Az elmúlt 27 év pártjai lejáratták magukat, a jobbikban volt szkinhedek ülnek, Juhász és Gyurcsány hiteltelenek. Az Új Kezdet pártot megalapító Gémesi György nem sok lehetséges szövetségest lát a színen, ezért is csatlakozott az LMP-hez. Nem fél a 10 százalékos küszöb megugrásától. Gémesi a HVG-nek adott interjút.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a belépő a Szakaszits-féle gitt-egyletbe háromszol hangosan kell rohadt Gyurcsányozni! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
42
@Béla333: Elég egy "hős".
Elég egy embernek meghalnia azért, hogy az egész EU foglalkozzon vele, és végre komolyan vegye, az itteni visszásságokat.
Nem kell mindenkinek meghalnia valami jóért.
Neked nem kell meghalnod feleslegesen.
Te csak emlékezz azokra, akik meghaltak, valami jóért.
Sámannus
@Béla333: Kit nevezünk itt bűnözőnek? Áj már le a jobbikos dumáddal.
Béla333
@Nessy: 20.52
Ki az a "rajtatok kívül"?
A családomra gondolsz, vagy esetleg a szomszéd Pista bácsira?
Tudomásod van arról, hogy a politikusaink aktív vagy passzív közreműködésével a 2010-es államadósság két és félszeresét szivattyúzták ki az országból offshore cégeken keresztül?
Akkor mi a csudáról beszélsz?
Béla333
"Magyarországról a nyolcvanas évek óta 242 milliárd dollárnyi magántőkét menekítettek ki a világ különböző adóparadicsomaiba, amivel hazánk a világon a 12. legtöbb pénzt vesztett állam, megelőzve nálunk sokkal nagyobb és korruptabb hírben álló országokat, például Ukrajnát, Törökországot és Kazahsztánt – állítja a nemzetközi jelentés. A kutatást vezető közgazdász, John Christensen szerint szinte példátlan, hogy egy ország a teljes államadósságának két és félszeresét külföldre engedje úgy, hogy abból semmiféle bevétele nem származik. A megdöbbentő adatok arra utalnak, hogy az elmúlt 30 év sorozatos külföldi hitelfelvételei és megszorításai jórészt értelmetlenül történtek."
"Ebből a szempontból új megvilágításba kerülhet a magyar adósságválság: valóban nem lett volna szükség IMF-re és uniós mentőövre – de Bokros-, Gyurcsány- és Orbán-csomagra sem –, ha a politikai elit az elmúlt 20-25 évben hatékonyan fellép az országkárosító jelenséggel szemben, nem pedig lepaktál vele és teljes mellszélességgel kiszolgálja azt. "
hirarena.com/a-teljes-allamadossag-ket-es-felszereset-tuntettek-el_626

Ezt felejtsük el? Tegyünk szerintetek úgy, mintha ez meg sem történt volna? Hát muszáj mindenkit hülyének nézni?
Nessy
@Béla333: Kedvesem! A ti politikusaitok is ott ülnek nem kevés pénzért a parlamentbe!
Béla333
@Nessy: 21.03
Nekem nincsenek személyes ismerőseim a Parlamentben!
Ugyanennyi erővel mondhatnám én meg azt, hogy a te politikusaid meg szétlopták az országot az elmúlt évtizedekben és a lopott szajrét meg szétosztották a Fideszesekkel, amolyan maffia módon. Sokkal több pénzt loptak el, mint amennyit a Parlamentben kereshettek a képviselők!
Ez miért nem zavar?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.