Kovács Gergely a 7800 oldalas programjukról beszélt. Ez úgy jön ki, hogy a program egyszer és a Háború és béke nyolcszor.

Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutyapárt kitalálója és elnöke volt Rónai Egon vendége az ATV-ben. A viccpárt vezetője nem hazudtolta meg magát. Először is elmondta, hogy a 7800 oldalas programjuk azért nincs nála, mert nem fért be az ajtón. A rengeteg oldal úgy jön ki, hogy a programjukat egyszer kell elolvasni, a Háború és békét nyolcszor. Aki visszafelé is el tudja mondani, amit olvasott, az lehet a miniszterelnök-jelölt.

Csak nem beteg? Véletlenül egy komoly mondatot is mondott a Kétfarkú Kutyapárt vezetője

Fotó és nyitókép: ATV

Beszélt arról is, hogy túl sok figyelem hárul a határon belül és határon túl élőkre, miközben a határon élőkre senki nem figyel, de majd ők. Megismételte, hogy örök életet biztosítanak és eltörlik a betegségeket. A fiatalokat hazavárják, ahogy fogalmazott, hozzák haza a munkájukat is, pakolják fel a mosogatnivalót Londonban, aztán hozzák haza.

Egyfős parlamentben gondolkodnak, úgy könnyebb kormányozni. De egészen véletlenül egy komoly mondatot is mondott: ha mégis úgy esne, hogy egyszázalékos pártból kormányerővé nőnék ki magukat, az állami támogatást közösségi projektekre költenék.

A hétperces videó egy élmény, ITT nézheti meg.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Ez is félelmetes ellenfele a fütyisznek
szep napot
Ez part komoly rivalisa a DK Egyutt LMP harmasnak. En ugy 2-3%-ot adok nekik. Ok egyertelmuen a fiatal, politikat magasrol leszaro reteget celozzak meg.
RonaGyuri
nos a helyzet az, hogy ez a komoly dolog a legnagyobb marhaság, azok közül, amit mondott, lévén a támogatás felhasználására törvényi előírások vannak! =))
KisGenyo2
@szep napot: Csak annyi a baj, hogy a "politikat magasrol leszaro reteg" azaz a potenciális szavazóik a szavazást is magasról leszarják. Ha ezen tudna változtatni a párt, szerintem vastagon a parlamenti küszöbb felett lehetne, sőt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.