Varga Mihály szerint Magyarországon nincs ok panaszra, hiszen a kiemelkedő gazdaságunknak köszönhetően a magyarok remekül keresnek. Ön is ezt érzi, miután a rezsit kifizette és igyekszik beosztani a megmaradt pénzt, hogy kihúzza belőle a hónap végéig?

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Designer
Kevés köztisztviselő nettó jövedelme lépi át a havi 1000 Eurot! Közalkalmazottaknál, olyan mint a fehér holló, fehér puli, fekete gólya, stb.
Akkor?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Misu, te eddig csak azért nem voltál látványosa hülye, mert hallgattál. De látom helyezkedsz orbán elvárásainak megfelelően, h felférj a következő választások elit listájára.
quadrocopter
@durbincs: Bújj el vakarcs, szedik össze az idiótákat!
adrenalink
@division: Sajnállak! Már megint csak a vén, un. "orvosbárókat" látod!
24.hu/belfold/2017/02/28/halapenz-egyre-vekonyabb-az-orvosnak-csusztatott-boritek/
Az meg, hogy egy orvos a szabadidejét a pihenés, a család helyett magánrendeléssel tölti nem biztos, hogy úri passzió...
division
@adrenalink: Ne sajnálj, nincs miért. Nem csak az orvosbárókat látom, a magánrendelése meg a legtöbb orvosnak max. egy délután egy héten, kivéve persze aki eleve csak magánrendelésekkel foglalkozik. Heti 2 óra alatt van kb. 10 páciens, az alsó hangon is 100 ezer x4, plusz fizetés, hálapénz. Más kérdés hogy legalább ennyi fizetést kellene nekik adni a kórházakban.
Designer
Kevés köztisztviselő nettó jövedelme lépi át a havi 1000 Eurot! Közalkalmazottaknál, olyan mint a fehér holló, fehér puli, fekete gólya, stb.
Akkor?!
glorianna
" a magyarok remekül keresnek"
Aha, és kevéssé remekül találnak.
Vagy akik nem találnak olyan remekül, mint Varga & Co, az nem magyar?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.