Sikerült a munkaalapú gazdaság felépítése, a gazdaság működik, Magyarország olyan ország, amely képes minden polgárának munkát adni, aki dolgozni akar 

- mondta Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a parlamenti őszi ülésszakát megnyitó napirend előtti felszólalásában, értékelve az ország gazdasági helyzetét.

A kormányfő kiemelte az államadósság csökkenését, a gazdaság bővülését, a foglalkoztatottak számának növekedését és a munkanélküliség csökkenését. Azt mondta, karnyújtásnyira van a teljes foglalkoztatottság.

Orbán Viktor azt is hangsúlyozta: a béremelések következtében egyre több embernek megéri dolgozni Magyarországon.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Mobil123
"a béremelések következtében egyre több embernek megéri dolgozni Magyarországon."- na meg az Anyád!! Annyira megéri itthon dolgozni.pl 15 óra talpalás vendéglátásban 6000 forintért (KEMÉNY 400 forintos órabér) és a borravalót le kell adni a főnöknek. A fasszopó még a kasszát is bekamerázta . Na ennyire éri meg itt dolgozni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Az fizetésükért valószínüleg megéri! Legalább is lopni, csalni, hazudni, talpat nyalni érdemes!
Klubtag
@Nessy: ...de ehhez mi köze a "dolgozni" igéhez...
kulabombaafityiszre
Annyira megéri itthon dolgozni,hogy egyre többen mennek külföldre munkát vállalni.
Ludmilla
vízgerbelyéző állások fillérekért...megélhetésre kevés,éhen halni sok
nezelodo
Nem is félek Vezérem, hogy elveszed a munkát tőlem, és Te végzed el. Ez lehetetlen, mert érteni kellene pl ahhoz amit én csinálok. Másodszor, ezt csak úgy lehet csinálni, ha szeret dolgozni az ember. Harmadszor Neked az kevés, amit ezzel a munkával hagytok keresni. Szóval Tőled tuti, hogy nem féltem a melómat. Az adó jogszabályaid, az más, ott van okom gyanakodni, olyan jól működtök. Ma pl már megkaptam az első negyedévről a a nemzeti szemetesektől a számlát!! Ilyen késéssel lesz fizetve a nemzeti kincstárnál a nyugdíj is? Mert amit Ti átszerveztek, az mind ilyen remekül működik. Legalább azt előre megírhatnátok, hogy hány rezsiszilárd percentet fogok majd spórolni, ha hat, nyolc hónap késéssel megjön majd a számla! Hogy drága a posta? A nemzethy konzultációra nem drága?
papa.49
Szeretném én látni a központi hazugság hivatalhoz befutó NYERS ADATOKAT, a kozmetikázott szarokat meghagyom neked csutigörény !!!
lusta
Ha esetleg valami konkrétum, számok és a környező, nem, nem az osztrák, német, országok számai lennének megadva, akkor elhinnám. A lengyel minimálnyugdíj nettóben 18 ezerrel több, mint a magyar, a szlovákról már ne is beszéljünk, de beszéljenek a számok.
www.bumm.sk/belfold/2017/05/06/igy-all-most-a-szlovak-es-a-magyar-gazdasag-helyzete
Mobil123
"a béremelések következtében egyre több embernek megéri dolgozni Magyarországon."- na meg az Anyád!! Annyira megéri itthon dolgozni.pl 15 óra talpalás vendéglátásban 6000 forintért (KEMÉNY 400 forintos órabér) és a borravalót le kell adni a főnöknek. A fasszopó még a kasszát is bekamerázta . Na ennyire éri meg itt dolgozni.
papa.49
Jelentkezzen az aki már LÁTTA DOLGOZNI A CSUTIGÖRÉNYT !!!
Nem a kolbásztöltésre gondoltam ...
cikicakk55
Na igen! Az ausztria környékü Magyar cégeknél akad munkahely bár ott is főleg szakmunkásokat keresnek. A munkanélküli helyzet viszont a keleti. Észak- Keleti, Déli Délkeleti, és a közép alföldön magas. Meg is, hogy ingázzon egy Szolnoki,Egri,Orosházi, Hódmezővásárhelyi oda. Kevés cég ad munkásszállót,vagy albérlet hozzájárulást. Főleg az 50 éven felülieknek megterhelő a távolság. Vannak családok ahol jószágok, kiskert a férj dolga,mert az asszony dolgozik,gyereket nevel. Orbánnak fogalma sincs az országban dúló munkavállalási nehézségekről. Nem is tudja mi az,hogy napi 8-10 órát 4-500 ft / h. ő annyit keres naponta,mint 4_5 millió ember 1 hónap alatt.
Nessy
Azért az bájos, hogy a nyugati végeken sok a Fidesz szavazó, miközben naponta átjárnak Ausztriába dolgozni jó pénzért!
Aztán ha felhívod a delikvens figyelmét, hogy ez kissé ellentmondásos, akkor máris kapod, hogy hova menj, és ki éljen veled nemi életet!
Pártunk és kormányunk prominens tagjai ha az utcán szembejönne velük a Munka nem ismernék meg! Aki meg véletlenűl hallomásból felismerné, az széles ívben elkerülné!
dr. prédikátor
Geci csuti görény !!!Akkór te mért nem dolgozol???Avagy neked a pénzlopás is megerőltető munka??? geci!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.