2015: Soros Györgyöt ekézni a kormányzat részéről nem új passzió. Az a fajta conteo, hogy a jelenlegi problémákról tehet Soros György, illetve az, hogy a migránsok és embercsempészek között van kapcsolat, mégsem egészen nélkülöz minden alapot. Legfeljebb az az alap a plafonról lóg lefele. Ahhoz képest, amit Orbán Viktor legutóbb előadott. Ha abból indulunk ki, hogy egy egységes szövetségi rendszer lokális felrúgása, a globális együttműködési keretek egyoldalú értelmezés-váltása mindenképpen politikai zárvány kialakulásához vezet, az alighanem belátható. Amennyiben egy ország nekiáll kerítéseket emelni, akkor az óhatatlanul egyfajta láncreakciót válthat ki. A magyar kerítés kerülőutakat, más országoknak fokozott terhelést jelent. Ott felerősödhetnek a kerítést pártoló hangok, és esetleg újabb sövényeket terem. Az így átrendeződő menekült-útvonalak újabb országokban szereznek támogatókat a kerítéseknek. S mire az EU esetleg felébred, addigra egy kerítésekkel szabdalt...

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Ez a csúti víziló mindenkit gyűlöl,aki él és mozog. Tényleg elmegógyintézetbe kellene már zárni és végérvényesen ott tartani!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Ez a csúti víziló mindenkit gyűlöl,aki él és mozog. Tényleg elmegógyintézetbe kellene már zárni és végérvényesen ott tartani!
Hellcat
Persze amikor 88 ban taknyos egyetemistaként havi 20ezret rakott a zsebedbe akkor jó volt mi? Az akkori átlagkereset kb háromszorosa volt...nem dolgozott ez a faszkalap soha, mindene más pénzéből van.
GeoCravker
@Hellcat: Beleértve azt is, hogy a szakdolgozata is már egy okádék volt.
nyanya001
Mi is téged te szarkavaró nemzetrontó tolvaj !
szaboria1
@Hellcat: Bocsika de én 88-ban 2200.-ft/hó fizetésért dolgoztam.
Hellcat
@szaboria1: Akkor a 9 szerese...mégjobb...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.