Áfacsökkentés, családi pótlék emelése, ingyenes első év az egyetemen. A Momentum részletesen bemutatta a programját. De ki fizetné mindezt? Miből?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Semmi veszély nem fenyegeti őket, nem kell betartaniuk egyik ígéretüket sem, nem lesz rá módjuk.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
reagens
Miért nem lépnek fel a Dumaszínházban?
papa.49
Na kik ők hát a segédcsapat semmi egyéb !!!
mackoka46
Ami azt illeti az adó elvonás kirívóan magas. Én azt gondolom, hogy a forszírozott herdálás megszüntetésével és a nemzethy gázszerelő pénzmosodájának 1-2 tonna arannyal történő teljesítmény csökkentése jelentős mozgásteret biztosíthat.
division
@namihami: Borjúsereg szavazatai? Azért a baloldal a mocskosabb, ez mindig kiderül. Nem igazán értem miért kell állandóan arról az oldalról sértegetni a másik embert. Ettől jobban telik egy nap? Tényleg csak érdekel...
Clavigo
@reagens: Mert ott még az Orbán-konda szerepel...
namihami
@division: Pusztán azért, mert azzal az igéret-cunamival, amivel előállt és persze be nem tartott a Fidesz, más jelzővel a társaságot már nem lehet illetni.
Ne gyere azzal, hogy a szocik is loptak IGAZ!, de...
2010-ben az volt a vezérjelszó, hogy majd mi (Fidesz) leszünk a becsület bajnokai. A szocik kitalicskázták a pénzt. Így volt, de a fiúk azóta megmutatták, hogy az a garnitúra ennek még a cipőjét se köthetné meg. Ha az talicska volt, akkor ezek ezt többtucat tehervonat szintre voltak képesek emelni. És 2014-ben még egyszerűbb (Folytatjuk...) jelszó mellett ment tovább, csak a lépték lett sokkal nagyobb.
A szocik is sárosak (el kell ismerni, ez volt), de azért se Orbánjuk, se Mészárosuk, se vejkójuk, se Rogánjuk ( a többit csak idő- és energiahiány miatt nem) nem volt. 200 millióval bukott meg a hülye szoci. Ennyiért a fent említett garnitúra már a cselédet utasítaná, hogy vegye fel.
Hát-- slágvortokban-- ennyi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.