Az elvileg független Állami Számvevőszéket hirtelen érdekelni kezdte a Jobbik plakátolása. Papírokat kért, majd amikor a Jobbik odavitte, nem vette át. Miért lett hirtelen érdekes a Jobbik a számvevőknek?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Ez van amikor a fidesz uralja az állami szerveket. Ez már nem demokrácia, csak egy rakás szar.
Eladott Ország
Orbán szesztestvére a libaőrzésben hirtelen mindenhez elkezdett érteni.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/11/korrupcio_vier.jpg
Messze még április elseje, de szerintem ennél viccesebb hír már addig nem lesz. Már
amennyiben képesek vagyunk szívből röhögni a saját kínunkon. Az történt, hogy ötödik
szülinapját ünnepli a korrupcióellenes megállapodás. A zsúron jelen volt Pintér Sándor olajozott és száz évre titkosított múltú belügyminiszter, Domokos László, az Állami Számvevőszék (ÁSZ) elnöke, Handó Tünde, az Országos Bírói Hivatal elnöke, másodállásban Szájer József felesége, Hajnal Péter, a Kúria tanácselnöke (Darák Péter nem ért rá), Lajtár István, Polt Péter helyettese. Ott volt továbbá Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnöke és Windisch László, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke. Ezek fogtak össze, hogy harcoljanak a korrupció ellen. Ha lenne hozzá kedvem, vinnyogva röhögnék. Ilyen hihetetlen cinizmus a világon nincs, vagy ha mégis van, az egy másik univerzumban található. Emberek! Miről beszélünk?
Sámannus
Mé nem szúrták tökön magukat, mint a maszop most békén hagynák. őket.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.