Éveken keresztül zaklatott hetedikes-nyolcadikos diákokat egy médiaiskola vezetője. A bocsánatkéréssel nem strapálta agyon magát.

Marton László szövegét koppintva kért bocsánatot a tanár, aki általános iskolásokat zaklatott
Illusztráció: Pixabay

A HírTV tudta meg, hogy Sz. Mihály Zoltán rendszeresen zaklatott olyan általános iskolás lányokat, akiket valamilyen lelki trauma ért. Kedvencei közé tartoztak a bizonytalan, bátortalan gyerekek, illetve azok, akik csonka családban éltek. "Misi bácsi" nagyon ügyelt arra, hogy csak olyan diáklánnyal létesítsen szexuális kapcsolatot, aki már elmúlt 14 éves.

A férfi volt felesége – akit szintén nem sokkal 14. születésnapja után vitt ágyba – elmondta, sokszor tanítási szünetekben feküdt le későbbi férjével. Idővel rájött, hogy a tanárbácsi továbbra is hajt a kislányokra, ezért 10 év után beadta a válópert.

A HírTV megkereste a férfit is, aki azt mondta, nem ő vezeti az iskolát és már nem is tanít, így nyilatkozni sem akar. Egy furcsa közleményt azonban kiadott:

„egész életemben a jó szándék vezérelt, senkit nem akartam bántani, de elnézést kérek mindenkitől, köztük volt feleségemtől is, akik másképp értelmezték és értékelték a cselekedeteimet”.

Nem tudni, hogy heccből, vagy csak lustaságból fogalmazott-e így, de szöveg nagyon hasonlít Marton László bocsánatkérésére, amit a Sárosdi Lilla által kirobbantott zaklatási ügy hatására intézett korábbi tanítványaihoz a rendező.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr plágium
Ez a féreg azt hiszi, hogy bocsánatkéréssel el lehet intézni?
Itt most gyerekekről beszélünk, akiket egy életre megnyomorított!
"a férfi volt felesége is, akit még 20 éve, 14. születésnapja előtt környékezett meg. A nő elmondta, 14 éves kora után három nappal vette el a szüzességét. Volt feleségével többször tanítási időben, szünetekben feküdt le, évekkel később össze is házasodtak, és tíz évig együtt is voltak. A nő aztán fokozatosan rájött, mi is történt vele, és beadta a válópert." www.nlcafe.hu/csalad/20171101/megszolalt-a-gyerekeket-molesztalo-tanar-misi-bacsi/
Nem volt neki elég a felesége (idővel kiöregedett) hát keresett fiatalabb gyereklányokat.
A farkát kéne levágni ennek az elfajzott féregnek.
Dr plágium
Azért érdekes a gondolat menete, hogy jó szándékkal tette amit tett...Úgy vélte jobb ha ő vezeti be a gyerekeket a szexuális életbe? Az eszem megáll...
Equus1
@Dr plágium: kettőn áll a vásár... a 14. életévét betöltött szabadon dönthet a testéről. Ha rossz lett volna neki, akkor már az eslőnél jajgatott volna. Ki a rossebet érdekli, h 100 év után másként gondolja... Nyomorítás talán a gondolkodásodban és az életkorodban jöhet szóba.
1bitang
Engem Viktor zaklat. Naponta. Szóval, képpel, írással (levéllel).
Hol tehetek feljelentést?
nezelodo
Gondolta, ha az ilyen beismerő-bocsánatkérés a Martonnál beválhat, ő miért ne próbálkozna vele?
Dr plágium
@Equus1: Úgy látom a te gondolkodásod van megnyomorítva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.