Demján Sándort szorongatja Mészáros Lőrinc: megvette a zánkai borászatát és beérte a milliárdosok toplistáján is. Zánkán terjeszkedik a felcsúti gázszerelő-milliárdos, Mészáros Lőrinc. Ezúttal azonban nem kempinget vagy hotelt vett a Balaton körül, hanem a Canter Borház Kft. tulajdonosaként jelent meg az egyik mezőgazdasági érdekeltsége, a Búzakalász 66 Felcsút Kft. neve. A szerzeményt, a Cantert az ország egyik legmodernebb szőlőfeldolgozójaként és pincészeteként jegyzik, és eddig Demján Sándor érdekeltségébe tartozott. Jó vételnek számít, legalábbis néhány éve több mint 400 millió forintot költöttek a fejlesztésére, nagyrészt a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal pályázatán elnyert támogatásból. Egymás nyomában Demján Sándor egy évtizede még vezette a magyarországi vállalkozók toplistáját, a csúcson 300 milliárd forintra becsülték a vagyonát. Javai időközben 160 milliárdra olvadtak, de a visszavonulóban lévő üzletembert ezzel még idén is a 4. helyre rangsorolta a...

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: lampa laz
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Temetőket nem vásárol magánkl ez a Fél-Analfa Béla? Pedig kéne...hogy senki ne zavarja nyugalmát!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lampa laz
Az 5 órai tea mellé egy kis olvasmány.
További szép napot...
quadrocopter
Temetőket nem vásárol magánkl ez a Fél-Analfa Béla? Pedig kéne...hogy senki ne zavarja nyugalmát!
karma1
No comment, ... Bar asszem, mar orbitalis karomkodasokat is irhatnek, a kutya sem zarna ki innen, mert mar a Propinak is sikerult lesullyedni a meszarosi mediak szintjere...
dr. prédikátor
Ez a geci és a cigus fecalicus lassan az egész országot felvásárolja!!!Mészaros! vigyázz mert jön még kutyára kamion!!
kokopelli
@karma1: Látod "Kincsem",engem kifelejtettek a névsorból! Megúsztam! :--)
kokopelli
@dr. prédikátor: ha a Lőrinc meg a Ficktor együtt sétáltatja? :--))
tudode
Ezzel a gyakorlattal ÉLHETNE a több mint HÁROMEZER POLGÁRMESTER IS!
.
Ja!
Netán jogszabály szerint KIVÁLTSÁGOT ÉLVEZ EZ a feltörekvő, észlénynek nem mondható akárki, mert GYŰJTÖGET annak, aki SEGÍTSÉGÉRE VOLT megfúrni Varga Györgyöt, a korábban demokratikusan megválasztott polgármestert, mert NEM VOLT HAJLANDÓ ELADNI Lőrincnek a 200 milliót érő sportlétesítményt, a KÖZVAGYON TARTOZÉKÁT 20, azaz HÚSZ MILLÁÉRT!!!
.
Imígyen:
..
Kicsinálják a felcsúti fideszverő polgármestert
piroslapok.blog.hu/2011/03/04/kicsinaljak_a_felcsuti_fideszvero_polgarmestert
.
Mocsok bagázs!!!
.
Már felfalták/ják az országot is qva nagy étvágyukkal!
.
Lőrinc néz ki a TÁSKÁS SZEMALJA ALÓL, mert sejti, hogy CSUPÁN ESZKÖZE A GAZDIJÁNAK!
F_Viktor
No, fityeszes birkucik, ez igy rendben van?
Majd akkor fogtok nagyon sirni, mikor az EU-n kivul csak a csanyi es a pocakos lole kajait tolhatjatok majd magatokba, s ok fogjak meghatarozni a zaba arat. Akkor fogtok majd adozni nekik. De megerdemlitek, ez a butasagotok a'ra!
cikicakk55
Most komolyan! Egyszerűen nem tudom elhinni,hogy ez a Lölő ennyire hülye. Ez tényleg elhiszi,hogy hét évvel ezelőtt(vagy 8) éjjel álmában megjelent neki a gazdasági jó tündér és pár perc alatt az egész agyát kicserélte,egy mindenkinél okosabb ember agyát ültetvén a fejébe. Szerintem ez az ürge,még Sorosnál is okosabbnak hiszi magát. A gond csak az,hogy a jó tündér elfelejtette az arcán a beállításokat az IQ szintjéhez igazítani. Persze az is lehet,hogy pont most néz úgy ki,mint az IQ-ja. Lényeg,sír az egész emberről,hogy fogalma sincs mi történik vele. Annyit tud,hogy amit az orrá alá dugnak azt alá kell írnia és kész.Ha csak 2% a fejében az ész,akkor észre kellett volna már vennie,hogy Ő a balek. Ő az aki minden szennyest megtarthat majd magának. Nem hiszem el,hogy van az országban rajta kívül csak 1 ember is aki elhiszi,hogy ez a nevesincs gázszerelő 7 év alatt megtáltosodott és ripsz-ropsz üzleti zseni lett belőle,de olyan nagy,hogy Zuckerberg elbújhat mögötte.Fogalmam sincs hány évig tudják még ezt a játékot játszani a főnökével,de olyan jó lenne megélni és élő adásban látni,mikor megtudja,hogy egy kurva fillérje sincs. Még a budipapír a wécében sem az övé,csak használhatta.Ha ilyen sok gazdag embernek tapodja a tyúkszemét a megbízója,már pedig az van neki,akkor valamelyik sokat vesztő megunja és rájuk borítja a bilit. Na akkor aztán lesz ne mulass.Legnagyobb félelmem az,hogy az igazi bűnös,az igazi tulajdonos időben megtudja,hogy már mozgatják körbe a bilit és időben lelép.Hátrahagyva a milliárdos gázszerelőt és a luxus jachtját sirató leánykáját.Itt marad Rogán Tóni,szintén koncnak,Andy Vajna mágnás mogul,aki pont azért nem tud lelécelni,mert Amerikába nem mehet,hisz ott a biztos börtön várja,itthon meg semmije nincs. Tímea asszonynak meg esze ágában sem lesz a több milliárd értékű ékszerével kiváltani a hörcsög szerelmét,hisz már semmi vonzó nem lesz már rajta.A több milliárd kitalicskázott tőke ott virít a Kajmán szigeti, a Dubai, a panamai bankokba,így még a...
bakegya
@tudode: gányolnak ezt is azt is az EU FELZÁRKÓZÁSI PÉNZEK JAVÁBÓL-de abból a magyar lakósság nem sokat érzékel-a gyerekeink közmunkán,mi pedig ki leszünk mielőbb tolva a temetőárokba.
Az orsos orbán specialitása az öregezés-a Demjánt már régóta kerülgeti-ő is belefér a névsorba-a gazdagsága okán.Szar embernek tartom emiatt is ezt az orbánt.
tudode
@bakegya: .
Nem kell aggódnia a TEMETŐÁROK miatt, mert alávaló pártunk, és kormányunk 2012 ÓTA HALASZTGATJA az un.
.
SZOCIÁLIS TEMETÉS INTÉZMÉNYÉT, de aztán mégsem, maj 2019-től élesítik, amikor majd az unoka saját kéz kezével ELTEMETHETI A NAGYMAMÁT, AZ ANYA A GYERMEKÉT, ha kizsigerelte ez a minősíthetetlen bagázs!!!
.
Nézzük csak a sunyi bagázs halogatását, mert FÉLTIK A VOKSUKAT, A HATALMUKAT, ÉS FŐKÉPP A LÓVÉT, ha egyáltalán marad még ÁLDÁSOS, ÁTKOZOTT TEVÉKENYSÉGÜK UTÁN!!!
.
A Fidesz elhalasztja a szociális temetés bevezetését
444.hu/2013/12/17/a-fidesz-elhalasztja-a-szocialis-temetes-bevezeteset
.
Meglepetés: mégsem lesz szociális temetés 2015-től
index.hu/belfold/2014/11/24/megsem_kezdik_januarban_a_sirasast_a_szegenyek/
.
Ismét elhalasztja a kormány a szociális temetés bevezetését
hvg.hu/gazdasag/20160504_szocialis_temetes
"""" Az eredetileg tervezettnél két évvel később, csak 2019-ben vezetné be a kormány az úgynevezett szociális temetést, de nem vonja vissza a nagy tiltakozást kiváltott ötletet.
A Magyarország 2017-es központi költségvetésének megalapozásáról szóló, 37 törvényt érintő salátatörvényjavaslatban szerepel a halasztás, indoklást nem fűztek hozzá.
Eredetileg 2014-től vezették volna be azt, hogy akinek nincs pénze hozzátartozója eltemetésére, annak az ingyenesség fejében vállalnia kell, hogy ő vagy megbízottja megmosdatja és felöltözteti az elhunytat, kiássa és visszahantolja a sírt, a temetőn belül helyére szállítja a koporsót vagy az urnát, és maga helyezi el a sírba vagy az urnafülkébe.""""""
.
Úgy tűnik az imádkozó sáska "is" KÉZBEN TARTJA A GORBÁNT, és visa versa!!!
solidedge
A végén már csak a hortobágyi délibáb és a tihanyí visszhang nem lesz Mészárosé.
dr. prédikátor
Majd az lesz az igazi hír amikor Mészaros geci kivásárolja a cigus fecalicust!!!
karma1
@kokopelli: 14.55-re: Latod, Dragam, engem is, meg a lanyomat is... Vajha miert is nem vagyom arra, hogy a listan legyunk?...:o)))) Szep joestet Neked!...:o)))
Rockxy
Szabadversenyes kapitalizmus van. Ki nem tudta?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.