Egy ember meghalt, többen megsérültek, amikor kedden hajnalban felborult egy - az előzetes adatok szerint - illegális migránsokat szállító kisbusz Csanádpalota közelében - olvasható a katasztrófavédelem és a rendőrség honlapján.

Forrás: blikk.hu
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
@1magyar: Nem kaptak el oket. Ha az embercsempesz tudott volna vezetni, siman atnyargalnak Nyugat Europa fele a magyar utakon.
Mitol is ved a kerites? Es a hatarorok?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Na ugye, hogy Románia felől sok migri jön?! Egyre többet kapnak el arrafelé.
nevemnick
@1magyar: a fenéket, csak román vendégmunkások voltak, akik a téli mezőgazdasági idénymunkára érkeztek. :D :D
papa.49
Kérdés a söndörök meddig akarták kísérni az illegális migránsokat szállító teherautót, esetleg míg át nem érnek a határon nyugatra ???
karma1
@1magyar: Nem kaptak el oket. Ha az embercsempesz tudott volna vezetni, siman atnyargalnak Nyugat Europa fele a magyar utakon.
Mitol is ved a kerites? Es a hatarorok?
papa.49
@karma1: Semmitől, csak így lehetett ellopni 200 milliárdot, mert azt ne hidd hogy a ,,gyagya kerítés,, 270 milliárdba került !!!
Az anyagot az Uniótól ingyen kapták, a tüzihorganyozást Dunaújvárosban a rabok végezték, szintén ingyen, csak a felállítás került pénzbe !!!
1magyar
@karma1: Románia felé nincs kerítés, azért tudnak átszökni.
karma1
@1magyar: Romania felol igenis szamitanak menekultekre, mert Romania felol IS jott menekult, nem csak Szerbia felol. Ha nincs kerites, akkor ott viszont sokkal komolyabb hatarorizetnek kell lennie, nekem ne mondd azt, hogy a megerositett hatarorseg pont a szerbiai keritesnel varja a drotsoveny mogott a menekulteket, mert az nem eletszeru. Ahol a kerites van, ott kisebb emberi ellenorzes kell, ahol nincs kerites - Romanianal - ott pedig tobb emberre van szukseg. Nem hiszem, hogy ezeket siman atengedte volna akar meg egy laza ellenorzes is. Ha viszont ilyen laza a hatarellenorzes Romania felol, akkor hajra embercsempeszek, keressetek magatokat halalra, mert a magyar allam IGY vedi a sajat- es Europa hatarait.
Mindenesetre a propaganda nem ezt sulykolja a radiobol, tv-bol, sajtobol...
karma1
@papa.49: na, ezt az infot ismerve meg cifrabb a dolog, szoval a csuti vizigot azt kerte Brusszeltol, hogy fizesse ki neki a kerites aranak a felet, AMI UNIOS ANYAGBOL KESzZULT? Hat ehhez aztan pofa kell...
papa.49
@karma1: Ne feledjük Románia is Uniós ország tehát neki kéne védeni a saját határait a menekülők ellen, de mint szokott lenni pont leszarja ezt is ...
1magyar
@karma1: Ha nem maradnak itt, akkor menjenek! A románok nem engedték oda a kerítést.
Meg mérkell és zenekara úgyis ellenzi, nem ad rá pénzt, akkor fogadják az illegálisan, zöld határon szökötteket!
1magyar
@karma1: Egyébként elmehetnek Ukrajna felé Szlovákiába, Cseheknél is elbóklászhatnak a banyához!
karma1
@1magyar: Ne haragudj, de te nem vagy komplett! Nem erted, hogy mit sulykol mindenkibe orban? Elsosorban a rettegest, a felelmet olyanoktol, akiket szinte sosem lattatok, nem is talalkoztatok veluk.
Ha orban VALOBAN meg akarna vedeni az orszagot (most hagyjuk europat, csak beszeljunk a rettegesben tartott magyarokrol), akkor nemcsak Szerbia, de Romania es eszakabbra, az ukran hataron is epit keritest, amin egy szunyog se ki, se be.
Ellenben orban PENZERT beengedett mindenfele ketes elemet Magyarorszagra egy kalap penzert, AMIT RAADASUL VISSZA IS KELL ADNI EZEKNEK A KETESHIRU EGYENEKNEK, amikor 5 ev mulva lejar a kotveny.
Ha BARKI beteheti a labat az orszagba, akkor az - orban elvei szerint - mar potencialis terrorista lehet - honnan tudod te, hogy ez a 19 becsempeszett valaki csak at akart-e utazni az orszagon, vagy mondjuk Bajan fol akarta robbantani a falukozpontot??? HONNAN TUDOD, HOGY PONT NEM OK VOLTAK-E A TERRORISTAK??? Ha a sofor nem csinal balesetet, akkor sosem derul ki, hogy beleptek az orszagba, BARMILYEN SZANDEKKAL.
Ha valamit megtiltasz, akkor legy kovetkezetes.
Ha en azt mondom, hogy a ferjem baratai ne jojjenek hozzank, mert nem szeretem oket, mert a ha'zam, az otthonom a beke szigete, es ez tobbszor el is mondom a ferjemnek, akkor egy rohadt szot se szolhatok, ha o meg azt mondja, hogy jo, az en barataim se, de a tieid se johetnek ide, mert az otthonunk a beke es a csend szigete, nincs buli, bbq a kertben, - SENKI NE JOJJON HOZZANK! Es ezert teszek egy olyan kaput a birtok vegere, amin nem jon be senki. Ennyi.
Sem orban, se te nem vagytok kovetkezetesek: vagy betartok egy torvenyt (plane amit en hoztam) mindenkivel szemben, vagy a torveny nem er semmit, vagy akkor segget csinaltam a szambol, amikor a penzes migrans jo migrans, a haboru elol menekulot meg a hataron bortonbe zarom.
karma1
@1magyar: Miert mennenek eszakra, ha ok mar megtettek 4 ezer kilometer utat, es a legrovidebb ut nyugatra Magyarorszagon at vezet? Ha te Spanyolorszagba akarsz menni, akkor Svedorszag felol akarnal bejutni? Nem vagy eletszeru, nem gondolsz vegig dolgokat.
1magyar
@karma1: Mert a legrövidebb út kritikusabb, kicsi az esélye az átjutásnak. Arra meg hosszabb de biztosabb.
Amúgy a kötvényeseket sem engedném, de azok talán nem robbantanak, de állambiztonsági szempontból éppen olyan veszélyesek.
karma1
@1magyar: Mitol ne robbanthatnanak??? Egyedul nekik van penzuk megfizetni a 300 000 euros kotvenyt. Az a menekult, aki eppen hogy kenyeret meg vizet tud venni a csaladjanak, nem fog gepfegyverrel tuzet nyitni senkire sem.
De az, aki kifizette a kotvenyt, annak marad meg eleg penze fegyverre, municiora, autoberlesre...
Mit gondolsz, miert pont a magyarok kotvenye a legkelendobb? (Pedig ez az egyik legdragabb, lehet ennel olcsobban, 270 ezerert is venni) Azert, mert a m.o.-i ellenorzes egyenlo a nullaval, ebbe belefernek az interpol altal keresett terrorista-gyanus szemelyek is, akik a Magyarorszagon kapott europai unios utazasi papirokkal minden europai orszagban beutazhatnak gond nelkul. Ha a magyaroktol nem vesznek ilyen kotvenyeket, eselyuk sincs arra, hogy szetszorodjanak Nyugaton.
orban maga a legnagyobb embercsempesz az unioban...
F_Viktor
@papa.49: Írod:
"...Románia is Uniós ország tehát neki kéne védeni a saját határait a menekülők ellen, de mint szokott lenni pont leszarja ezt is ..."

Nos, ezért kellene Magyarországnak is leszarnia, ha már nyugaton nem ellenségként kezelik a menekülteket, s ahogyan tette orbán is 2014-ig.
Persze akkor 700-800 ezer szavazóval kevesebbet tudnának behúzni jövőre.
F_Viktor
@karma1: Írod:
"...aki kifizette a kotvenyt, annak marad meg eleg penze fegyverre, municiora, autoberlesre..."

+ nagyobb a valószínűsége, hogy ezeket a kötvényeseket valamelyik szervezet (anyagilag) támogatja, s ha nem is terroristák, de rajtuk keresztül könnyű támogatni fegyverrel, pénzzel a nyugaton élő terroristákat.
Én ezért mondom, mint te, hogy "orban maga a legnagyobb embercsempesz az unioban"!
Nessy
A státusz keresztényeink szerint biztos Isten akarata volt a baleset!
Én már ezen sem lepődnék meg, az elmúlt napok "keresztényi" nyilatkozatai alapján.
karma1
@F_Viktor: Mindenki ragaszkodik nyugaton a menekultek szigoru leellenorzesehez. Hiaba dobaljak el a papirjaikat, ahhoz, hogy valamit kezdjenek barhol a vilagban, kell egy uj egzisztenciat teremteniuk. Lehet, hogy eppen 60 ezer Ali Mohammed lepett nemet foldre, de MINDEGYIKNEK mas az IRISZE, az UJJLENYOMATA, amit az altala bemondott nevhez meg kell adniuk.
Szerinted hol tart a magyar nyilvantartas ilyen szempontbol?
Nessy
@karma1: Egyáltalán, mi az hogy "nyilvántartás"? Ja, van Kubatov lista! Az elég a hatalomhoz.
karma1
@Nessy: Azert remelem, hogy a rendorsegnek legalabb van egy biztos adatbazisa, amibol jol kiszurhetok a bunozok...:o))
F_Viktor
@karma1: Tudjuk, hogy Magyarországon érdemben nincs regisztráció.
Az is olvasható az Eurostat statisztikákból, hogy 330 ezer, főképpen szíriai menekültet fogadtak be 2015-ben az EU tagországai. Az 1,3 millióból!
Tehát csak náci mese, hogy mindenkit befogadnának.
JAJMÁR
Hitetlen vagyok a témában. Hozzánk nem jöhetnek illegális migránsok, még átutazóban se, (meg kirándulni se) mert egyből kettő lesz, abból meg négy... nemhogy egy egész busznyi! Megváltoztatnák európai és keresztény értékrendünket, veszélyeztetnék nemzeti identitásunkat, meg az életünket.
A legális az más, az nem!
papa.49
@JAJMÁR: De a ,,fizető,, migránsok jöhetnek, az se baj ha egy hadseregre való fegyverarzenál van a csomagtartóban !!!
1magyar
Nehogy azon vitatkozzunk már, hogy pénzes vagy nem pénzes migráns jöjjön! Egyik sem.
Maradjon mindenki ott ahova született, kivéve ha turista vagy házasodik.
qxy
Ez olyan , mint, Mit jelent az ha a Dunán egy Fideszes hulla úszik lefele.?
Semmit, de kezdetnek nem is rossz-.
karma1
@1magyar: 20.21-re Mondd ezt az otletedet a potrohosnak. Ha ezt keresztul tudnad vinni nala, jobb lennel, mint az osszes biztonsagi szakembere.
Rajta, vesd fel neki, azonnal takaritsa ki az orszagbol azt a 30 ezernel is tobb letelepedesi kotvenyest, akit mar raszabaditott az orszagra!
Komolyan mondom, akkor kilometereket nonel a szememben, mert ez a komplett ellenzeknek, Juhasz Peternek sem sikerult.
Sot, semmilyen jkozelebbi infot nem tudott megszerezni tole senki sem a rogantonyo fele kotvenybulirol..
1magyar
@karma1: Majd rájönnek amikor a letelepedési kötvényesek megzsarolják őket!
karma1
@1magyar: Igen, eppen ez nem jutott el a tudatukig. Jol latod... Es jovore , marciusban mar aktualis lesz az elso 430 kotveny visszafizetese...Probaljak nekik nem visszaadni a penzt...
Jon magomed, a 4 eve papirok nelkul Magyarorszagon elo csecsen ex-katona, oszt meglatjuk, ki gyoz...:o))) A TEK nincs am ott mindenhol...:o))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.