A gázszerelőből lett milliárdos az ismerőse szerint áldott jó ember.

Dr. Petrin László, Felcsút egykori jegyzője döntött úgy, megvilágítja, ki is az a Mészáros Lőrinc valójában. Írását a Minden szó nevű lap közölte.

Mészáros Lőrinc egyetlen bűne, hogy Orbán földije – jelentette ki egykori jegyzője

Fotó és nyitókép: ATV/youtube

Jó tudni, ki is az az ember, akit a baloldali kampányban ország-világ előtt kötéllel és/vagy börtönnel fenyegetnek. Egyetlen bűne, hogy Felcsút polgármestere, illetve földije Orbán Viktornak. Azért lenne jó sokakhoz eljuttatni ezt az írást, hogy világosabban lássanak azok is, akik nem látnak tisztán ebben az ügyben (sem).

Mészáros Lőrinc több mint húszéves tisztes vállalkozói múltra tekinthet vissza – írja Petrin, hozzátéve: apró lépésekkel fokozatosan és tudatosan építette fel vállalkozásait. Nem az állami vagyon lebontásával, nem rabló privatizációval szerezte meg első millióit, hanem szorgalmával és kétkezi munkájával, ellentétbe a Zuschlag-féle fehérgalléros bűnözőkkel. Az sem elhanyagolható, hogy jelenleg hatszáz embernek, ezzel együtt hatszáz családnak biztosít tisztes és tartós megélhetést.

Arra azonban nem érkezett válasz, mint arra a hvg.hu rámutatott, hogy hogyan keresett egy év alatt keresett tisztességes munkával 100 milliárd forintot. Mészáros Lőrinc most már az ötödik leggazdagabb magyar 120 milliárdos vagyonnal.

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
@division: Mentség??? Ember, te jól vagy? Ez az ember önerőből csődbe ment 2010 előtt.
Egyrészt feltételezés amit állítasz, mert még ilyen nem volt. Másrészt nehogy már azzal mentsük ezt a bűzös történetet, hogy ha nem ők, akkor ellopná más.
Ember basszus, évi 100 milliárd a publikus növekedés!!!
100.000.000.000
Épeszű ember nincs a földön, aki ebben nem látja a valóságot. Ne dőlj már be a propaganda írásnak. nincs szemed???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
division
Éppen ez az, tisztességesen dolgozott, gyarapította vagyonát, nincs is ezzel semmi baj, aki tud legyen is többszörös milliomos, vagy akár annál is több a hosszú évek alatt. Itt mindenkinek, még a Fidesz szavazóknak is az nem tetszik, hogy hirtelen egy év alatt hogyan sikerült keresnie 100 milliárdot. A válasz persze adott, Orbán földije, Felcsút polgármestere, igazság szerint itt meg is kellene állnia a további találgatásoknak. Mentsége annyi hogy bármelyik kormánynál így működnek a dolgok.
Aki Én
@division: Mentség??? Ember, te jól vagy? Ez az ember önerőből csődbe ment 2010 előtt.
Egyrészt feltételezés amit állítasz, mert még ilyen nem volt. Másrészt nehogy már azzal mentsük ezt a bűzös történetet, hogy ha nem ők, akkor ellopná más.
Ember basszus, évi 100 milliárd a publikus növekedés!!!
100.000.000.000
Épeszű ember nincs a földön, aki ebben nem látja a valóságot. Ne dőlj már be a propaganda írásnak. nincs szemed???
division
@Aki Én: Annyira nem követtem a "munkásságát" hogy tudtam volna a tönkremeneteléről. Igazság szerint ez az ember csak akkor került képbe nálam amikor a Fidesz nyert a választáson. Én is azt írtam egyébként hogy ekkora vagyon gyarapodás szinte elképzelhetetlen egy év alatt csak úgy, de azt fenntartom hogy pár év alatt lehet valaki többszörös milliomos a saját munkája révén.
Hellcat
A fidesz maffia része és kiszolgálója...tehát bűnös.
a helység kalapácsa
mészáros egyetlen bűne, hogy Q sok bűne van.

Van egy főmappa, aminek az a címe: "Egy bűnöm van csak énnekem - ihajja, de csuhajja! "
Csak az a baj, hogy ez a főmappa rengeteg almappát tartalmaz...
Fradigege
Annyira egyszerű baba ez. Stróman. Nem kell asszisztálni a lopáshoz. A volt jegyző elvtársat is biztos pátyolgatta, azért ez a nagy seggnyalás.
Yoda69
Egy rendes elszamoltatas min 10 evet kapna fegyhazban + teljes vagyonelkobzas.
Ezert kell a demokratikus ellenzekre szavazni (kiveve LMP), hogy az ilyen suttyok megkapjak melto buntetesuket.
elnyomott
@division: - nem ilyen pofátlanul. A Kádár-rendszerben főleg nem. Sőt, más demokratikus országban sem. Még a kínaiaknál is halálbüntetés járna, ha kitudódik.
division
@elnyomott: A Kádár rendszerben valóban nem lehetett munkával meggazdagodni, utána viszont már igen.
elnyomott
@division: - nem voltak kirívó különbségek. Munkával meg lehetett élni, ha szerényen is. A lopás, csalás büntetendő volt.
Az a baj, hogy most egyre-másra hoznak személyre szóló törvényeket, amellyel szentesítik.
Akinél nem akarják, nem indítanak vizsgálatot sem, akinél akarják, minden bizonyíték nélkül is koboznak, börtönöznek, házkutatnak.
Azért ezt nem sok országban csinálják, csak ahol korlátlan a diktatúra.
Aki Én
@division: Ez példátlan a hazai történelemben, de még külföldön is. Arról nem beszélve, hogy ha megnézed az átkos vezetőit, szinte kivétel nélkül csóró nyugdíjasok, vagy csóró hullák.
Ennyit, ilyen nyíltan, ilyen gátlástalanul, ilyen egyértelműen, ilyen leplezetlenül még nem lopott senki mint ezek. Az is bűn, ha mentséget keresünk.
És nézd már meg ezt a Mészáros Lőrincet, de most őszintén. Kinézed belőle?
Arról se feledkezzünk meg, hogy elismerte. Megmondta, hogy a jó istennek és orbánnak köszönheti sikerét. Ne hazudtoljuk már meg :)
human
@division: Többszörös milliomos lehet valóban valaki, de Mészáros esetén nem milliókról, hanem tízmilliárdokról beszélünk és több tucat tagú céghálóról. Az a baj, hogy nem látni az egésznek a hozadékát. Például ott a Felcsút környéki halastó. Miután megvette azonnal kitiltott minden helyi horgászt és kerítéssel körbe vette területet.
És amit ilyenkor mindig megkérdek. És ha Gyurcsány tette volna ezt? Ha Gyurcsány földije lenne ilyen gazda pár év alatt. Vagy Gyurcsány gyerekei váltak volna milliárdossá? A jobb oldalon erős a kettős mérce.
division
@elnyomott: @Aki Én: Persze, Mészáros biztosan nem egy zseni aki feltalált olyasvalamit amiből egy csapásra milliárdos lett:-)) Viszont a 90 - es évek elejétől már én is kerestem 200 ezer felett, az év végi 7 számjegyű nyereségekről meg már nem is beszélek inkább, mindezt nem csalással, a Kádár rendszerben erre lehetőségem nem volt. Jelenleg persze az a 200 ezer már nem annyi, "kicsit" változott azóta a pénz értéke, ma ha valaki össz. 200 ezerből él családdal, két gyerekkel az olyan mintha a semmiből élne.
division
@human: Én párszor már mondtam, minden kormány így működik, itt ha leváltják a Fideszt sem lenne másként. Nekem nem volt szokásom Gyurcsányozni, lényegében tettem ott is a dolgomat, nem azzal foglalkoztam éppen mit csinál, olykor egyetértettem vele, volt hogy nevettem a hülyeségein, de olyan is előfordult hogy kritizáltam erősen, de soha nem fogtam rá egy kormányra sem a rendszerváltás után hogy miattuk van minden,
elnyomott
@division: - csakhogy Mérszárosnál milliárdokról van szó, ami másnak nem adatik meg. Mert ugye aki nem slepp tag, az inkább csak az adóhivatalt várhatja.
Persze, tisztességesen ma is meg lehet élni, de szerényen. A milliárdokért, a pályázatok elnyeréséért helyzetben kell lenni. Sokkal inkább, mint azelőtt, vagy más európai jóléti országban.
Ezt most tényleg bizonygatni kell? Mert ugye én itt élek hosszú évtizedek óta és nem vagyok vak...
lusta
Gondolom Barényi Bélát nem kell bemutatni. Olyan 2500 találmánya volt. A Mercedesnél volt, nem valamilyen garázsműhelyben. Nem sikerült így meggadagodnia, pedig nem semmi, amit letett az asztalra. Ne menjünk ilyen messzire. Simonyi Károly, az excel megalkotója és olyan 1 milliárd dollárt, ami durván 260 milliárd forint gyűjtött magánvagyonként a karrierja során. Nem kell bemutatni és el ne felejtsem, jelentős adományozó is.
Szóval Pénztáros Lőrinc mit is alkotott, tett le az asztalra, amitől ilyen nagy gazdagság szakadt rá?
Pálinkafőző Rézüst
Megy a mosdatás...de soha nem lesz tiszta ez a valami...Nincs az a Domesztos és tsai.
anka
- itt is ugyan az! >>>>> img30.dreamies.de/img/221/b/awdfg85x238.gif
@Aki Én: - ezt én is így gondolom, nagyon igazad van!
Remélem eljön az ő idejük is... img20.dreamies.de/img/566/b/ehmqwdovqll.gif
division
@elnyomott: Nem kell bizonygatnod semmit, eleve én egészen más helyzetben vagyok mintsem állami megrendelésekre lenne szükségem, ott valóban más a helyzet. Én is itt éltem világ életemben, megkeresem a magam hét számjegyű összegét havonta rendesen leadózva és teszek arra lényegében ki lesz jövőre kormányon, mert ahogy az én életemet nem fogja befolyásolni úgy másokét sem. A szegényből nem lesz gazdag ha leváltják a Fideszt akkor sem, van aki ebben az álomvilágban él a mai napig holott már száz éve szegény.
nemfideszes
@division: "Mentsége annyi hogy bármelyik kormánynál így működnek a dolgok."
Aztán mondd csak, melyik kormány tett milliárdossá egy föld buta gázszerelőt?
Az egy dolog, hogy a többszörösen túlárazott projekteken milliárdokat zsebelnek, ennél sokkal nagyobb bűnöket követnek el akkor, amikor defacto maffia módszerekkel cégeket, cégtulajdonosokat zsarolnak meg tulajdoni, illetve piaci részesedésükért.
division
@Horizont: Ma itthon vagyok, ráérek arra hogy téged felháborítsalak, mindig elfelejtem hogy csak neked lehet itt igazad:-))
Eladott Ország
Igen Simicskáról beszélek, aki – ne feled! – az ominózus G nap előtt az akkori Lőrinc barát volt,
most meg NAV vizsgálat, fegyveres nyomozók, karaktergyilkosságok, stb! Pedig anno mennyire össze voltak ők nőve! Mint a borsó meg a héja! Tudod, ekkortájt te, a gyerekkori cimbi, a grundfocicsapat mindenkori kapusa, még a fasorban sem voltál, a neved sem merült fel sehol. Illetve, de! Bocsánat! Amikor meg kellett szerelni az Orbán dinasztia bármelyik bojlerét, gáztűzhelyét! Szóval ideje lenne elgondolkodnod, hogy Lőrinc vagy, és nem kellene Palira venni téged! Rajtad áll, meddig mész el, és meddig fürdőzöl még ebben a pünkösdi királyságban. Talán már most is késő (nem talán), ellenben soha nem késő kiszállni a fekáliából! Nem kellene megvárnod, míg átcsap feletted a szarhullám és lehet, hogy csak egymagad fulladsz bele! Elődöd, Simicska egyszer, még sikereinek csúcsán azt mondta: „mindenkinek jogában áll hülyének lenni!” (APEH elnökként 2000-ben). Lőrinc! Neked is jogodban áll hülyének lenni, de ne feledd, nem kötelező, sőt, hogy elkeserítselek, az eredeti mondat így hangzik: „Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de te bántóan visszaélsz a
lehetőséggel!”
Aki Én
@division: ...már ott hibázol, hogy dolgozó emberrel hasonlítod össze. Te tényleg nem fogod fel mi megy itt.
11.000.000 volt tavaly az ,,órabére". ÉRTED??? Tizenegymilliót keresett óránként. Felfogod ezt? Na de hogyan???
Senki nem sajnálná tőle, ha nem lenne a napnál is világosabb a sztori.
division
@nemfideszes: Igen, ezt nyomatta valahol a baloldal, csak már nem tudom mikor:-) Van néhány vezető barátom, valahogy egyik sem számolt be ilyenekről, amiket meg hírportálokon olvasunk az nem feltétlenül úgy van.
division
@Aki Én: Szép kis órabér. Nálunk meg még egy kocsmából sem tudok hirtelen embereket szerezni ha valamit dolgozni kellene óránként még egy ezresért sem:-)
division
@Aki Én: Köszi az olvasmányt. Ha összevetem ezeket a béreket mondjuk egy pedagógus bérével akkor azt kell mondjam nem is keresnek rosszul, főleg az irodai alkalmazottak, de a fizikaiak sem.
tudode
Akkor az EGYKORI JEGYZŐ BÁCSINAK ismernie kell azt is, hogy MILYEN MOCSOK MÓDON NYÍRTÁK KI a Felcsút 2010-ben megválasztott Varga György polgármesterét, aki ENNEK AZ IQ huszár SEGÉD RABLÓNAK nem adta el a 200 milliós sportlétesítményt 20 millióért???
.
---- „Az én gyomrom még ennyi pénzért se” – Felcsút volt polgármestere Orbánról, Mészárosról és az LMP-ről
magyarnarancs.hu/kismagyarorszag/az-en-gyomrom-meg-ennyi-penzert-se-felcsut-volt-polgarmestere-orbanrol-meszarosrol-es-az-lmp-rol-89480
.
piroslapok.blog.hu/2011/03/04/kicsinaljak_a_felcsuti_fideszvero_polgarmestert
.
www.origo.hu/itthon/20110302-koztartozasara-hivatkozva-menesztettek-felcsut-polgarmesteret.html
.
Tehát hajdani jegyző "úr" jobb ha tudja, ÍGY GYŰJTÖGET ezt, azt, amazt ORBÁN FÖLDIJE ma már az EGÉSZ ORSZÁGBAN! Nem akárhogy!!!
Amúgy törvényesítetten!
.
---- CÉLPONT - Gigahitelek Mészáros Lőrinc cégbirodalma mögött
www.youtube.com/watch?v=H5PfijDIzQw&t=200s

""""Az ember, akinek a cégeiben 89,5 milliárd forint hitel van. Hihetetlen sebességgel adósodik el Mészáros Lőrinc. Mernének tippelni, mennyi hitellel tömték ki eddig a bankok Mészáros Lőrinc cégbirodalmát? És hogy mennyi ebből a közpénz? A Célpont kiszámolta."""
.
--- CÉLPONT - Mészáros-birodalom, az ezerkarú polip
www.youtube.com/watch?v=Y0TPXKSrsuk
"""Elkészítettük a nagy Mészáros-vagyonleltárt! 125 cég, megannyi szálloda és kempinig, több, mint százmilliárd forint értékben. Ez a birodalom, és még ennél is több, amihez Mészároséknak közük van! Megnéztük, milyen az élet a Mészáros-cégeknél."""
.
Eddig még SZENT ÉS SÉRTHETETLEN, mert Orbán és a Jóisten a barátja!!! Vagy mije!!!
a helység kalapácsa
Szerintem az az egy nyilvánvaló TÉNY, hogy maga mészáros és lőrinc sem tudja, hogy mennyi mindene van, önmagában bizonyítja, hogy stróman.
De az is, hogy annyi pénze van mészáros és lőrincnek, hogy odáig el sem tud számolni.
Persze ki tudja mondani a számot, de az érték mértékét nem tudja felfogni.

Magyarország, beteg... Igen, az egész ország beteg, hogy ez, ebben a formában megtörténhet.
Látom, de nem hiszem el.
(megtrollkodom magam: Megint titkot árulok el. a Hit nem látás által, hanem hallás útján van. Nem hiszed? Járj utána.)
elnyomott
@division: - a lehetőség nincs meg! És a kritikus helyeken, mint egészségügy, oktatás, közbiztonság - nem lehet vállalkozói nyereségre szert tenni. Enélkül meg bizony rohamosan nő a szegénység. Mert aki ma beteg lesz és nincs megfelelő anyagi biztonsága, abból szegény lesz. És ennek a jelen hatalom az oka.
Miközben milliárdok mennek el arra, amire nem kellene. Annyi fejlesztésre, jobbításra kap az állam az Eu-tól és egyéni zsebekben landol.
Ezt figyelmen kívül csak az hagyja, aki ebből profitál!
nemfideszes
@division: Igazi magyar mentalitás, "...nekem jó, más meg le van szarva..."

"mert ahogy az én életemet nem fogja befolyásolni úgy másokét sem. "

Szerintem erről a több száz ezer kivándorolt honfitársunknak, és a fidesz éra alatt elszegényedett millióknak kicsit más a véleménye... meg aztán ha annyira nem befolyásolja az emberek életét, hogy ki is van hatalmon, akkor mért is szüntették meg például a létminimumon élők statisztikai felmérését? Ha nem befolyásolja az emberek életét akkor Magyarországon mért is nőttek drasztikusan a vagyoni különbségek az elmúlt években?
Tudod pl. az utcai reklámtáblákkal foglalkozó cég is úgy hitte nem játszik, hogy ki van hatalmon, aztán egy törvénnyel betiltották az utcai reklámokat, a cég eladta az így veszteségessé vált üzletágát, mit ad Isten egy fideszes havernak, ezután pedig eltörölték az utcai reklámok betiltásáról szóló törvényt. És ez csak 1 eset a sok közül...
Szóval én a te helyedben nem verném itt a mellem a 7 számjegyű összeggel, mert még valamelyik fideszes vérszemet kap aztán arra ébredsz, hogy alkalmazottként dolgozol éhbérért a saját cégedben, akarom mondani a volt cégedben...
kokopelli
@nemfideszes: mindig bexarok a nevetéstől,amikor valaki benyal a Fidesz-nek
a melegfoschig,és azt állítja,hogy nem fideszes és ennyit meg annyit keres,hogy...!
A trafikoktól,a szántóföldekig (amire az EU fizet akkor is ha parlagon marad),az
állami beruházásokig a családtagoknak akik természetesen versenyben nyertek,
és ß@rul vitelezik ki,stb..stb! A választás megnyerése sokba került a plebsnek,
mert utána fizetni kellett a klienseket! A Mészáros Lőrinc mosdatása meg egyszerű-
en hánytató! Az a baj,hogy még a "zembereket " is hülyére veszik a nyomorult srég
dumájukkal! Én ezt sértésnek tartom,ha csicskák hirdetik az igét!A stadionoktól a vi-
lágversenyekig,a felesleges beruházásoktól az "elfekvővel egyenlő luxuskorházakig"
minden a "magyar embereknek" érdekében történik!Szinte sértés már az is,ha csak
megróbálják a "népet" hülyére venni! Az a szép,ha a "Lőrinc" unokája,mint az angol
királynő anno,arra a kijelentésre,hogy a bennszüölött kisgyerekek kevés kenyeret esz-
nek,azt válaszolta,hogyha nem szeretik adjanak nekik kalácsot! Van pofájuk a fidesz-
nyaloncoknak" a bizonyítványt még elmesélni is! Láttam egy két kórházat belülről,sőt
rokonokkal akik "lábbal előre" jöttek ki,de nem ütötte meg egy nyugati állatorvosi ren-
delő szintjét sem! Stadionok a fontosak,amiben az átadáskor vizioólózni lehet,és olyan
községekben is,ahonnan valamelyik vén f@ß a parlament jóobb oldalán horkol évek o-
ta! :--(((
nemfideszes
@division: Tudod te cinikus f@sz (már ha nem haragszol) a helyzet az, hogy ezt nem az újságokban olvastam, hanem saját magam tapasztaltam meg. Ugyanis közel 30 éve dolgozom ipari, köztük állami beruházások területén, közelebb vagyok a "sűrűjéhez", mint te valaha is leszel a csuti seggéhez...
division
@nemfideszes: @kokopelli: Az a nagy helyzet hogy én nem tagadtam soha hogy Fidesz szavazó vagyok, azon meg kár bexarnod kokopelli hogy az ő segítségük nélkül is lehet nagyon jól keresni. Ezt csak az nem érti meg aki a kormányra van utalva vagy netalán annyit is ér. Attól meg ne félj nemfideszes hogy erre a sorsra jutok, itt nem csak magyar tulajdonosok vannak és a megrendelések is külföldre mennek 90 % - ban. A keresetekről meg csak annyit hogy itthon dolgozó rokonom is így keres és utálja a Fideszt:-) Szóval nem feltétlen kormányfüggő ez azért.
division
@nemfideszes: Nekem nincs közöm állami beruházásokhoz, így ez nem érint. Nem haragszom, magyar emberként szóltál hozzám, miért kéne?
volvós
...ezt mondta a falu jegyzője,
majd barátságosa leszo.ta a sertést ...
nemfideszes
@division: Az hogy az EQ szinted a béka segge alatt van az egy dolog, de ,hogy erre lényegében még büszke is vagy az az IQ szintedről is sokat elárul. Csak, hogy tudd ma Magyarországon több mint 1 millió ember van közvetlenül a kormányra utalva, mint közalkalmazott, közmunkás stb. Ha ehhez hozzá vesszük azon cégek alkalmazottait is akik közvetve vagy közvetlenül függnek állami fejlesztésektől, beruházásoktól akkor ez a szám lényegében meghaladja a munkavállalók 50%-át. Azaz kb. kétmillió emberről mondasz degradáló véleményt, köztük orvosokról, mérnökökről, tanárokról...
Az pedig, hogy külföldi tulajdonos is van semmire nem biztosíték...
www.tozsdeforum.hu/uzlet/gazdasag/uj-tulajdonosa-van-az-esma-nak-48475.html
... még az sem, hogy külföldre szállít a céged, hidd el tudom mivel mi is szállítunk nyugatra, keletre egyaránt.
Az egyik vérfideszes ismerősömnek volt egy jó menő cége, ráadásul baráti viszonyban van egy igen ismert fideszes politikussal. Aztán hatalom felsőbb szintjein levők úgy gondolták, hogy ebben a piacban sok dohány van... az ismerős ma már egészen más területen dolgozik, életmód tanácsadással foglalkozik...
division
@nemfideszes: Vegyesvállalat egészen pontosan, ehhez soha nem férhetne hozzá egy kormány sem, mert bármikor ki lehet helyezni külföldre. Ennyi az egész.
cikicakk55
@a helység kalapácsa: ma, 13:26

teljesen igazad van.Egy mappa,bár kis helyet foglal,megnyitva rengeteget tud elmondani.Remélem azt a mappát hamarosan ki tudjuk nyitni és ami benne van,azt őszintén közlik is velünk.
cikicakk55
@Aki Én: ma, 13:53
Így van,Ő maga is elismerte. ha meg jól bele gondolunk,a Jó Istent még senki nem látta de pénzt egész biztos senkinek nem adott még,esetleg észt a megszerzéséhez. A fénykép alapján egyetlen képelemző sem tudna rá pozitívumot mondani.Bamba, buta, ikunuku. Annyit tud,hogy minden szart alá kell írnia amit az orrá elé tesznek. fogadni merek,hogy nem tudná felsorolni,hogy az utóbbi 7 évben milyen cégeket vett meg és azok milyen tenderen nyertek!
nemfideszes
@division: Az is egy opció, de mint mondtam az hogy valami, akár külföldi akár magyar magán tulajdonban van ma már semmit nem jelent ebben az országban. 50. másodperctől érdekes...
index.hu/video/2013/04/30/orban_viktor_busz/
Arra pedig még csak gondolni sem merek, hogy egy fideszes az országot "kirabló" és "tönkre tévő" multinál dolgozzon, ráadásul ilyen jó pénzért...skandalum!
cikicakk55
@Eladott Ország: ma, 14:23
Tudod az a baj,hogy Pénztáros Lölö nem csak megjátssza a hülyét.Ő genetikailag él annyi ésszel amennyi látszik is a képén.Pont azért lett Ő a stróman,mert a főnök rá jött,hogy még egy olyan okos,mint Simicska nem kell neki. Lölőke pont megfelel.A nevét le tudja írni,túl sokat nem nyilatkozik, a pökhendi pofa meg gondolom születése óta ott terpeszkedik a képén.A szülei gondolm napont többször elmondták neki,mennyire okos és Ő elhitte. Ez sír le róla a mai napig.
division
@Horizont: Nem védtem, csak megírtam mi az oka annak hogy így meg tudott gazdagodni. A kettő nem ugyanaz.
kokopelli
...azé mer okosabb mint a "Cukorhegyi" ámerikábúl!... Eccerű!
(és "der liebe Gott sein Kumpel!")
division
@Horizont: Nem, ezek tények. Ha ezt csinálja valaki akkor semmi probléma. A 2010 előtti életét nem ismertem, még csak nem is hallottam erről az emberről, éppen ezért nem is ítélkeztem.
nezelodo
Esetleg nem az a baj vele, hogy Orbán strómanjának látszik?
peterkelemen
Marha hiteles egy ember a volt jegyző. Cirka olyan mintha Mészáros lányát kérdeznék az apjáról.
solidedge
Gázszerelő haverom a minap elcseszett életén kesergett. Annó a 90-es években keresett és vett lakást Miskolcon a szebb jövő érdekében. Fogalma sem volt arról, hogy ha Felcsúton vásárolt volna lakást akkor most övé lenne a fél ország.
volvós
@division: 14:09
...és persze az agyaggyáradból lett a Lexus, a pedagógus feleség,
meg a beteg gyerekeid... ahogy a melósaid fizetése is 200 ezer volt
meg a vissza nem térítendő milliárdos állami támogatásod Orosháza Kft ???
volvós
@Horizont: tegnap 14:16

Jajjjj Istenem, hát nem ismered fel az orosházi kerámiagyárost az amerikai
partnerrel, a Lexussal, a melósait 200 ezer nettóért foglalkoztató száz
nick-kel itt szófosó elvtársat , akinek a pedagógus " felesége " is több
mint 200 ezret keres, fidesz nyaloncot ???
division
@volvós: Mi a fenéről beszélsz te mocskolódó faszkalap? Húzz vissza a híd alá és ott oszd a nem létező eszedet. Miféle beteg gyerekeim, agyaggyár, stb.? Én még sosem szólítottalak meg az alpári megnyilvánulásaid végett, mert szarok az ilyen jellemtelen emberekre, de engem vegyél ki a szótáradból azt ajánlom!
Eladott Ország
@division: Akkor menjél te is a csúti cigány strómanjához, dolgozni, aki a KSH hivatalos bruttó átlagkeresetét sem fizeti ki a dolgozóinak. Aztán lehet csodálkozni azon, hogy miért nincs szakember. Az ilyen szarházi szemetekkel a szarukat etetném meg első lépésként.
volvós
@division: 00:45
Anyáddal beszélj ilyen hangon, te kis köcsög !!
Csizmás Kond
Mióta bűn az ha valaki valakinek a földije ?
anka
@Csizmás Kond: ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ, az nem bűn! - az amit együtt lopnak az a BŰN!
division
@volvós: Nem én kezdtem. Mint írtam nem érdekel hogy szinte minden kommented fröcsög a gyűlölettől, mások fikázásától, trágárságtól, az csak téged jellemez, de engem ne sértegess mert én sem tettem (eddig). Anyámmal sosem beszéltem így, de már jó ideje nem is tudnék mert nem él.
division
@Csizmás Kond: Már az is bűn ebben az országban ha valaki nem csóró:-))
division
@Eladott Ország: Én nem megyek, nem vagyok rászorulva hogy másoknak dolgozzak. A másik meg hogy nem azt mondtam hogy bárki is menjen oda, csak azt hogy az átlagfizetéseket nézve jobban keresnek ott az emberek, de még ha a multikat nézem azoknál is.
evacica
Nem kel bemutatni Lőrinc barátot, és azt sem hogy ki és mi és az a nagy vagyon amit Orbán regnálása alatt összegründolt a főnökkel honnan és hogyan keletkezett! Egy biztos hogy a saját kis kóceráját sem tudta 201o előtt gazdaságosan működtetni. igaz Orbán alatt megtáltosodott és okosabb lett Zukenbergnél is! Elnézést, ha a nevet rosszul írtam!
Pálinkafőző Rézüst
@division: a besúgók szeretik egymást... :) Csőrike is lesz??? :))
Eladott Ország
@division: A KSH kimutatás szerint Mészáros Lölö, az átlag bruttó fizetést sem adja oda. Ha átlagfizetésnek a közmunkások éhbérét tekintjük, akkor a csúti cigány strómanjánál, valóban dőzsölnek a dolgozók. Csak aztán ne csodálkozzunk azon, hogy nem lesz aki megtermelje az államtitkárok gyerekeinek, illetve a fidesz bandának, (akiknek száma a végtelenbe metszik egymást) az ingyen tankönyvre valót.
division
@Pálinkafőző Rézüst: Tűnj már a picsába!!!
Pálinkafőző Rézüst
@division: inkább te a huszonvalahány neveddel entero korondi termék... :ÖÖ ))))
division
@Pálinkafőző Rézüst: Nekem egy nevem van csak, mégpedig division. Mondj itt még egy nevet aki szerinted én vagyok.
Pálinkafőző Rézüst
@division: kb 23...:)))) Dejszen tudod te azt... :))) Maraggyá mááá...:))))))
division
@Pálinkafőző Rézüst: Itt most jelenleg kb. 23 nevem van egyszerre? Ha jól megnézem van kb. 4 Fidesz párti az oldalon, Csizmás, Verőce, Durbincs meg én. Persze lehet hogy baloldaliként is én vagyok itt még vagy 20 névvel.
Pálinkafőző Rézüst
@division: ez független attól mit mondol...:))) és nem egyszerre, hanem váltogatva,,... te is tudod,,,, Kit tudná más még jobban?? Jah, kik ismernek, enthernyó...:)))) Mindenki, kik itt vannak,,,,,... :)))
Aki Én
@division: Ne bassz... Te ott tartasz, hogy jobb meg baloldal? Pedig annyit segítünk :)
division
@Pálinkafőző Rézüst: Nem tudsz érdekelni.
Csizmás Kond
@anka: ...és te hányszor kaptad rajta őket együtt vagy külön lopni ?
Csizmás Kond
@Horizont: ...bárgyúság...emlékszel amikor a Ferenc csóróból-lett gazdagságát vitattuk ?...mintha akkor te lettél volna bárgyú...
Csizmás Kond
@Horizont: ...mongyuk én előbb a címet olvastam el...és arra is reagáltam...
anka
@Csizmás Kond: "Ferenc csóróból" előbb volt gazdag mint miniszterelnök! - na erről ennyit...:)
Csizmás Kond
@anka: ...ja...nála ez születési hiba...
anka
@Csizmás Kond: - és nálad? - hogy élve születtél...:)
bencemacska
@volvós: egnap, 18:51
Szerintem talált, süllyed.
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 10:09
Hogyan jutott eszébe egy gázszerelőnek, hogy ő sajtó mogul legyen?
Megsúgom: Simicska nem akar többé csicska lenni! Megunta, hogy a hülyék mondák meg neki mit tehet és mit nem!
Erre tökéletesen jó a Lölö!
Jól van kiválasztva, neki nincs még annyi esze sem, hogy megértse: ő csak egy stróman.
Van a cégháló felett egy offshore cég, aminek a neve és tulajdonosa titok.
(És szerintem nem OV!)
Csizmás Kond
@bencemacska: ...a pénz szűli a pénzt.
Nem tudom mi akart lenni de az biztos hogy őt csak a haszon érdekli...
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 17:48
Ott a bukfenc, hogy ha a haszon érdekli, akkor neked van igazad.
DE: Mutass egy olyan laptulajdonost a XXI. szd-ban, aki nem fizet rá az üzletre?!
Csizmás Kond
@bencemacska: ...ha nekem van igazam az miért lenne bukfenc ?
Lepényleső
Ennyi véletlent és tudást az összes mesemondó nem álmodott meg az összes hősének mint
amennyi e jó embert övezi?
bencemacska
@Csizmás Kond: ma, 18:08
Megint túlértékeltelek? Úgy tömörítettem, hogy csak én értem?
Ha a haszon érdekelné, igazad lenne, de akkor nem venne nyomtatott lapokat, mert azokon csak ráfizetés van .
Lényeg: Ő azt csinálja, amit mondanak neki!!! Nem az van, hogy nem gondolkodik, hanem nem is szabad gondolkodnia.
Ne kívánd, hogy regényt írjak! Érted te azt, csak kötözködsz!
nezelodo
Megbeszélhetné ez a bűntelen Lőrike a Váradi Andrással, mit szól ahhoz, hogy a jegyző így felmagasztalta!
Eladott Ország
Te Lölö, én majdnem megsajnáltalak, b*zdmeg! Szeretném azt hinni, hogy disznó- és csőszerelő létedre kábé semmit nem fogsz fel abból, ami körülötted történik, viszont marhára utálnám, ha egy ilyen hülye dumával fel lehetne menteni téged az alól, amit saját munkával, meg a jószerencsének köszönhetően elértél itt pár év alatt. Lölö! Aki nem oly régen elfelejtett bevallani 1 milliárdot (végül is egy keményen dolgozó gáz- és mangalicaszerelő esetében nincs ebben semmi különös), az ránézésre is akkora gazdasági zseni, hogy azt sem tudja, mi történik vele? Jut is eszembe! Lölö, a Népszabadságot pontos j-vel, vagy ly-al írják? Látom, hogy olyan nagyon öntudatodnál vagy, hogy már meg sem próbálsz úgy tenni, mintha
nem stróman lennél. Csacsorászol, anekdotázol azzal a 37 szavas szókincseddel, és ami a
legszörnyűbb, hogy totál deblikreténnek nézel mindenkit. Azokat, akiknek nem volt olyan
szerencséjük az Orbán nevűvel, mint neked, akik napi 12 órás megfeszített munkával sem
jutottak olyan magasra a gázszerelésből, mint te, akiknek – ellentétben veled – nincs annyi
pénzük, hogy bármit megvegyenek, sőt, akiknek arra sincs pénzük, hogy biztonságosan életben maradjanak. Ezeknek te, félanalfabéta senki, magyarázod, hogy jobban élnek, nem csak Mészáros dúskál a szállodákban, közbeszerzésekben, közpénzben. És hogy semmi sem
lehetetlen? Hát mióta a szotyolaköpködő-nyelvelő bajnok haverod és gazdád ráült az ország
nyakára, ezt mi is így érezzük, Lölö, nagy igazságod van neked. Bár mi ezt úgy szoktuk mondani, hogy még az is lehet, hogy holnap is lesz lejjebb.
Eladott Ország
Én magam rettenetesen nehezen viselem, és sejtem, hogy több millió ember üzenetét
tolmácsolom ezennel, amikor nálam bunkóbb gecik – akik néhány éve még azt sem sejtették,
hogy a trágyaleves gumicsizmától van különb lábbeli, ma meg már a szállodabiznisztől a
mangalicákon át az aszfaltozásig, vasútfelújításig mindenben utaznak, ami mozdítható – néznek síkhülyének és hazudnak bele az arcomba azzal a három éhenhalásra készülő agysejtjükkel. Mészáros Lölö a szimbóluma lett annak, hogy ez az ország a legsilányabb kabaré szintjére süllyedt. Amiben ízléstelen, rongyrázó, milliárdokkal kitömött faszparasztok grasszálnak fel-alá, és ők a új nemzeti tőkés réteg, a három értelmes mondatot kinyögni, a nevüket leírni nem tudó senkik. Bár nem vagyok biztos benne, hogy tudsz olvasni, azért leírom ide, Lölö: a legmocskosabb politikai leszámolás legmocskosabb munkáját elvégző takony vagy. Seggbuta vagy, ezért nem értheted, tisztességtelen-erkölcstelen vagy, ezért nem is érezheted, mi azzal a baj, hogy valaki néz ki abból a bamba fejéből, vigyorog, vonogatja a vállát és úgy tesz, mintha mindez rendben volna. Hogy ma egy szálloda, holnap egy veszteséges lap, ami magán hordozza a rendszerváltás előtti sötét világ minden szennyét. Te nagyon hülye! Te elhinnéd egy felcsúti gázszerelőnek, hogy fogalma sem volt róla, hogy holnapután megveszi a Népszabadságot, hogy az többé soha ne írjon arról, hogy az emlékezetkieséses Orbán nevűnek szorul a hurok a nyaka körül?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.