Jó és fontos jel az Európai Bíróság ítélete a menedékkérők uniós tagállamok közötti elosztását szolgáló mechanizmusról, azt mutatja, hogy a menekültek ügyét csak európai szolidaritással lehet megoldani - mondta Thomas de Maiziere német belügyminiszter. A magyar kormánynak kemény üzenetet küldött.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
A jól megfizetett vezetők a védett székükből azt hablatyolnak amit akarnak amíg a terror célpontjai nem ők.
De majd ők is sorra kerülnek.
www.blikk.hu/aktualis/kulfold/kiadtak-a-figyelmeztetes-terrortamadas-varhato-europaban/dx6kstl
quadrocopter
@1magyar: Nincs ebben semmi új! Mi a hír?
Nessy
@quadrocopter: Etetni kell a híveket szellemileg legalább!
Pálinkás Pál
Ez az ítélet..amellett hogy igazságtalan,csak orbánnak jó...ti meg libsi hülyék allelújáztok!!A magyar ember...hála a hatszáz éve itt rostokoló cigányoknak,utálja az ilyeneket...a ducse ezt meg fogja lovagolni rendesen...sok bizonytalan ember fog mellé állni ,ha kijelenti hogy az ítélet ellenére sem fogja befoogadni őket...és erre minden lehetősége megvan,fellebezések,egyebek...választásokig biztos nem lesz a döntés jogerős!!!
justhpeter
@Pálinkás Pál: OK ! Ezt értem. Nem kér belőlük. És az uniós pénzből sem ?
Pálinkás Pál
@justhpeter: Az emberek nbem sokat látnak az uniós pénzekből...effektív magasról tojnak rá...a csúti szarban lesz,mert ha elzárják a csapot nem tud osztogatni,lopni...pénz nélkül meg nehéz rezsimet fenntartani...én az unió helyében már évek óta nem adtam volna egy fillért sem,Magyarország kivérezne két hét alatt,és akkor talán elsöpörné a népharag ezt a szemét bandáét!!
Jozefina
Most legalább harcolhat orbán a kedvére éjjel-nappal. Ezért jósolta már jó előre az ősz zavargásokat???
Eladott Ország
Fico szlovák kormányfő: országa elfogadja az ítéletet, hiszen "egy jogi közösséghez az is hozzátartozik, hogy a legfelsőbb bíróság ítéleteit elfogadják". Ez sajnos nem várható el, a csúti cigány és bandájától.
Eladott Ország
@justhpeter: Dehogynem kér az UNIÓS pénzből, még az OLAF pénzét is ellopták. Ahogy az egyélőisten is mondta, ahol hús van ott légy is van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.