A teljes levél elérhető. em túlzás azt állítani, hogy Európa biztonságát a magyar adófizetők finanszírozták – idézi a HVG Orbán Viktor levelét, melyet Jean-Claude Junckernek, az Európai Bizottság elnökének címzett. Orbán egyből a tárgyra tér, leírja, hogy Magyarország betartotta a schengeni szabályokat a migrációs krízis kezdete óta. Aztán előáll az összeggel is: Az európai határok megvédése eddig 270 milliárd forintjába került a magyar adófizetőknek. A végén pedig megindokolja, miért kérjük most ennek az összegnek a felét:

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem nem túlzás, egyszerűen éltelenül nagy baromság, sőt gátlástalan hazugság! =))
Persze meg kell mondani, hogy egyáltalán nem biztos, hogy valóban ezt írta volna Junckernek, sőt az sem, hogy egyáltalán írt volna.
karma1
Huuu, igazad van orban basi piszkosul! Tenyleg! Haaat...
Azert be kellett volna nyujtani ezek szerint a szamlat a mohacsi csata utan is, minden egyes elvesztett vegvar utan is, hiszen a magyar tortenelem ugy tudja, hogy mi vedtuk akkor (is) Europat... Huuuuu,... Errol csak eppen a nyugati historiasok nem tudnak.
EGYETLEN SZORA sem meltatjak a magyarokat, hanem ugy emlegetik a torok veszt, hogy abbol a szerbek (!) mentettek ki a nyugatot!!! (Mikor errol lattam a dokumentumfilmet, nem akartam hinni a szememnek: egyetlen szoval sem emlitettek Magyarorszag szerepet ebben a nehez idoszakban.)
RonaGyuri
nem nem túlzás, egyszerűen éltelenül nagy baromság, sőt gátlástalan hazugság! =))
Persze meg kell mondani, hogy egyáltalán nem biztos, hogy valóban ezt írta volna Junckernek, sőt az sem, hogy egyáltalán írt volna.
solidedge
A kerítés a Fidesz választási kampányának része. Ha az EU fizet akkor a kampány finanszírozásába száll be.
CsipkeRózsa
Nem is sok az az 540 milliárd Ft, ami a teljes költség, eredetileg 25 milliárdot terveztek a kerítésre. Mennyi lehetett a zsebpénz a nagy összegből?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.