A gázszerelőből lett milliárdos az ismerőse szerint áldott jó ember.

Dr. Petrin László, Felcsút egykori jegyzője döntött úgy, megvilágítja, ki is az a Mészáros Lőrinc valójában. Írását a Minden szó nevű lap közölte.

Mészáros Lőrinc egyetlen bűne, hogy Orbán földije – jelentette ki egykori jegyzője

Fotó és nyitókép: ATV/youtube

Jó tudni, ki is az az ember, akit a baloldali kampányban ország-világ előtt kötéllel és/vagy börtönnel fenyegetnek. Egyetlen bűne, hogy Felcsút polgármestere, illetve földije Orbán Viktornak. Azért lenne jó sokakhoz eljuttatni ezt az írást, hogy világosabban lássanak azok is, akik nem látnak tisztán ebben az ügyben (sem).

Mészáros Lőrinc több mint húszéves tisztes vállalkozói múltra tekinthet vissza – írja Petrin, hozzátéve: apró lépésekkel fokozatosan és tudatosan építette fel vállalkozásait. Nem az állami vagyon lebontásával, nem rabló privatizációval szerezte meg első millióit, hanem szorgalmával és kétkezi munkájával, ellentétbe a Zuschlag-féle fehérgalléros bűnözőkkel. Az sem elhanyagolható, hogy jelenleg hatszáz embernek, ezzel együtt hatszáz családnak biztosít tisztes és tartós megélhetést.

Arra azonban nem érkezett válasz, mint arra a hvg.hu rámutatott, hogy hogyan keresett egy év alatt keresett tisztességes munkával 100 milliárd forintot. Mészáros Lőrinc most már az ötödik leggazdagabb magyar 120 milliárdos vagyonnal.

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@division: Mentség??? Ember, te jól vagy? Ez az ember önerőből csődbe ment 2010 előtt.
Egyrészt feltételezés amit állítasz, mert még ilyen nem volt. Másrészt nehogy már azzal mentsük ezt a bűzös történetet, hogy ha nem ők, akkor ellopná más.
Ember basszus, évi 100 milliárd a publikus növekedés!!!
100.000.000.000
Épeszű ember nincs a földön, aki ebben nem látja a valóságot. Ne dőlj már be a propaganda írásnak. nincs szemed???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Lepényleső
Ennyi véletlent és tudást az összes mesemondó nem álmodott meg az összes hősének mint
amennyi e jó embert övezi?
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 18:08
Megint túlértékeltelek? Úgy tömörítettem, hogy csak én értem?
Ha a haszon érdekelné, igazad lenne, de akkor nem venne nyomtatott lapokat, mert azokon csak ráfizetés van .
Lényeg: Ő azt csinálja, amit mondanak neki!!! Nem az van, hogy nem gondolkodik, hanem nem is szabad gondolkodnia.
Ne kívánd, hogy regényt írjak! Érted te azt, csak kötözködsz!
nezelodo
Megbeszélhetné ez a bűntelen Lőrike a Váradi Andrással, mit szól ahhoz, hogy a jegyző így felmagasztalta!
Eladott Ország
Te Lölö, én majdnem megsajnáltalak, b*zdmeg! Szeretném azt hinni, hogy disznó- és csőszerelő létedre kábé semmit nem fogsz fel abból, ami körülötted történik, viszont marhára utálnám, ha egy ilyen hülye dumával fel lehetne menteni téged az alól, amit saját munkával, meg a jószerencsének köszönhetően elértél itt pár év alatt. Lölö! Aki nem oly régen elfelejtett bevallani 1 milliárdot (végül is egy keményen dolgozó gáz- és mangalicaszerelő esetében nincs ebben semmi különös), az ránézésre is akkora gazdasági zseni, hogy azt sem tudja, mi történik vele? Jut is eszembe! Lölö, a Népszabadságot pontos j-vel, vagy ly-al írják? Látom, hogy olyan nagyon öntudatodnál vagy, hogy már meg sem próbálsz úgy tenni, mintha
nem stróman lennél. Csacsorászol, anekdotázol azzal a 37 szavas szókincseddel, és ami a
legszörnyűbb, hogy totál deblikreténnek nézel mindenkit. Azokat, akiknek nem volt olyan
szerencséjük az Orbán nevűvel, mint neked, akik napi 12 órás megfeszített munkával sem
jutottak olyan magasra a gázszerelésből, mint te, akiknek – ellentétben veled – nincs annyi
pénzük, hogy bármit megvegyenek, sőt, akiknek arra sincs pénzük, hogy biztonságosan életben maradjanak. Ezeknek te, félanalfabéta senki, magyarázod, hogy jobban élnek, nem csak Mészáros dúskál a szállodákban, közbeszerzésekben, közpénzben. És hogy semmi sem
lehetetlen? Hát mióta a szotyolaköpködő-nyelvelő bajnok haverod és gazdád ráült az ország
nyakára, ezt mi is így érezzük, Lölö, nagy igazságod van neked. Bár mi ezt úgy szoktuk mondani, hogy még az is lehet, hogy holnap is lesz lejjebb.
Eladott Ország
Én magam rettenetesen nehezen viselem, és sejtem, hogy több millió ember üzenetét
tolmácsolom ezennel, amikor nálam bunkóbb gecik – akik néhány éve még azt sem sejtették,
hogy a trágyaleves gumicsizmától van különb lábbeli, ma meg már a szállodabiznisztől a
mangalicákon át az aszfaltozásig, vasútfelújításig mindenben utaznak, ami mozdítható – néznek síkhülyének és hazudnak bele az arcomba azzal a három éhenhalásra készülő agysejtjükkel. Mészáros Lölö a szimbóluma lett annak, hogy ez az ország a legsilányabb kabaré szintjére süllyedt. Amiben ízléstelen, rongyrázó, milliárdokkal kitömött faszparasztok grasszálnak fel-alá, és ők a új nemzeti tőkés réteg, a három értelmes mondatot kinyögni, a nevüket leírni nem tudó senkik. Bár nem vagyok biztos benne, hogy tudsz olvasni, azért leírom ide, Lölö: a legmocskosabb politikai leszámolás legmocskosabb munkáját elvégző takony vagy. Seggbuta vagy, ezért nem értheted, tisztességtelen-erkölcstelen vagy, ezért nem is érezheted, mi azzal a baj, hogy valaki néz ki abból a bamba fejéből, vigyorog, vonogatja a vállát és úgy tesz, mintha mindez rendben volna. Hogy ma egy szálloda, holnap egy veszteséges lap, ami magán hordozza a rendszerváltás előtti sötét világ minden szennyét. Te nagyon hülye! Te elhinnéd egy felcsúti gázszerelőnek, hogy fogalma sem volt róla, hogy holnapután megveszi a Népszabadságot, hogy az többé soha ne írjon arról, hogy az emlékezetkieséses Orbán nevűnek szorul a hurok a nyaka körül?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.