A nő állítása szerint akkor vette észre, hogy a jobb lábán egy helyen csontig átégett a bőr, a bal lábát pedig áramütés érhette, amikor felébredt az altatásból.

Megégett egy nő lába veseműtét közben

(Illusztráció: Pixabay, CC0)

A nőt szeptember elején műtöttek a szombathelyi Markusovszky kórházban.

Gecse Ferencné állítása szerint kérte a nővéreket, hogy kezeljék, de csak a vízhólyagot szúrták ki és fertőtlenítették a sebet. Fájdalmai azóta sem enyhültek, aludni sem tud, otthon a férje kezeli.

Feljelentést nem akarnak tenni a kórház ellen, de annyit sikerült megtudniuk, hogy valószínűleg elromlott a műtét közben használt melegítőpárna, amivel az asszony lábait polcolták fel. Szerintük ez okozhatta az égési sérülést.

A kórház főigazgatója azt mondta az RTL Híradónak, hogy belső vizsgálatot indítottak az ügyben, az eredményt hétfőre várják.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

peterkelemen
A lényeg, hogy épülnek tovább Orbán szórakoztatására és a magyar nép kárára az üresen kongó szégyen stadionok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
A lényeg, hogy épülnek tovább Orbán szórakoztatására és a magyar nép kárára az üresen kongó szégyen stadionok.
division
@peterkelemen: Az Orbán fóbia határtalan. Ez kimondottan orvosi hiba volt, nem figyeltek kellőképpen. Ha meg esetleg tudtak arról hogy a melegítőpárna elavult, ki kellett volna már cserélni.
Yoda69
@division: Nincs penz te eszbajnok. Orban stadionjai felemesztettek. Ezen kivul alig maradt kepzett es rutinos orvos es nover az orszagban. Orban uramatyadnak koszonhetoen mar ok is kulfoldon vannak
Donáld Tramp
Azért az érdekes hogy mindig csak ugyanazok a korházak vannak a hírekben. Van egy Top 5, azt hali.
division
@Yoda69: Te honnan tudod ezt kintről? Mantrázzátok a hülyeségeiteket anélkül hogy egyáltalán képben lennétek.
Pálinkás Pál
@division: Bizony ki kellett volna tahó,ha a dúcséd nem lopna el minden mozdítható pénzt!!!De remélem buktok hamarosan,aztán elmélkedhettek a sitten ...
division
@Pálinkás Pál: Kultúra nem megy? Intelligencia hiánya is elég szembetűnő. Miből gondolod hogy értelmes emberek sittre kerülnek? Ismersz egyáltalán? A bokámig nem érsz fel te szerencsétlen. Sittre a bűnözők szoktak kerülni, olvasgass (már ha megy).
Clavigo
@division: ,,büszke,,és erős,,,,meg XXI-ik századi körülmények...Még kellene vagy 10 stadijjon a Cigánypáva házibarmainak..
Pálinkás Pál
@division: Egyről ,beszélünk...bűnözőkről...a narancshorda...azért nem mindig polpot lesz a legfőbb ügyész!!!
division
@Pálinkás Pál: Te személyeskedtél, olvass vissza: "elmélkedhettek a sitten". Megnyugtatlak, nekem nincs miért a sittre mennem, én nem azért élek jól mert bűnöző vagyok, azért meg senkit nem csuknak le mert elmegy szavazni.
namihami
@peterkelemen: A megoldás: A fűtött gyepre kell kivinni a műtéteket. Az új stadionokban már úgyis kötelezővé tették a fűthető gyepet. Tessék, itt az egészségügy egyik problémájára a gyors megoldás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.