Azt már megszokhattuk, hogy az ECHO TV a minőségi tartalomszolgáltatás csúcsa. Gajdics Ottó a Magyar Idők főszerkesztője már többször feltűnt egy-egy műsorban, éppen most az Angard című vitaműsorban, fejtette ki, több más mellet, hogy miért épít Orbán annyi stadiont.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Gajdics, te észlény! Ha ne adj isten tumor gyanus lennél te, vagy a hozzátatozód, küldjön az orvos CT helyett az esetleg éppen látogatható Duna Arénába! Érdekes lenne az akkori véleményed!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Gajdics, te észlény! Ha ne adj isten tumor gyanus lennél te, vagy a hozzátatozód, küldjön az orvos CT helyett az esetleg éppen látogatható Duna Arénába! Érdekes lenne az akkori véleményed!
nezelodo
Ennek az alfél fényesítőnek a neve hamarosan a hülyeség szinonimájává nemesül.
Kookas
@nezelodo: már most is az igaz a sziszi miatt őt még nem ismerik oly sokan de dolgozik az ismertségé ezerrel.
magyarbakancs
@Nessy: "Ha ne adj isten tumor gyanus lennél te,"
Ez olyan idióta,hogy a tumor is elmenekül belőle mert még elkapja a hülyeségét.
colibri
@Kookas: Az ismertségét már megalapozta a HírTv-nél. Akkor sem volt normális, gondolom az Echo-nál beteljesedett.
Nessy
Elmondtam egy éppen CT vizsgálatra váró ismerősömnek( egyébként sportos fiatalember), hogy mit mondott Gajdics,. Azóta sem értem, miért érdeklődött a felmenőim felől? Érti valaki?? Hiszen csak jót akartam neki!
karma1
Istenkem! Micsoda boldogsag ontotte el a keblemet! Hat nem marad utanpotlas nelkul a Nemzet! Barmely napon szulethetnek meg uj rezsiszlardok, kosalalak, gravitaciot kikapcsolo szeles gaborok, ufoval kozlekedo patakyattilak, es meg hany ilyen allat van???
magyarbakancs
Ezeket az újságírónak nevezet kiszolgálókat még az atom sugárzás sem tudja kipusztítani.
Mindig akad olyan ki végig nyalja az életét ,hogy fen maradjon a placcon.
namihami
Nincs a gajdicsizmusban a világon semmi új vagy meglepő. Ha valaki érzi, mi több, tudja, hogy a szervilizmus oly fokára süllyedt, amit szimplán ""point of no return""-nek szokás nevezni.
Belátja, hogy abból a se..ből már nincs se kiút, se visszaút, de legalább az anyagi jólét miatt szüksége van a nyelvcsapások számának és sebességének állandó és egyre gyorsuló iramban való folytatására. Kényszerpálya, nevezhetnénk akár így egyszerűen.
mackoka46
Én azt hallottam, hogy a magyar mocsok börtönszerű átnevelő táborokat csinál belőle. Hát remélem elcsúszik egy szalmaszálon.
nusika
...minél több gyermek eljut majd úszni, ezek a gyerekek egészségesek lesznek, és nem lesz szükség CT-re sem."" Ez az ember egy tudatlan, buta ember és még ezek után még a Tv-ben is szerepel!!! Egy sportolónak, csak példának írom az úszást, izomproblémája van, amit a sebész nem tud megállapítani, CT-re küldi és ez után, ha kell megműti!! Ez a ""valaki"" G. Ottó, nagyon tájékozatlan. Mind főszerkesztő, pedig szégyen amiket kijelent. Ilyenkor, hol vannak az ehhez értő fideszesek, hogy kijavítsák vagy a Tv-ben a műsorvezető.
quadrocopter
...és akkor a bányászbéka távcsővel nézett le Gajdicsra...
papa.49
@Nessy: Minek küldené, már az agyrágó bogár is éhen döglött a ménkű nagy tökfejébren ))))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.