És azt tesz mindenkivel, amit akar. Vélemény. Hoffmann Rózsa legalább mond valamit, Bencsiknek fogalma sincs, mit mondjon, illetve azt jobban tudja, mit ne mondjon. Aztán jön Kövér, a kérdésre köszönésféle a válasz, a visszakérdezésre, mármint, hogy a kérdésre nem válaszolt, azt mondja, ez a válasz, igaza van, hülye liba, mit nem ért azon, hogy számára nincs válasz. Kötcse, 2017. szeptember 2. Orbán Viktor miniszterelnök (j2) érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriánál 2017. szeptember 2-án. Mellette Balog Zoltán, az emberi erõforrások minisztere (j). MTI Fotó: Varga György Nem tudják a fideszesek, hogy megállítottuk-e Brüsszelt Idén is megrendezték a kötcsei pikniket, amelyen minden évben szép számmal vesznek részt jobboldali politikusok és a Fidesz holdudvarához tartozó értelmiségiek, vállalkozók. Azt szerettük volna megtudni, hogy sikerült-e megállítani Brüsszelt, és ha igen, akkor mit tettek ők ezért. És hát,...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Egyre tobbet es egyre erosebben, jobbat szol Bando az emberekhez...
Talan meg nem keso odafigyelni ra,...
lampa laz
"Rák módra terjednek, talptól homlokig, nyelvtől seggig lett áttétes a burjánzó daganat,"

Ebben az 1 mondatban minden bennt van ami maga a fidesz. Nem tudom van-e, vagy lesz-e olyan "sebész" aki kiírtja ezt a "burjánzó daganatot". Azt hiszem, h ez csak rajtunk múlik.
namihami
Szomorúan mondom ki, de: Hagyjuk, tehát megérdemeljük.
Töredék ügyekben tíz-és százezrek vonultak a lengyeleknél utcára. Persze, nem azok a Viktor Tourssal utaztatott potyázó néhányszázak, hanem a lengyelek.
Na, ezt nálunk a jelek szerint, hiába várjuk. Addig meg--megérdemeljük.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.