Az Országgyűlés költségvetési bizottságának ülésén vett részt Szabó Tímea, a Párbeszéd politikusa, ahol állítása szerint durva inzultus érte.

A költségvetési bizottság éppen azt tárgyalta, hogy a Párbeszéd javaslata alapján, 10 milliárd forint elkülönítésével azonnal emeljék-e fel hatvan százalékkal a mentősök fizetését.

A téma körül éles vita bontakozott ki, és Szabó Facebook-posztja szerint az indulatok odáig fajultak, hogy a fideszes Boldog István elküldte az anyjába a politikusnőt. Ezt egyébként Mesterházy Attila jegyzőkönyvbe is vetette, mire Szabó Tímea szerint Boldog

 „Félve a közelgő Facebook-poszttól rémülten tagadta a nyilvánvalót, Szűcs pedig közölte, hogy én viszont lehülyéztem Boldogot (nem hülyéztem le, csak javasoltam, hogy a megjegyzések helyett menjen vissza kedvenc parlamenti hobbijához: a korona előtti hajolgatáshoz).”

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Fel kell jelentini ezt a bunkó Fideszest nagy nyilvánosság előtt...-ért!
Legalább fizessen ez a mocsok!
justhpeter
Csak a fideSS átlag IQ jelent meg. Nincs ebben semmi meglepő, @Eladott Ország: 10:00 már vázolta a probléma alapját.
Eladott Ország
A téma körül éles vita bontakozott ki, és Szabó Facebook-posztja szerint az indulatok odáig fajultak, hogy a fideszes Boldog István elküldte az anyjába a politikusnőt. Hát persze, hogy így is kell ezt, elvtársak, többre jutunk a nyers, primitívséggel ott, ahol szakmai szempontoknak kellene érvényesülniük. Még jó, hogy a képviselő asszonyt nem akarták taknyán és vérén eltávolítani a helyszínről, csak ne emelgesse ő a mentősök fizetését. Arra ott van Boldog István és a Fidesz. Eh, köpni kell.
Csizmás Kond
@nemkati: ...csak kiértékeltem a mondottakat...
eszegfu
@karma1: tegnap 9:44 Köszi az információt, legalább van valami halvány elképzelésem erről is!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.