Végre megtörte a hallgatást, és a nyilvánosság is megismerheti, hogyan vélekedik a tragédiáról M. Richárd. A férfi levélben nyilatkozott a Pesti Srácoknak.

Megszólalt M. Richárd, a Dózsa György úti gázoló
Fotó: MTI/Mohai Balázs

A májusi, Dózsa György úti balesetben két férfi lelte halálát. A tragédiáért elsősorban M. Richárd tehető felelőssé, de a gyanúsított nem akarja egyedül elvinni a balhét.

A gyanúsítotti kihallgatásom során elismertem büntetőjogi felelősségemet. Őszintén bánom, hogy ilyen tragikus balesetet okoztam. A baleset sérültjei és az elhunytak hozzátartozói részére illő módon és megfelelő mértékben kártérítést kívánok fizetni

– fogalmazott M. Richárd, de hozzátette, a térfigyelő kamerák felvételei és műszaki szakértői vélemények alapján a balesetben mindkét jármű vezetője felelős volt.

A férfi azt is elismerte, hogy fogyasztott kokaint, de az a baleset idejére kiürült szervezetéből, így nem állt a szer befolyása alatt. Ezt igazságügyi orvosszakértő is igazolja.

Levele végén M. Richárd kijelenti, 

bűnösségét teljes mértékben elismeri, és mindent meg kíván tenni a sértettek és a hozzátartozók kártérítése érdekében, amely szándékát a bíróságon és a nyomozóhatóságnál is kinyilvánította.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkafőző Rézüst
...nyilatkozott a Pesti Srácoknak...Na ezért van szabadlábon...fidesznyalóka..
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
magyarbakancs
Ez az úr most azért nem ül mert a bíró fél a magyar maffiától,vagy meg vették,vagy valamely fideszes nyavalyásnak a rokona ismerőse?
Vagy csak egyes magyar állampolgárokra lehet a törvényszigorával lecsapni kinek nincs valamely ismerőse a bíróságon vagy a kormány körökben?
Yeromos
Azért kíváncsi lenné miiért próbálja mosdatni a maffiózót a kormánypárti média. Olyan remekül taglalja, hogy ha 2 vagy 4 másodperccel korábban ezt vagy azt vagy azt teszi a másik autó akkor nem történt volna meg. Valahogy azt nem taglalja, hogy ha nem ült volna volán mögé jogosítvány nélkül és nem száguldozik belőve a városba akkor nem történt volna baleset. És ebből a szempontból tényleg viszonylag lényegtelen, hogy be volt kokozva vagy sem. Maximum súlyosbító körülmény lehet.
Folyamatosan hangoztatja a cikk, hogy kártérítést akar fizetni a családnak. Te barom itt nem anyagi kárt okoztál hanem ember életeket vettél el. Azt hiszi, hogy minden megvehető. Az erkölcsrendjük szerint ha kifizetem a rokonokat akkor nincs bűncselekmény, talán még jól is járnak. Ma itt tart Magyarország. És egy ilyen maffiózót mosdat a kormány pári média, És az ügyészség nem tartja indokoltnak, hogy előzetes be helyezzék, nem veszik el az útlevelét.
Mert gondolom fel sem merülhet az esetleges tanúk, szakértők némi pénzel való befolyásolása, esetleg szökés. Bár a szökés nem jöhet szóba mert nagyon jól tudja, hogy 3 évet fog kapni felfüggesztve.
Eladott Ország
Normális embernek már az sem világos, hogy májustól augusztusig hogy a fészkes fenében lehetett szabadlábon ez az ember, hogyan vezethetett jogosítvány nélkül, hogyan hagyhatta el az országot anélkül, hogy a hatóságokat lázba hozta volna. (Leszarom, hogy egy kopasz szekrényajtó, és nincs neki haja.) Ja, és hogy mit akarok mondani mindezzel? Semmit. Csak azt, hogy az erkölcsi posvány legmélyén dagonyázunk, jogi érvelések ide vagy oda. Most arról beszélünk, hogy Ricsi barátunknak közös vállalkozása volt olyan, a rendőrség álltak súlyos bűncselekményekkel gyanúsított, megfigyelt egyénekkel, akik a nyugodt lelkiismerettel bűnözőnek nevezhető Rogán csepeli lakossági fórumát a testükkel védték (a tragédia után!) az esetleges Soros által felbérelt provokátorok ellen. Rezsiszilárd közreműködésével. Ricsi barátunk pedig beleröhög a pofánkba a Seychelle-szigetekről és nyomkövető nélkül élvezi a házi őrizetét úgy, hogy valószínűleg ez az egész ügy – Rogán közbeékelt szemfényvesztése dacára – olyan ítélettel zárul, majd, ami minden tisztességes polgárra nézve arcpirító lesz. Ne legyen igazam. De nem szakad ránk a kurva ég, hogy ilyen emberek osztják a lapokat ebben az országban? Ha pitérsanya a belügyér akkor már nincs miért aggódunk ugye?
wagabund
győzike is szabadon van, a neje is ...

emléxünk a szajoli vonatbalesetre, ahol egy téves váltóállítás miatt az esti gyors bedöngetett az állomásépületbe? ( asszem 17 halott volt, de ez nem biztos)

nos egy első munkanapját töltő fiatalembert hurcoltak meg..a védője tökös volt, mert bement a Keletihez, és kérte a mozdony, és a szerelvény (érvényes)forgalmi engedélyét...

kiderült, hogy nincs, de ha lenne sem lenne érvényes...nos azzal érvelt a védő, hogy ennek hiányában nem lehetett volna ott ez a vonat...de mint tudjuk, lett volna másik...

szóval, ha lett volna jogsija, akkor is ott lett volna a fazon, és ugyanúgy történik minden.
papa.49
@wagabund: Ismered mondást ,,nem a jogsi vezet,, csak ott a baj, hogy ez neked, vagy nekem ,,FŐBEN JÁRÓ BŰN,, míg ennek nyálkáscsigának ez is semmi !!!
simmering73
"Kétségtelen, hogy egy teljesen NER kompatibilis, cro-magnoni fószert látunk magunk előtt, aki nem tehetünk róla, de számunkra olyan, mint Rezsi Szilárd eltitkolt szerelemgyermeke."
nepszava.us/ra-ner-kompatibilis-maffiozo-es-rogan-kicsoda-m-richard/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.