A rendőrség lezárta a nyomozást, de nem javasolt vádemelést. Most kiderült, hogy miért nem.

Posztot tett közzé az Állatmentő Liga. Eljutott hozzájuk ugyanis a papír, amiben a rendőrség azt a tájékoztatást adja: lezárták a felgyújtott süni miatti nyomozást.

A sünt még tavaly égette meg egy férfi, az elkövető elég hamar kézre került. Beismerte, majd tagadta, majd újra beismerte tettét.

Felháborodtak az állatvédők: megúszta a férfi, aki felgyújtott egy sünt

Fotó és nyitókép: Állatmentő Sereg Facebook-oldal

Ám most kiderült, hogy a rendőrség lezárta a nyomozást és nem javasol vádemelést! Hogy miért? Mert a gyanúsított azt vallotta, már holtan találta a sünt, utána gyújtotta fel – ezt pedig sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudta az orvosszakértő!

Az Állatmentő Liga most azt közölte, természetkárosítás miatt is feljelentik a férfit, ha már az állakínzást megúszta.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
Tiszteltetem az állatorvost, aki nem tudja megállapítani, hogy élt-e az állat, mikor meggyújtották!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
elnyomott
Tiszteltetem az állatorvost, aki nem tudja megállapítani, hogy élt-e az állat, mikor meggyújtották!!!
justhpeter
A sünégetőt közösségi igazságszolgáltatás elé kellett volna állítani.
wagabund
kedves látvány, amikor tavasszal három-négy kisebb süni szép sorban tipeg a sünimama után..és közben röfögnek...

nos ennek a gyújtogató makákónak még nem volt ilyen látványban része..hogyrohadnameg...
Pálinkás Pál
Leszögezem ,állatbarát vagyok,vannak kutyáim,macskák...de azért átestetek a ló túloldalára!!! Lassan már az ellen is bíróságért kiáltotok,aki agyonüt egy szúnyogot! Mellesleg elNYOMOTT-nak...ha elhamvasztok egy sünt hülye...állapítsd meg a porból hogy élt -e ,vagy nem ,amikor meggyújtottam!!!A vágóhidak elé miért nem mentek tüntetni..ott is állatokat ölnek napi szinten,vagy az nem baj,mert azt megzabáljuk???
elnyomott
@Pálinkás Pál: -itt a kegyetlenségen van a hangsúly. Ha számodra közömbös, hogy elevenen elégetnek szórakozásból egy állatot, akkor nagy szemét lehetsz!
elnyomott
@Pálinkás Pál: - ja, és az ellen is tiltakozom, ami a vágóhidakon zajlik, mert lehetne humánusabban is. Csak a magadfajta cikikus közönyös emberek miatt vannak még ilyen állapotok, akik azt hiszik, ha nincs megszadizva az állat, akkor a hasa korogni fog!
Pálinkás Pál
@elnyomott: Ott voltál ??? Láttad hogy élt a sün???Mellesleg amikor a migráns haverjaid csinálnak ilyesmit odahaza,akkor nem említed fel...érdekesek vagytok ti libsik!!!
elnyomott
@Pálinkás Pál: nincsenek migráns haverjaim és nem vagyok libsi.
Szemét ember vagy te.
Desischado
@Pálinkás Pál: Mondd, te mit szólnál, ha élve megégetnének?! El tudod képzelni, mit szenvedhetett az az ártatlan állat?! És aki ilyen kegyetlenségre képes, az szerinted nem képes még ennél is borzalmasabb tettre? Mennyi kell egy ilyen beteg féregnek, hogy majd ember ellen is forduljon?!
Az orvosnak meg azt üzenem, a bíróval együtt, hogy rohadjanak meg, és takarodjanak a szakmájukból, ha nem értenek hozzá! Nem mintha meg lennék lepve, minden bélféreg állatkínzó megússza! Bár én ülnék a bírói pulpituson!
Pálinkás Pál
@Desischado: Akkor ugorjatok neki a cikknek figyelmesen ,ne a szátok járjon...ott voltál??? láttad hogy élt a sün??? Élve elégetni embereket a ti tevehajcsár migránsbarátaitok szoktak...azok persze mentálisan betegek ,legalább is ezt szoktátok szajkózni!!!És mint említettem ,állatbarát vagyok,vertem már pofán embert macskáért is,de amit ti műveltek állatvédelem néven az már kicsit túlzás!!! Vegetáriánus vagy??? Nem??? Akkor fogd be,hiszen miattad naponta állatok ezreit ölik le...
wagabund
kár egymást nyüstölni...

addig, amíg nem teszünk semmit a cirkuszban tartott, ott kegyetlenül idomított állatokért, vagy kínában a ketrecben tartott medvékért, hasukban egy csővel, amiből folyik az epe, vagy a kínzott lovakért, szamarakért, vagy a kutyaviadalokért, a japán bálnavadászat ellen, esetleg a kanadai fókagyilkolásért, az élőállat-szállításért a téli hidegben, vagy a nyári forróságban, vagy az ólban szinte mozdulatlanul fekvő malacokért, a nyakörv nélkül simán láncontartott, soha el nem engedett kutyákért, melyek vagy kapnak enni-inni vagy nem, a díszállatokról nem is beszélve.
a vágóhidakra terelésről, és ami ez után jön, inkább nem írnék...

nos a süniket nagyon szeretem, van a kertben néhány család, de nem tehetek semmit a más sünijéért...és más sem..
sőt a rendőr sem, a bíró sem, az állatvédők sem...most esik az eső...érdemes lenne látni, a sárban álldogáló haszonállatokat, kikötött kutyákat...ahhoz mit szólna például a "négy mancs"? ...semmit, mert pofánvágná őket a gazda.
bence
@Pálinkás Pál: ! Akár élt akár nem ! A jó @ - va anyját az ilyen beteg féregnek , aki csak ilyen szadizmussal tudja eltölteni a szabad idejét mint ez a féreg ! Az ilyeneket csak fel kellene rugdalni mint a teveszart !
sziralisa
Ha el is hinnénk neki, hogy a holt sünt gyújtotta fel- kérdezem én miféle lélek lakik egy olyan emberben, aki egy halott állatot lát , és késztetést érez annak felgyújtására. Szörnyeteg.
Peller Anikó
@sziralisa: mé, nem etté még sült sünt? Vagy élve eszed a csirkecombot? Még mindig jobb mint halva. Akkor meg má nem is vagy éhes.
sziralisa
@Peller Anikó: jobbulást kedves Anikó!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.