Tegnap mi is beszámoltunk a Debreceni Egyetem szolgalelkű rektoráról, aki díszpolgári címre terjesztette fel az orosz diktátort, majd egy tévéműsorban döbbenetes arroganciával gyalázta azt a néhány tanszéket, amelynek volt bátorsága tiltakozni a szégyenteljes lépés ellen. Egészen pontosan azt bírta mondani róluk, hogy szerencsétlen, világtalan, tehetetlen balfácánok. Videón: . Az alábbiakban lapunk állandó szerzőjének, Gábor György vallástudósnak, a Magyar Tudományos Akadémia főmunkatársának reakcióját közöljük: Ez a Szilvássy Zoltán nevű, a Debreceni Egyetem rektora, saját egyetemi kollégáit – meglehetősen összegabalyodott nyelvvel – egyebek mellett világtalannak mondja. Oké, Szilvássy nem a szavak embere, nincs tisztában a világtalan szó jelentésével, de azt is mondja kollégáira, hogy balfácánok. Szerintem ennek a szónak a jelentése sem lehet számára világos, így hát segítek neki, kizárólag a balfácán szinonimáit hívva segítségül. TEHETSÉGTELEN az az ember, aki...

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Ahol vastag bőr van a pofán, oda nem kell gerinc!
Equus1
ilyen szervilis férgek kellenek a maffiának
RonaGyuri
Gábor nagyon téved, az a nyelv nem összegabalyodott!!! =))
lampa laz
Nem a liberális nyugat, hanem az ilyen bunkó seggnyaló szilvássy félék okozzák a szellemi öngyilkosságot, akik kizárólag egy elmebeteg ámokfutásának segítői.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.