorzes, amivel a csalasok kiszurhetoek lennenek! Mondhat tehat zsoti akkora szamot, amekkorat akar, 2014-ben sem volt egyetlen , EGYETLEN ellenzeki politikus sem a szavazatszamlalo bizottsagban, illetve a levelszavazatok osszeszamlalasanal! Vagyis tomjen azt allit, amit akar, soha senki sem fogja szamonkerni! ilyen ecceru..:o(
colibri
Az egymillió kettős állampolgár az talán megvan, Áderhoz jönnek esküt tenni, meg biztosan kapnak róla valami dokumentumot, míg a választáson való megnyilvánulás, létszám, minden : csalás.
Desischado
Minden tiszteletem a hölgyé! Végre valakinek már felnyílt odaát is a szeme, és meglátta orbán g igazi arcát! Sok ilyen kellene!
Borsodi
Ez a normális hozzá állás,tiszta lelkű emberre vall aki nem akar ártani a hazájának az elhamarkodott szavazatával. Követni kéne a többi Magyarnak is.A becsületes Magyarokról beszélek nem az ide oda csapódó Román cigányokról akik Magyarnak mondják magukat.Nem volna szabad engedni szavazni, csak ha igazolja Magyar lakcím kártyája van! Ha nem itt lakik semmi keresni valója itt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.