Áfacsökkentés, családi pótlék emelése, ingyenes első év az egyetemen. A Momentum részletesen bemutatta a programját. De ki fizetné mindezt? Miből?

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

CsipkeRózsa
Semmi veszély nem fenyegeti őket, nem kell betartaniuk egyik ígéretüket sem, nem lesz rá módjuk.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Semmi veszély nem fenyegeti őket, nem kell betartaniuk egyik ígéretüket sem, nem lesz rá módjuk.
namihami
Annyira nem szegények, hogy igérni se tudjanak.
És a ""Folytatjuk..."" szlogent egy másik Münnchausen-párt már lízingelte ezelőtt a garnitúra előtt.
Azt már védett szlogen. Pláne, hogy be is jött a borjúsereg szavazatai alapján.
Equus1
itt a konkurencia a Kétfarkúaknak. Utóbbi hitelesebb.
reagens
Miért nem lépnek fel a Dumaszínházban?
papa.49
Na kik ők hát a segédcsapat semmi egyéb !!!
mackoka46
Ami azt illeti az adó elvonás kirívóan magas. Én azt gondolom, hogy a forszírozott herdálás megszüntetésével és a nemzethy gázszerelő pénzmosodájának 1-2 tonna arannyal történő teljesítmény csökkentése jelentős mozgásteret biztosíthat.
division
@namihami: Borjúsereg szavazatai? Azért a baloldal a mocskosabb, ez mindig kiderül. Nem igazán értem miért kell állandóan arról az oldalról sértegetni a másik embert. Ettől jobban telik egy nap? Tényleg csak érdekel...
Clavigo
@reagens: Mert ott még az Orbán-konda szerepel...
namihami
@division: Pusztán azért, mert azzal az igéret-cunamival, amivel előállt és persze be nem tartott a Fidesz, más jelzővel a társaságot már nem lehet illetni.
Ne gyere azzal, hogy a szocik is loptak IGAZ!, de...
2010-ben az volt a vezérjelszó, hogy majd mi (Fidesz) leszünk a becsület bajnokai. A szocik kitalicskázták a pénzt. Így volt, de a fiúk azóta megmutatták, hogy az a garnitúra ennek még a cipőjét se köthetné meg. Ha az talicska volt, akkor ezek ezt többtucat tehervonat szintre voltak képesek emelni. És 2014-ben még egyszerűbb (Folytatjuk...) jelszó mellett ment tovább, csak a lépték lett sokkal nagyobb.
A szocik is sárosak (el kell ismerni, ez volt), de azért se Orbánjuk, se Mészárosuk, se vejkójuk, se Rogánjuk ( a többit csak idő- és energiahiány miatt nem) nem volt. 200 millióval bukott meg a hülye szoci. Ennyiért a fent említett garnitúra már a cselédet utasítaná, hogy vegye fel.
Hát-- slágvortokban-- ennyi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.