Az indoktól szocdem dédapja, Szakasits Árpád mind a tíz ujját megnyalná. „Igen, aláírtam a béruniós európai népi kezdeményezést, amit történetesen a Jobbik indított útjára” – írta a Facebookon Schiffer András, megerősítve a Jobbik-közeli Alfahír beszámolóját. Az LMP-s politikus a következőképpen indokolja cselekedetét: „Negyedszázaddal ezelőtt a rendszerváltó politikai és főként megmondó elit azzal bolondította az embereket, hogy a rendszerváltás, meg az uniós csatlakozás majd a gyerekeiteknek elérhetővé teszi a nyugati béreket. Arról nem volt szó, hogy a mai fiatalok ezt csak akkor érhetik el, ha nyugatra költöznek. Akik akkor tudatosan hazudtak, ma fanyalognak a kezdeményezés miatt.

Forrás: valasz.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Inkább azt árulja el Schiffer, hogy tesz-e feljelentést Lázár János ellen, aki egy budapesti ingatlant 1 millió euróval, áron felül vásárolt meg az adófizetők pénzéből és ezzel kárt okozott az államnak! Ez a vásárlás, üzlet létre jött nem úgy, mint a sukorói, ezért letöltendő börtönbüntetés kiszabását kezdeményezze a kárt okozó miniszter ellen!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
eszegfu
@Béla333: tegnap 11:08 Szerintem pont most mondtál ellen saját Magadnak! Hiszen először azt mondtad "Nem lehet egy-egy elemét kiemelni a probléma halomnak", most meg "... meg kell fogalmazni a célt..." vagyis a bérek európai szinvonalának elérését... ez bizony csak egy "elem", hiszen nincs hozzárendelve semmi más, még gondolati szinten sem. Én hiába akarok venni egy Mercedest -- ez a fő célom -- ha nem tudom honnan is veszem rá a pénzt... és ez u.ugy álom marad.
Béla333
@eszegfu: 09.05
Akkor lehet, hogy nem egyformán gondoljuk a dolgot:
A problémahalom számos eleméből egyet-egyet valóban kár kiemelni és külön ezt elemezni, bár lehet ezt is.
A cél megfogalmazása (az Uniós bérszínvonal elérése, utolérése) nem a problémahalom egy eleme, hanem az egésznek ez lenne a célja!
Egyébként meg az LMP-nek számos elképzelése van, hogy mit kellene ezért tenni, benne van a programjukban is, csak neked mondtam, hogy felesleges itt és most kivesézgetni egy szeletét az egész probléma halomnak.
De ha akarod...??
magyarbakancs
@Pálinkafőző Rézüst: Szerintem zakkant ,és mindegy ,hogy hölgy ,vagy úr.
szaboria1
@Béla333: Látszik te még nem nagyon mozogtál politikusok körében. Schiffer még mindig csendesen hátulról irányítja az LMP-t. Ők most még 21-et játszanak és 19-et húztak eddig, ha a fidesz nyer akkor Hadházy viszi oda őket, ha más akkor talán Schiffer.
szaboria1
Vona is tudja ez is csak egy jól bedobott gondolat ahhoz, hogy ezt elérjék nem ilyen állapotban kellene lenni ma magyar országnak. Így akarnak képben lenni mostantól mindegyik valamit befog dobni, mert vége lett az uborka szezonnak.
eszegfu
@Béla333: Igen, másképpen gondolom! Nem tudom másképpen nézni, hiszen a magyar gazdaság egy egész "probléma halom" -- ahogy Te is irtad tegnap 10:53 -- ennek egyetlen eleme a bér. Azt gondolom, hogy ezt most fejezzük be... sokan unhatják már...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.