Beer Miklós szerint be kell fogadnunk azokat, akik megkapták a menekültjogi státuszt.

A váci püspök szégyelli magát az őcsényi botrány miatt
Fotó: Youtube

Elsöpörte a népharag Őcsény polgármesterét és azt a panzióst, aki néhány, Magyarországon menedékjogot kapott menekültet nyaraltatott volna saját vendégházában. A falu első embere lemondott, a panzióst pedig életveszélyesen megfenyegették, és kiszúrták az autójának kerekeit.

A 444.hu megkereste Beer Miklós váci püspököt, aki elmondta, szerinte ez egy szonda a mai magyar társadalmunk állapotáról, a közhangulatról. A püspök roppant szomorú a történtek miatt.

„Sajnos én magam is ezt tapasztalom, hogy az emberek jelentős része ennyire vakon elutasító. Pedig ezek az emberek az állami hivataltól oltalmazotti státuszt kaptak. Ez már nyilván nem is jutott el a helybeli lakosok tudatáig"

- fogalmazott Beer.

A püspök szégyelli magát amiatt is, hogy sokan valószínűleg azért nem segítenek az elesetteken, mert mit szól majd a szomszéd. Más megoldást nem lát, mint példát adni, hogy lehet velük is együtt élni békében.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A vaci puspokben meg igazi hit munkal, jozan esszel latja a helyzetet...
Ma a regisztralt menekulteket, holnap a santakat, aztan az oregeket, a ciganyokat, aztan a szegenyeket taszitjak ki maguk kozul ezek a megvezetett, alulmuvelt idiotak...
Szegyen, hogy ezek a valakik - embernek nem neveznem oket, mert akkor humanumnak is kellett volna belejuk szorulni - annak akarnak megfelelni, hogy egy elmebeteg megdicserje a tettuket.
Fogadni mernek, hogy eletukben nem lattak meg menekultet...
Mikozben az orban altal befogadott 30 ezer migransrol surun kussolnak , az mar nem jut el az ocsenyiek debil fejebe, micsoda veszedelmet eresztett rajuk hon szeretett diktatoruk a nem regisztralt, nem ellenorzott gazdag migransokkal... (akik nem egyenloek a menekultekkel)
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
A vaci puspokben meg igazi hit munkal, jozan esszel latja a helyzetet...
Ma a regisztralt menekulteket, holnap a santakat, aztan az oregeket, a ciganyokat, aztan a szegenyeket taszitjak ki maguk kozul ezek a megvezetett, alulmuvelt idiotak...
Szegyen, hogy ezek a valakik - embernek nem neveznem oket, mert akkor humanumnak is kellett volna belejuk szorulni - annak akarnak megfelelni, hogy egy elmebeteg megdicserje a tettuket.
Fogadni mernek, hogy eletukben nem lattak meg menekultet...
Mikozben az orban altal befogadott 30 ezer migransrol surun kussolnak , az mar nem jut el az ocsenyiek debil fejebe, micsoda veszedelmet eresztett rajuk hon szeretett diktatoruk a nem regisztralt, nem ellenorzott gazdag migransokkal... (akik nem egyenloek a menekultekkel)
szaboria1
@durbincs: Mi volna ha elővennéd a bibliát.
terlasz
@durbincs: Anyáddal is így szoktál beszélni, ha nem egyezik a véleménye a tiéddel? Több tiszteletet!
Mellesleg igaza van Karma1-nek még akkor is, ha ez neked nem tetszik. Nem a távolságon múlik, hogy kibe mennyi humánum szorult. Sokat megfordultam az arab világban, de sosem kellett félnem tőlük.
Engem sem lehet megtéveszteni néhány sötét bőrű gyerekkel való ijesztgetéssel. Talán még vittek is volna valami pluszt az ostobán magába forduló falu életébe. De, ha fentről mást üzennek az alattvalóknak...
Cicamama55
@durbincs: Nem bántani akarom, nem kötözködöm, csak azt szeretném kérdezni Öntől, miért nem fogalmaz összeszedettebben, ír teljes mondatokban a hozzászólásaiban is úgy, mint azt a híreiben teszi. Csak a "?" írásjelet használja. Ez tudatos?
papa.49
@Cicamama55: Persze a mi bosszantásunkra van kitalálva az egész figura, meg hátha leszokunk a propiról ...
papa.49
Egyébként meg végre egy olyan püspök aki komolyan veszi a Jézusi tanítás lényegét, hogy nem eltiporni kell azokat akik már úgyis bajban vannak, hanem segíteni nekik !!!
Ez a püspök egy igazi PAP így nagy betűvel !!!
a helység kalapácsa
"A váci püspök szégyelli magát az Őcsényi botrány miatt" - Erdő Péter bíboros helyett is
papa.49
@a helység kalapácsa: Szerintem meg a bíboros szégyellje magát az egész menekült ügyben tanúsított magatartása miatt, amivel még a Pápai elvekkel is szembe megy !!!
Cicamama55
@durbincs: Nem tudta értelmezni, amit konkrétan, minden hátsó szándék nélkül kérdeztem-TISZTELETTEL-Öntől. Én csupán arra kértem választ, nem másra. Soha nem szoktam senkinek nekiesni a hozzászólásaik miatt, mert ÉN tiszteletben tartom mások magánvéleményét.
Cicamama55
@durbincs: Na ez így rendben van, de nem hagy nyugodni a végén a kérdőjel! :))))
Cicamama55
@durbincs: Nyitott gondolat, melyet mindenki úgy fejez be, ahogy neki tetszik. Akkor, amit Ön ír, az egyszerű gondolatkeltés, nincs konkrét álláspontja? Csupán vitát generál?
Cicamama55
@durbincs: Egy értelmes ember, aki valami miatt nem annak mutatja magát...Nekem ez jön le a hozzászólásaiból.
Cicamama55
@durbincs: Én békében bárkivel, az értelmi fogyatékosokkal is tudok élni. De minden kapcsolathoz minimum két ember kell. Ha valaki bántalmazni akarna tettlegesen engem, vagy a szeretteimet, anyatigrisként védekeznék, abban biztos vagyok! Álláspontok, szavak ellen lehet érvelni, s ezzel én szoktam is élni. Ha valaki tud, nem zárkózom el a meggyőzés elől sem. Hiteles, jó kommunikációval csodákat lehet tenni! Én ismerem magamat, de a másik felet ha nem ismerem, de valami miatt érdekel, figyelni kezdem. Akik érdektelenek számomra, azokkal nem foglalkozom. Ön, a cikkeit, s a hozzászólásait olvasva egy kihívás volt, ezért kezdeményeztem a "beszélgetést".
szaboria1
@durbincs: Szeretnék kisasszony lenni de már igen csak eljárt felettem az idő.
Csak egyet kellene megértenie ha hisz az isteni tanításban akkor a szerint is kellene élnie. Nem gyűlölködni.
silber13
@Cicamama55: Az " értelmes ember "-től Durbincs nagyon messze áll, szerinntem. egy végtelenül primitív lény, feje tetejéig gyűlölködéssel megtelve! És amint már másutt írtam: egyre inkább azt érzem,, hogy Durbincs magának a szerkesztőségnek a csinálmánya!
Cicamama55
@silber13: Nem primitív, ebben én biztos vagyok! A szerkesztőséggel való kapcsolatára magam is gondolok.
szaboria1
@durbincs: Több dologgal szembesültem életem során mint gondolná. Tudni kell bánni az emberekkel. Pl. Görög, Kubai ja és volt a mikor egy csomó arab származású jött ide a 70-es években nem beszélve a Vietnám és Kínai idetelepültekről. Érdekes akkor senki sem tiltakozott.
silber13
@Cicamama55: Ha nem primitív, akkor ez méginkább alátámasztja,hogy Durbincs a szerkesztők, vagy ott néhány szerkesztőségi tag szüleménye, akik például stornírozták a moderátort mint olyat is!
silber13
@durbincs: Paraszt kuss! Nyomás a disznóólba, ahová való!
Cicamama55
@silber13: Itt biztosan nincs moderátor, mert az közbelépne ha valamit jelentenek...Én egyszer megtettem, és azóta se lett SEMMI!!! :((((
silber13
@Cicamama55: Másfelől viszont ennek az izének, Durbincsnak érdemes megfigelni a hozzászólásait! Sosem a témára reagál, eseleg vakkant valamit néhány szóban , de a kommetek szinte 100%-át más kommentelők gyalázása, köpködése teszi ki.Bár abban isszerfelett silány, mert egy szöveget másolgat orrvérzésig! Szóval, ha létezik egy pénzért mindenre kapható troll. " Pearaepe accidit ut utilitas cum honestate certet...Gyakran megesik, hogy az érdek a bescülettel vetekedik"
kokopelli
...kedveseim,ki az az "ilber"? Az "rany" nővére vagy a "latin" bratyója? :--(
silber13
@kokopelli: Hagyd csak, most éppen a nagy nyelvújíó szerepében akar tetszelegni!:-)))
silber13
@Cicamama55: És figeld meg az elmebeteg gügyögését A kicsinyítő képzők beteges mennyiségű használatát! Azt hiszem, összkerék defektes az ürge!:-)))
magyarbakancs
A püspök úr a volt Balassagyarmati keresztény általános iskola,és gimnázium igazgatóját MF is menesztette csalásért okirat hamisításért.
az illető a Fidesz megyei közgyűlésében tevékenykedik.
Heves megyébe tették a tárgyalást.mivel AZ IGAZGATÓ HELYETTES A MEGYEI FŐÜGYÉSZ FELESÉGE.

A püspök egy karakán ember.
Cicamama55
@durbincs: Más dolog valakikkel bizonyos dolgokban egyetérteni, mint valakit a szívünkbe zárni! Ha nem tapasztalta meg a különbséget, nem ismeri az Életet! "Szeretet nélkül az élet: halál."
Müller Péter
silber13
@Cicamama55: Ez? Ennek a szeretet szitokszó és vaskos káromkodás! Csak másokat képes ekézni, másokba képes bekerugdosni,eg önmagát és a csúti hájtömeg vezérét imádja! Hja, meg a fiatal fiúkákat, de zokat számlálatlanul!
Edmond Dantes
Nem tudom,hogy Őcsényben plébános vagy lelkész van e.Ő mit mondott? Mindegy,hogy melyikük,mert az Evangélium előírása,szelleme mindkettőre ugyanúgy vonatkozik,hiszen keresztények mindketten.Ha nem szóltak a gyűlölet ellen,akkor Beer püspök úr helyettük is szégyenkezhet, egyszerűen tisztességes emberként.
quadrocopter
"Beer Miklós szerint be kell fogadnunk azokat, akik megkapták a menekültjogi státuszt."

Akinek e kijelentés ellen van kifogása, az kezeltesse magát! Egy szó sincs illegálisan érkező befogadottakról!
kokopelli
@silber13:(10:45) Akkor az én ánuszomban is "megújíthatja" a nyelvét,ha előtte
sósavval kimosta az Orbán által teleß@rt pofáját! Ennyi öröm neki! ;--))
kokopelli
@quadrocopter: a püspök úr legalább tudja,nem úgy mint a fideszbarmok,hogy az
érkezők mind "MENEKÜLTEK" (elfogadott vagy elutasított),és nem "EMIGRÁNSOK"!
Szégyen és gyalázat,hogy a kormány ezt nem tisztázza politikai céllal!
silber13
@Cicamama55: Modi itt már régóta nincs, legfeljebb papíron létezik.Ré gebben valóban volt és kemény ember lehetett, mert sokakat kivágott, fele annyira sértő megjegyzésekért,mint amit ez a morális selejt naponta elkövet!
silber13
@durbincs: Mit vartyog itt össze-vissza vén buzeráns? A cikkre próbáljon válaszolni vén hülye. De ahhozvalami ész is kellene. Tehát marad a :Paraszt kuss! Takarodjona disznóólba, oda való!
dr. prédikátor
@durbincs: megadtad a választ ! te valóban a NEMZET SALAKJA VAGY!!!Egy moslék gyökérrágó büdös lótetű !!!Érted e, he ??
volvós
" - Pedofil csuhás, térdre ! " mondta anno a felcsúti ifjú !!!
Jozefina
Vác elég közel van Esztergomhoz. Talán Erdő urat is felvilágosíthatná a Váci Püspök Úr!!!
silber13
@Cicamama55: Így bizony! A régiekmég emlékeznek eg Mannó nevezetű egyedre, állítólag fizikus volt, és olyasmi alpári szövege volt, mint itt ennek a félnótásnak. Igaz csak egyszer írt olyasmit, de egy órán belúl repült örökre!
Cicamama55
@silber13: Több / 5-6/ éve kísérem figyelemmel ezt az oldalt, s még 1-2 éve is töröltek itt hozzászólásokat, meg "letűntek" emberek. Konkrétan most a "tavasz" nevű hozzászóló jutott eszembe. Most bárki betévedhet és trágár módon sértegethet minden zokszó nélkül itt bárkit. Én a közelmúltban egy hozzászólás után gondolkoztam el azon, hogy törlöm a fiókomat, s hagyom az egészet itt a csudába. Még nem döntöttem el, várok, fog-e történni valami.
silber13
@Cicamama55: Tényleg a "tavasz"!! Emlékszem rá! A mostani helyzet az,hogy adott egy kommentelő, aki már régen kiverte a biztosítékot mindenkinél, és a szemétsége miatt azt kapja a többiektől, amit megérdemel De nem szabad megfutamodni Cicamama, reméljük lesz még jobb is! Fel a fejjel!
Cicamama55
@silber13: Köszönöm szépen a bátorítást. :) Ami visszatart, hogy valóban jó kis állandó társaság írogat ezen az oldalon. Viszont az, hogy ilyen gazdátlan, ellenőrizetlen lett a Propeller, s minden retorzió nélkül trágárkodhat itt bárki, hát enyhén szólva is elgondolkoztat.
volvós
@Cicamama55: 17:40

Ne csodálkozzunk, a nyalonc trollok soha nem kapnak ki,
lásd manapság a " jelentem " gomb is deaktíváltva lett...:-((
silber13
@durbincs: Paraszt kuss! Nyomás a disznóólba, ahová való
Cicamama55
@volvós: Nincs kikapcsolva, mert egyből visszajelez, s utána meg is jelenik, hogy a moderátor meg fogja vizsgálni. Működik maga a "gomb", csak a történet ezzel véget is ér! :((((
Cicamama55
@Jozefina: Igen, én is annyit gondolkoztam ezen... Nemhogy a keresztény embereket, de a papokat is megosztották, "szétbeszélnek" Isten szolgái! Szabadon gyalázhatják a Ferenc Pápát, szemünkbe hazudoznak a kereszténynek mondott kormányunk tagjai, s semminek nincs semmi következménye. Ilyen következmények nélküli világ lettünk, ahol csak az számít bűnnek lassan, ha nem a kormánypártokkal egy hullámhosszon van valaki...
silber13
@durbincs: Paraszt kuss! Nyomás a disznóólba, ahová való
silber13
@szaboria1: A biblia mellett a magyar értelmező szótárt és a helyesírás szabályait is. Mellesleg nem ártana, ha elvégezné a csökkent képességű pártmunkás dolgozók általános iskoláját is!
Pálinkás Pál
@karma1: Azt áruld el nekem,hogy az orbán által "betelepített" kötvényes,aki másnap már nincs az országban ,mert nem hülye...mi veszélyt jelent rám??Szemben a dédelgetett vadembereiddel,akik amerre járnak csak dúlás marad utánuk!! Gondolod a kötvényesek itt élnek?? Na ne röhögtess,nekik csak a papír kellett hogy szabadon közlekedhessenek...És gyanítom aki 300 ezer Eurót lerak a papírért ,nem fog nőket erőszakolni,meg kamionnal belehajtani a tömegbe,mint ez a sok senkiházi akinek szerintetek itt a helye!!!
quadrocopter
@durbincs: Buta primitív, iskolázatlan gyökér jószág vagy, csicska! Még mindig nem menni magyar nyelv te f@sz? Csak a kérdőjeleket ismered fel - te f@sz? Debil perverz állat!
quadrocopter
@Pálinkás Pál: Megint előre majrézol, Palika? Mi támasztja alá, hogy a kötvényes másnap már nincs az országban? Tucc róla, hogy rengeteg kínai itt nyitott üzletet? Hogy albánokból is van bőven?
Hogy arabokból is van elég?
silber13
@durbincs: Paraszt kuss! Nyomás a disznóólba, ahová való!
silber13
@durbincs: " delérium " "puffoka " :-)))Megszakadok a röhögéstől
homokosok gyöngye!
quadrocopter
@durbincs: Buta primitív, iskolázatlan gyökér jószág vagy, csicska! Még mindig nem menni magyar nyelv te f@sz? Csak a kérdőjeleket ismered fel - te f@sz? Debil perverz állat!
karma1
@Pálinkás Pál: 13.26-ra Ferfi letedre olyan naiv vagy,. mint egy 16 eves koristalany...
NEM regisztraljak, NEM ellenorzik ezeket a kotvenyeseket, mindenkinek tiszta uzlet: roganek kapnak 5 evre 300 ezer eurot (amit a futamido vegen visszafizetnek kamattal es hozammal egyutt, persze mar nem roganek, hanem a magyar allam az adofizetok penzebol),. es ezek bizony potencialis terroristak lehetnek, sokkal inkabb, mint a Petracska altal felrugott, gyerekevel menekulo futballedzo volt...
Fol kene ebredned es neha kinezni orban s..ggebol. Csodakat latnal, kis naiv
Pálinkás Pál
@karma1: Ezt nekem mondod?? Nagyon jól tudod,hogy utálom orbánt...és bukásuk után ővelük fizettetik vissza a pénzt..és hogy fociedző??? ugye csak viccelsz???Arról már nem is beszélek hogy szó sem volt felrugásról...Mellesleg annak a ganénak már el sem kellett volna jutni Petráig,ha a zsaruk végzik a dolgukat!!! Mint a videó fényesen bizonyítja,azok csak bambultak!!!
karma1
@Pálinkás Pál: jo kis fasiszta fazon vagy... Remelem, majd ha neked kell szaladnod az orszagbol, hasonlo elbanasban lesz reszed...:o)))
Pálinkás Pál
@karma1: Aha...szóval nem tudsz mit válaszolni,jön a nácizós duma!!!Tudod,van a mondás,nem azt nézem mit mondanak,hanem hogy ki mondja!!!Változatlanul nem láttam itt egyikőtöktől sem,miért kéne befogadnunk a sok naplopót,mert kb 10 százalékuk ha szír...azonkívül ,hogy megértsd korlátozott képességeiddel...a menekülő csörgőkígyókat sem fogadom be,mert előbb-utóbb hálából megmar!!!
karma1
@Pálinkás Pál: Letagadod a videot, amit laszlo petra teveje forgatott.
Nem olvastad azt a cikket, amibol kiderult, hogy a felrugott ferfi a hazajaban futball edzo volt, es azonnal kapott allast Franciaorszagban. Ez a cikk itt is volt, a Propin.A rasszizmus meg frocsog beloled, holott tudnod kene, hogy 56-ban sem mindenki a forradalom elol menekult es a olitikai uldoztetes elol, hanem nagyon sok koztorvenyes is raszabadult akkor a Nyugatra...
Akik valogatas nelkul mindenkit befogadtak akkor...
Nem kell valaszolnod, mert kurvara nem erdekel a rasszizmusod es orban Ocsenyben megnyilvanulo ku-klux-klan-os megnyilvanulasa
Kb egy szinten vagytok...
Pálinkás Pál
@karma1: Akkor gondolom azt is olvastad hogy a "felrúgott" muszlim kapcsolatban állt ISIS radikálisokkal...az állásából mellesleg kirúgták ,mert arra is alkalmatlan!!!Az meg hogy te mit gondolsz rólam,marhára nem érdekel!!!A rasszista dumátok meg unalmas már nagyon!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.