Egyszer minden, így az Orbán-rezsim is véget ért. Ez a rendszer soha nem látott robajjal temeti maga alá megalkotóit és haszonélvezőit, ez az egyik forgatókönyv. A másik, hogy csendben szét rothad, és akkor lesz majd elszámoltatás és ha igen miért nem? Bruck András FB bejegyzése, a Momentum ígérete kapcsán

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
azért még hosszasan sorolhatnánk a legnagyobb gaztetteiket!
cikicakk55
@RonaGyuri: Felrobbanna a gép mire mind leírnánk.
cikicakk55
Most olvastam el az egész cikket.Az biztos,hogy ha olyan párt kerül hatalomra,ahol a régebbiből csak egy tag is van,már nehéz lesz a számonkérés elszámoltatás. Nem véletlen nem számoltatta el a Fidesz Gyurcsányékat,vagy MSZP-t,ugyan az. Na meg az MSZP sem véletlen nem számoltatta el a Fideszt 2002 után. Mindegyik nyakig benne van,mindegyik párt.Az is amelyik nem volt még vezető pozícióba. Itt tényleg csak akkor lenne esély az elszámoltatásra,ha olyanok kerülnének helyzetbe akiknek még tiszta az előélete.Még akkor is legelőször a törvényt kell átböngészni,mert a FideSS már úgy átvariálta,hogy rengeteg kiskapu lehet rajta,amin kibújhatnak az elszámoltatás alól.Arról nem beszélve,hogy nem csak az elszámoltatás lesz nehéz,hanem a több százezer Forint,Euró, Dollár visszaszerzése év vissza rakásba az államkasszába.Szóval lesz munka bőven.Én abban bízom a legjobban,hogy mindet amelyik bűnös kapják el és zárolják minden vagyonát. Addig verjék őket,még el nem árulják hol van a többi amit már letétbe raktak.
RonaGyuri
@cikicakk55: Jogos; kevés kivétellel így vagy úgy a kádári éra káderei és saját nevelésű káder-kölkei! =))
Sámannus
Bruck András és a Momentum is téved. Akkora hatása nincs senkinek, hogy ezt a a parlagot feltörje.Az ország gazda szemszögéből parlagon van szinte minden erőforrása kihasználatlan szinte csak saját árnyéka. Ezt az eltunyúlt besavanyodott népet kellene felrázni, és munkára, önmaga megvédésére ösztönözze. képtelenség a demagógia oly mértékben beégett a rendszerbe, hogy az embereket akár saját maguk ellen is fel tudjál használni, és akkor jaj mindenkinek aki a NER ellen fordul. Orbánia nem engedi, ki a kezéből sem a hatalmat, sem a vagyont. Készüljünk fel, ha a politikai ellenfeleket nem, a háttér támogatóit biztosan kiemelten ellehetetlenítik. Itt a hatalmi harc akár egy Jugoszlávia szintű érdekharccá is fokozódhat.
Szét szedve az országot és területi vitákká is válhatnak, nem csak a szomszédokkal, hanem országon belül is, mert a nem csak a társadalom van szétszakítva, hanem az ország is.
Nem csak Budapest és a vidék, hanem a kelet és nyugat között is azokon belül pedig ki-ki mennyi baksist vár ettől a zsaroló hiénáktól.
Lepényleső
...a másodikat,a harmadikat,a negyediket,és csak a jó Isten tudja még melyikeket?
wagabund
Venezuela példakép volt, mert viszonylag gazdagok voltak, jól éltek, például a benzint szarér-hugyér adták..

aztán most tessünk megnézni mi is van a venézekkel?...ez a jövő várható itt is a jóslatok szerint?
Fradigege
@cikicakk55: Ezért vallom azt, hogy csakis egy véres polgárháború tisztázná a dolgokat. Anélkül marad a szutyok és a szenny.
Béla333
@Fradigege: 12.23
De azt a fotelből, klavi előtt nem lehet megvívni...
Csizmás Kond
...most van a nagyotmondások kora.
Az országban különbnél különféle munkaadók , vállalkozók, befektetők és mindenféle spekulánsok léteznek. Aki csak azt hiszi, hogy minden egyes átverés a fidesz műve az lökött.
...tudna mondani valaki olyan nemfideszes akármit amiért érdemes volna csak annál dolgozni ?...mert akkor arra kell szavazni, nem kórusban nyervogni
cikicakk55
@Sámannus: Így van. Ebben az országban már nem emberek élnek,hanem pártok és azok tagjai. Felfogásuk: " Dögöljön meg mindenki aki nem velünk van" Egyenlőre még nem ölik egymást( vagy csak én nem tudok róla) de elég elolvasni némelyik online híroldal hozzászólásait. Teljesen idegen emberek,aki civilben talán apák,anyák,vagy vannak idős szüleik,rokonaik,úgy k...a anyázzák a nick névvel rendelkező, számukra teljesen idegen szintén,anyákat,apákat,idős embereket. Szégyen mennyire megváltozott ez az ország. Ez a gyűlölködő természet mindenkiben ott van,de egy normális közegben ez a természet soha nem tőr felszínre. Orbán hatalomra jutása óta az ország 70%- ból kihozta ezt a gyűlölet szindrómát. Ha nem változik hamarosan ez az állapot,akkor migránsok nélkül is megszűnik a Magyar Köztársaság. Jó lenne ezt elkerülni. A 24. órában járunk.
Sámannus
@cikicakk55:
" A politika morál nélkül zugkocsma

Ez pedig nem csak morálisan elfogadhatatlan, igen, a politika morál nélkül bűzlő zugkocsma, de a Fidesz-korszak csúcsembereinek szabadlábon hagyása a kormányzást is lehetetlenné tenné.
„Akinek van lelkiismerete, az szenved, ha elismeri a bűnösségét, és ez az ő büntetése” – mondja Dosztojevszkij a Bűn és bűnhődésben. Minden tiszteletünk a nagy íróé, de egy rútul becsapott társadalom nem érheti be ennyivel. Különösen, mert az itt szóba jöhető vétkeseknek nincs lelkiismeretük. Akkor ugyanis a hatalomra jutásuk első napjától minden intézkedésük azt a célt szolgálta volna, hogy minél közelebb hozzák a rendszerváltás ígéretét: egy szabad, felfelé törekvő, magával és a világgal békességben levő országot."
Ezt az embert nagyon tisztelem. Tőlem sokkal műveltebb, és a tudása és az igazságérzete tiszteletreméltó. Több megnyilvánulása egy egészséges, és igazságos társadalom szellemiségét építi.
A momentum plakátja ugyan megmosolyogtatónak tűnik azt komolyan kell venni. Nem tudjuk mi nő ki belőle, mikor nyitják fel az emberek szemét. Nem szabad azt sem hagyni, hogy a jó szándékot félremagyarázzák. Bárkinek sikerül eltalálni a nép óhaját az mellé kell állnunk.
Van azonban még egy másik tényező: A hatalom, egy nagy maffia uralmának is falaz, akik kezükben, és zsebükben is tartják a hatalmat, és szívják a társadalom vérét. Amire szemet vetnek mindent megszereznek, és már fogalmunk sincs arról mi zajlik az országban valójában.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.