Hazugságvizsgálóra emlékeztető eszközt is tároltak a Váci úton.

Mint megírtuk, körülbelül harminc helyszínen tartottak országosan házkutatást a szerdai, szcientológus központot érintő akcióval összefüggésben. A rendőrség emberei mellett a NAV emberei is megjelentek napközben a Váci úton – értesült a 24.hu.

Vallatószobákat találtak a rendőrök a szcientológusok irodájában

Fotó és nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Úgy tudjuk, hogy csak a XIII. kerületi székházban három-négy úgynevezett „vallatószoba” volt és egy hazugságvizsgálóhoz hasonló eszköz is használhattak a tagjaik kikérdezése közben. Az eddigi információk szerint a hívekről feljegyzések készülhettek, adataikat rögzítették és eltárolták, illetve többeket közülük vélhetően meg is figyeltek.

A lap szerint a nyomozók dokumentumokat foglaltak le, illetve nemrégiben kartondobozokat és raklapokat vittek el a helyszínről.

Az ORFK annyit közölt:

Az ügyben a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) személyes adattal visszaélés és más bűncselekmények gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen. A nyomozás során a KR NNI munkatársai 2017. október 18-án házkutatást tartanak a Szcientológia Egyház budapesti központjában.

(24.hu)

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A kormány nem tűri a konkurenciát ))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
bakegya
@36:az asztrológia tudományát misztifikálókról írok-sok a beteg ember és kell a kapaszkodó,de azért se az orvost,se a pszichológust,de még a papot se ,nehogy már holmi szövőnők és jósnőkkel helyettesítsük be.az IVÁNYI GÁBOR EMBERMENTŐ SZOLGÁLTATÁSAI SEM KELLETTEK A KISEGYHÁZAK KÖRÉBE-pedig ők valódi embermentők!!!-vajon miért,kinek nem tetszik-a hajléktalanok felkutatása, mentése.
szaboria1
A gyenge embereket lehet megvezetni. Nem semmi már maga az épület is a Váci úton. A vallások mindig is az emberek pénzén kapaszkodtak fel.
hemami
@Donáld Tramp: Tőlünk nem kérhet vissza senki semmiféle jussot, nekünk nem voltak gyarmataink és nem zsákmányoltuk ki sem Afrikát, sem a Közel-keletet, sem másokat. Nekünk semmi közünk mindehhez, annál is inkább, mert az említett helyeken dúló háborúkat sem mi indítottuk. Nem a mi felelősségünk a migráns áradat sem, főként annak fényében, hogy a gazdag arab országok egyáltalán nem hajlandók befogadni a saját fajtájuk, saját vallásuk menekültjeit .
Donáld Tramp
@hemami: Teljesen igazad van, én itt abszolút a nyugatra, az amcsikra, és a gazdag arab világra gondoltam. Én egyet sem kérek az illegálisan betolakodókból !
szaboria1
@Donáld Tramp: Igen még John Travolta is és bizony pénzelik is az amerikait.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.