Gyurcsány Ferenc volt miniszterelnök tatabányai fórumán azt hangoztatta, nem a közös lista a győzelem kulcsa a 2018-as országgyűlési választáson. Szerinte a DK pozitív meglepetés lesz jövőre.

Nem igaz, hogy a közös lista több szavazatot hoz, mint egy legalább öt százalékot elérő párt külön listája, nem ez a győzelem receptje – mondta Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke csütörtökön, tatabányai lakossági fórumán.

Gyurcsány máris belekötött az MSZP összefogási javaslatába

Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

A politikus szerint azoknak kell valamilyen együttműködést keresni, akinek nincs meg az öt százalékuk. Kijelentette; "a DK-nak nincs ilyen problémája".

A Demokratikus Koalíció a következő választások egyik legnagyobb pozitív meglepetése lesz, az egyetlen párt, amely meg fogja többszörözni mandátumai számát – fogalmazott.

(MTI)

(Címlapi kép: Facebook/Gyurcsány Ferenc)

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
És mit szól ehhez Gyurcsány? Hol lehet megnézni, hogy ilyeneket mondott e?

Nem tudom mi az a közös lista, de azt kell megoldani, hogy mindenhol csak egy (potenciális) kihívója legyen a fülesznek akire érdemes szavazni a gekkó ellen, mindegy kiféle.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
@Béla333: Bocsi, Belus, de ram senki nem ro ki semmilyen feladatot sem, nem vagyojk DK parttag, nincsen kapcsolatom DK-s vezetovel.
botka Rolexe pedig teny, pont annyira, mint rogantonyoe vagy lezerjankoe. Ez teny, nem ragalom. Ha pedig valaki a szegenyek partjara all, akkor ne Rolexszel a keze'n szalljon ki egy A8-asbol, amiben csak a legkondi egy magyar kozmunkas csalad evi jovedelme.

Mar elmondtam szazszor, hogy nem a levegobe irogatok, hanem a barataim, csaladtagjaim nehez helyzeten es a sullyedesukon latom a mindennapok borzalmat, es azt, hogy az utolso "emuttnyocevben" hova zullott az orszag.
Ilyen melyen meg a haboru utan sem voltunk, mert akkor volt felepiteni valo, munka, ujjaepites, gyerekszules, a traumak feldolgozasa.
Mara maradt a remenytelenseg, bizonytalansag es teljes kilatastalansag.
Ne mondd, hogy nem, mert megtapasztaltam, bar meg a hulye antall kormany alatt, nem a kesobbi kormanyok politikajanak kovetkezmenyekeppen...
Béla333
@karma1: 09.00
Ugyan már!
Néhány hónapja te dicsekedtél itt az írásaidban, hogy DK belső információkkal rendelkezel!
Emlékszel? Akkor, amikor megnyertem a pezsgőt tőled, mert én azt mondtam, hogy nincs semmiféle bizonyíték Gyurcsány kezében, amiről itt hónapokig pimpogott, te meg azt állítottad, hogy tuti belső infód van arról, hogy ez csak egy jól kitalált menetrend.
Egyébként mindenkinek van legalább annyi felelőssége hogy ha egy mindenki által olvasható nyílt felületre írogat, hogy ha tetszik neki, ha nem, a leírt véleményét mások is olvashatják!
Ha igazat ír - azt is, ha mocskol (most nem rád gondoltam) akkor azt is!
wpym
A betonba kötnél bele, úgy nyakig, a cimboráiddal együtt!
karma1
@Béla333: Belus, en NEM Gyurcsanytol, vagy valamilyen vezetotol kaptam fulest, hanem olyabn valakitol, aki okozuluk ISMER egynehanyat. Ez teljesen mas dolog - most is ezt allitom, mint akkor, mert akkor is ezt mondtam, mivel igy van...:o))) Tehat vallalom az akkori es a mostani velemenyemet is, mi a problema ezzel?Mert szerintem semmi.
Lehet, hogy annak az infonak a kiszivarogtatasa sem volt veletlen, bar inkabb 90 % annak a valoszinusege, hogy mar Gyurcsany kezeben vannak a papirok.
Van egy olyan erzesem, hogy ebben a jatszmaban mindenki kiva'r, megvarja, mit lep a masik.
ahogy most allnak a dolgok, a legeszetlenebbul a fidesz es az mszp csapkod mindenfele. 7 honap van a valasztasokig, tehat meglatjuk...
karma1
@Béla333: 08.52-re: Arra azert gondolj erosen, hogy bartus Amerikaban el, az ottani Nepszavaba (is) irogat, es azert ott Hosszuekrol meg Tusuprol vannak am eredeti amerikai ujsagcikkek is, nemcsak a magyar, MTI altal vastagon cenzurazott hirekbol szemelgeti a velemenyet. Tehat azzal kapcsolatban akar igazat is irhatott bartus...
(Bar en ahhoz a cikkhez nem szoltam hozza, de ez mas ugy...)
terlasz
@Béla333: Bartust már régen nem olvasok. A véleménycikkeit mindig túltolja a szélsőségesség határain.
Emlékszem ám még a 14-es választások előtti időkre, amikor Gy. faszagyerek, a legtehetségesebb politikus volt számára és megpróbálta irányítani, a bojkott irányába terelgetni. A folyamatosan üzengetése nem jött be, ezért aztán durván ellene fordult, mert ugye a mi jó Bartusunk a legdemokratább magyar (szerinte). Szerintem meg kb. annyira, mint Orbán, de lehet, hogy rosszabb. Mellesleg mindenkit kirúgott maga körül, aki nem értett egyet a véleményével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.