Orbán Viktor a Fidesz XXVII. kongresszusán arról beszélt, hogy honnan indult pártja, mivé lett, és mit tart legfontosabb feladatának. 

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Bizony, bizony át kellene gondolni, honnan indult, és szörnyülködve fel kellene ismerni mivé lett!?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Harang? Maximum kolomp és arra kell, hogy a honi birkák követni tudják a vezérürüt.
A bivalyb@sznádi Marinéniknek fontos a direktíva és állandó szajkózása, mert mire odaérne a voksolóhelyiség ajtajába, addigra elfelejtené, hogy kire kell szavazni. Addig beégetik az agyába és arra a két órácskára benn is marad. Ez a nyudgíjpénz, a Böbe-cédula és a többi is csak ezt a célt szolgálja.
Nessy
Tessék mondani ezen a kongresszuson csak szuperlatívuszokban tudtak nyilatkozni? Abban viszont orbitális szamárságokat!
RonaGyuri
Ocsú közé szem is keveredik néha

A sok bugyuta rizsába még a valóság is belecsúszott

„Sok beszédnek sok az alja, higgye el nekem. Az ember csak mondja a magáét, és mindenki úgy forgatja ki a szavait, ahogy akarja.” – mondja (magyar fordításban) a „migráncs írónő”, bár meh kell jegyezzem, hogy Őfenesége ünnepi dumáját senkinek sem kellett kiforgatni. Legfeljebb átforgatni és nem eredménytelenül, mert – akár milyen hihetetlen – volt benne értelmes gondolat. Kettő is; Persze az az igazság, hogy tartok tőle ő nem egészen úgy szánta, ahogy hangzik:
„a magyarok nem számíthatnak az ellenzékre”, hát az biztos, hogyha erre az ellenzékre várunk, hogy elzargassa Orbánékat???
illetve
„Ma Magyarországon nem kormányváltó, hanem ellenzékváltó hangulat uralkodik”, az az igazság, hogy én úgy vélem: egyre nő azok tábora, akik erdőőrt szeretnének játszana, de legalább is a klasszikus vicc béli erdőőrt igényelnék, aki kizargatja az egész hülye bagázst az erdőből! =))
nezelodo
Isteni képzavar, amit megszokhattunk tőle... Csengettyűtől megriadt oroszok hanyatt homlok menekültek hazafelé, most meg kemény harangszóval is csak drága Euró milliárdokért jönnek vissza...
Persze értem én a szándékot és a szerénységét, lehet, hogy idén karácsonykor már nem a kis Jézus jön csengettyűszóval, hanem a mi Viktorunk.
Macskaszem
Húha, a fidesz megvédi Európa jövőjét. Jaj neked Európa, ha ilyen kesztyűs kézzel bánsz a sáskahaddal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.