Az Országgyűlés költségvetési bizottságának ülésén vett részt Szabó Tímea, a Párbeszéd politikusa, ahol állítása szerint durva inzultus érte.

A költségvetési bizottság éppen azt tárgyalta, hogy a Párbeszéd javaslata alapján, 10 milliárd forint elkülönítésével azonnal emeljék-e fel hatvan százalékkal a mentősök fizetését.

A téma körül éles vita bontakozott ki, és Szabó Facebook-posztja szerint az indulatok odáig fajultak, hogy a fideszes Boldog István elküldte az anyjába a politikusnőt. Ezt egyébként Mesterházy Attila jegyzőkönyvbe is vetette, mire Szabó Tímea szerint Boldog

 „Félve a közelgő Facebook-poszttól rémülten tagadta a nyilvánvalót, Szűcs pedig közölte, hogy én viszont lehülyéztem Boldogot (nem hülyéztem le, csak javasoltam, hogy a megjegyzések helyett menjen vissza kedvenc parlamenti hobbijához: a korona előtti hajolgatáshoz).”

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Csak az a baj Timike, hogy az (emelt) fizetésért a jövő hónapban is sorbanállnak a mentősök .

Nem egyszeri juttatás egy fizetésemelés drága. Ja. Kell az stadiomra.
glorianna
Boldog Istvánnál ez a vita hangneme. Csak tudnám, h BI mit keres a parlamentben, mert ez a stíl a sarki becsületsüllyesztőbe sem való, nemhogy az ország házába.
Zeta
A kedves képviselő csak a szép hagyományokat ápolta. A nők becsülete.
JAJMÁR
A nyilvànossàg az egyetlen fegyver. Persze lehet, hogy nem volt gyerekszobàja, vagy egyèb hànyattatott sorsa miatt maradt ki èletèből a tiszteletre nevelès...
JAJMÁR
@Peller Anikó: Ne viccelj , az emelès összege egyèrtelműen èv vègèig van szàmolva... mert tudod drága, az nem "ecceri" juttatás, de költsègvetèsben mègis egyösszegben szerepel. Èrti?
vadnarancs
Hol vagy Kopácsi? Böfögj valamit az elvtársaid viselkedésére!
karma1
@vadnarancs: Azt az idiotat kizartak... Meg a FB-n a sajat ismeroseit, baratait is elkuldte az anyjukba. Hat nekem nem hianyzik, mi is allando vitaban alltunk, jobban mondva engem mondott el mindennek, de en blokkoltam ot.
Asszem, a fb-n tobben is blokkoltak es bejelentettek, szerintem teljesen ki is zartak.
emerencia
@Foxley: Jó ötlet de ezzel Szabó Tímea lesüllyedt volna tapló Boldog István szintjére.
eszegfu
@karma1: 01:24 Sajnos nem zárták ki a fb-ról...6 órával ezelőtt még ott irt.
karma1
@eszegfu: Akkor lehet, hogy csak nekem sikerult blokkolnom? Tudod, ide a cikkek ala is szokott mindig valami orbitalis okorseget
karma1
@eszegfu: ...irni...:o)) Lemaradt...:o))
eszegfu
@karma1: Tudom ki ez a "nemnormális"! Nézd meg "A Soros-terv sokkal komolyabb veszély..." c. hirnél is még 7 órával, azaz olyan hajnali 2-kor irt.
nezelodo
Nem kell csodálkozni, mélykeresztény politikus, mint a vezére.
karma1
@eszegfu: Koszi, megnezem, csak tudod, azert is hagytam le az utolso szot a hsz-embol, mert ma van a szavazas, es nagyon izgulok az eredmeny miatt...:o)) Most ulunk a TV elott, es remeljuk, hogy gyoz a "jobbik" (aki nalunk a fidesznek megfelelo nemzeti part, es egyaltalan nem jobboldali).
Na, most jol megzavartalak , ugye?
Csak itt nem lopjak el a kozpenzeket, es a nem odavalo emberek meg a valasztasi kampany soran kiestek, mert az emberek eluztek oket, illetve a vezetok levontak a megfelelo kovetkeztetest es maguktol mondtak le,.
Na, ez otthon meg veletlenul sem fog megtortenni. Igaz viszont, hogy az itteni poitikusok ha nem lesznek megvalasztva, egyszeruen visszamegy a munkajahoz, vallalkozasahoz, vagy a farmjara..
magyarbakancs
"A költségvetési bizottság éppen azt tárgyalta, hogy a Párbeszéd javaslata alapján, 10 milliárd forint elkülönítésével azonnal emeljék-e fel hatvan százalékkal a mentősök fizetését."
Nem tudom ez a hölgy buta,vagy debil?
60% -os emelés a mentősöknek akkor a többi embernek is kellene annyit adni
Az EÜ más ágainak is kellene ekkora béremelés..
eszegfu
@karma1: Az biztos, hogy az itthoni választások napján én is folyamatosan nézem a hireket! Értem én: itt most a "jobbik" egy jelző -- tehát nem a rosszabbik. Nálatok hány évente vannak választások?
Csizmás Kond
...ha már ő is beismeri, hogy kurva volt, milyenbe kellett volna küldje ???
karma1
@eszegfu: 3 evente. Mindenki elore regisztralva van - kizarolag a nev es lakcim, semmi mas, hogy a postai tajekoztatot megkaphassuk idoben -, es rendkivul egyszeruen, vilagosan le vannaki irva az indulo partok, es hogy az en korzetemben kire szavazhatok.
Ebben a levelben leirjak, hogyha nem valtozott a lakcimem, vagy a nevem az utolso szavazas ota, akkor semmit sem kell tennem, csak a szavazas napjan elmenni szavazni, es ott leadni azt a kis letepheto szelvenyt, amit ez a level tartalmaz. Ott megkerdezik a teljes nevunket, elottunk lepecsetelnek egy ivet, amin osszesen ket kerdes van:
1/ Melyik partot szeretnek a Parlamentben vezetokent latni - itt felsoroljak a nepszeruseg szerinti osszes partot (legnagyobb partok elol, aztan azok a kis partok, akiknek csak 1-1 % a tamogatottsaga. NAGYON FONTOS: Csak az elso 3 legnagyobb partnak a kepviseloire szavazhatsz, a kispartok NEM allithatnak ki indulo szemelyt, mint lehetseges miniszterelnokot! Magyar viszonylatban viszont ez azt jelenti, hogy az elso 3-4 part allithatna csak ME jeloltet, pl. az Egyutt, vagy Moma, Momentum NEM! A valasztasok ertekelese utan pedig a ket nagy part (a parlamenti ulesrend szerinti JOBB es BALOLDALra eso 2 nagy part ) eldonti, hogy ezek a kis toredekpartok, akik csak 1-5 fo kepviselovel kepviseltethetik magukat a Parlamentben, hova akarnak ulni? Itt most a Munkaspart (Labour) es a Nemzeti Part (National Party) oszlik meg, es peldaul a Zoldek, a Maori, A Torvenyesseg, stb. pici partok eldonthetik, kit erositenek.
2/ Szemely szerint kire szavaznak - Ez csak az elso 3 nagy partnal volt megjelolve, a helyi kepviselo.
Eladott Ország
Nem véletlen, hogy alig maradt értelmiségi a párt környékén. Aki maradt, az is olyan, amilyen,
velejéig korrupt, kirekesztő száj álkeresztény.
Béla333
Fel kell jelentini ezt a bunkó Fideszest nagy nyilvánosság előtt...-ért!
Legalább fizessen ez a mocsok!
justhpeter
Csak a fideSS átlag IQ jelent meg. Nincs ebben semmi meglepő, @Eladott Ország: 10:00 már vázolta a probléma alapját.
Eladott Ország
A téma körül éles vita bontakozott ki, és Szabó Facebook-posztja szerint az indulatok odáig fajultak, hogy a fideszes Boldog István elküldte az anyjába a politikusnőt. Hát persze, hogy így is kell ezt, elvtársak, többre jutunk a nyers, primitívséggel ott, ahol szakmai szempontoknak kellene érvényesülniük. Még jó, hogy a képviselő asszonyt nem akarták taknyán és vérén eltávolítani a helyszínről, csak ne emelgesse ő a mentősök fizetését. Arra ott van Boldog István és a Fidesz. Eh, köpni kell.
Csizmás Kond
@nemkati: ...csak kiértékeltem a mondottakat...
eszegfu
@karma1: tegnap 9:44 Köszi az információt, legalább van valami halvány elképzelésem erről is!:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.